Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

aja polecam radio na GG 100% Michael cały dzień
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Ile nam się Michaelowych imprez nazbierało!!! :happy: Najchetniej zahaczyłabym o wszystkie, ale pewnie aż tak kolorowo (albo Michaelowo;)) nie będzie... Bo już na to najbliższe sobotnie spotkanie najprawdopodobniej nie uda mi się dotrzeć :( Także będę czekać na informacje o tym, co ustaliłyście w sprawie naszych wspólnych Michaelowych wypadów w Polskę ;) Osobiście myślę, że ten zlot pod koniec października to obowiązkowo, poza tym to najchętniej wybrałabym się na Thriller live i oczywiście This is it. Chociaż to drugie podejrzewam, że może być bezpośrednio związane ze zlotem, bo w końcu też ma być pod koniec października.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

powiedzcie coś więcej o tym październikowym zlocie bo nie wiem gdzie go szukać
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Witam :)

Jak miło, wpadam na forum a tu nowe osoby ze Szczecina. Cieszę się, że jest nas coraz więcej, iże widzimy się o 16 w sobotę na pętli :)
Kama przygotuję mały spis co kiedy i ( najważniejsze )- za ile !

Coś razem ustalimy i z pewnością gdzieś Szczecin ruszy zwartą grupą, bo jak już kilka osób napisało " NOSI MNIE"...

Apropos soboty to ja będę miała szafę grającą, czytajcie dalej radio więc mile widziane płyty i o zgrozo kasety :) bo to stare radio jest :)

Izu w tej kwesti obrobimy Twoje auto (w kwestii płyt oczywiście:))

Natalie dobrze, że Mama jest jednak "ugięta" a i Mame zapraszamy jak Michaela z nami pośpiewa :)

No i patrząc w niebo widzę, że MJ nad nami czuwa bo pogoda jest.... chyba wymarzona jak na ognisko!!!

Pozdrawiam
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
poisonivy

Kama pisze:powiedzcie coś więcej o tym październikowym zlocie bo nie wiem gdzie go szukać
Kama zlot najprawdopodobniej pod koniec października w Łodzi i tu chyba musimy być obowiązkowo !
WSZYSCY!

Szczegóły Spotkania fanów -> koncert amfiteatr ,
ale tam mało szczegółów bo takowych jeszcze nie ma.
W sobotę omówimy sprawę osobiście :)
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Kama pisze:powiedzcie coś więcej o tym październikowym zlocie bo nie wiem gdzie go szukać
Na razie więcej nie da się powiedzieć, bo więcej nie wiadmo :)
Tutaj http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... sc&start=0 siadeh_ o tym wspomina :) Wcześniej też mówiła o tym w tmacie o wspomnieniach z MJowiska 2009.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

no ale to ma być 20 września a nie w październiku
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Kama pisze:no ale to ma być 20 września a nie w październiku
2o września jest koncert w Amfiteatrze, który organizuje Kinga a kolejną imprezę ( zlot ? ) ma być podobno! pod koniec października. Podobno, bo MATKA MJOWKA jeszcze nie podała szczegółów.
Awatar użytkownika
Kama

no i wszystko jasne
a ktoś się wybiera 20 września do Wawy ??
szkoda, że to niedziela a impreza ma się skończyć o 22,00 :(
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Kama pisze:a ktoś się wybiera 20 września do Wawy ??
Ja się zastanawiałam czy jechać, ale się jeszcze nie zdecydowałam. A czytałyście o pomyśle wspólnego wyjazdu do Disnaylandu? :) Bo mi się to bardzo podoba :D
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Aga dlatego musisz być na ognisku w sobotę żeby "na żywo " poustalać szczegóły!
Spotkanie zaczynamy o 16:00 więc to taka rozsądna pora, dasz radę?

Kama w sobotęustalimy szczegóły tak, żeby osoby które nie dotrą na ognisko mogły mieć informację co Szczecin planuje. W moim przypadku Wawa 20 - go odpada :(

Izu - dzisiejsza moja refleksja ... Nie Małpa, nie glupija ...
/ spammm /
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

_*Aga*_222 pisze:Bo już na to najbliższe sobotnie spotkanie najprawdopodobniej nie uda mi się dotrzeć :(
Aga może jednak uda Ci się jakoś dotrzeć na 16 do nas po tym weselu postaraj się!!! A w razie co jakbyś nie miała jak wrócić nocleg masz zaklepany! :-)
poisonivy pisze:Izu - dzisiejsza moja refleksja ... Nie Małpa, nie ...
Zastanowię się nenene
Awatar użytkownika
poisonivy

Izabela pisze:Aga może jednak uda Ci się jakoś dotrzeć na 16 do nas po tym weselu postaraj się!!! A w razie co jakbyś nie miała jak wrócić nocleg masz zaklepany! :-)
<zazdrośnica> ;-)

Izu czy organizacja płyt może należeć do Ciebie?? Jak chcesz to mogę Ci w zamian zorganizować kiełbaskę ... :-) znaczy upiec czy coś ;-)
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

WOW :happy: no no zaczyna cos sie dziac w Szczecinie:)jestem juz na forum jak by ktos sie martwił!!!!ewelinko wiemy o co chodzi nie!kochane trzymajcie kciuki zeby tesciowa w sobote nie pracowała!!bo jak cos to bede SAMA :mj: i wkoncu poczuje sie jak w niebie z Wami i z MJ**heheh ja tez bezrobotna!!!!wiec spoko luz!!!!jestesmy jedna Wielka rodzina MICHAELA ;-) pozdrawiam wszystkich starych i nowych i do zobaczyska w sobote o 16.buzka :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

poisonivy pisze:<zazdrośnica>
No wiesz Ciebie też mogę przenocować ;-) hihi
edyta_76 pisze:jestem juz na forum jak by ktos sie martwił!!!!
No ja się już martwiłam o Ciebie nawet miałam smsa wysyłać :)
poisonivy pisze:Izu czy organizacja płyt może należeć do Ciebie?? Jak chcesz to mogę Ci w zamian zorganizować kiełbaskę ...
Płytki jak najbardziej będę miała z resztą zawsze mam je w aucie więc nie ma problemu :) ale jak ktoś ma jakieś specjalne zyczenia niech też weźmie swoje bo ja mogę wszystkiego nie mieć :-/ A z tą kiełbaską to się jakoś dogadamy ;-)
ODPOWIEDZ