Spotkania fanów w Szczecinie
- _*Aga*_222
Ile nam się Michaelowych imprez nazbierało!!!
Najchetniej zahaczyłabym o wszystkie, ale pewnie aż tak kolorowo (albo Michaelowo;)) nie będzie... Bo już na to najbliższe sobotnie spotkanie najprawdopodobniej nie uda mi się dotrzeć :( Także będę czekać na informacje o tym, co ustaliłyście w sprawie naszych wspólnych Michaelowych wypadów w Polskę ;) Osobiście myślę, że ten zlot pod koniec października to obowiązkowo, poza tym to najchętniej wybrałabym się na Thriller live i oczywiście This is it. Chociaż to drugie podejrzewam, że może być bezpośrednio związane ze zlotem, bo w końcu też ma być pod koniec października.

Witam :)
Jak miło, wpadam na forum a tu nowe osoby ze Szczecina. Cieszę się, że jest nas coraz więcej, iże widzimy się o 16 w sobotę na pętli :)
Kama przygotuję mały spis co kiedy i ( najważniejsze )- za ile !
Coś razem ustalimy i z pewnością gdzieś Szczecin ruszy zwartą grupą, bo jak już kilka osób napisało " NOSI MNIE"...
Apropos soboty to ja będę miała szafę grającą, czytajcie dalej radio więc mile widziane płyty i o zgrozo kasety :) bo to stare radio jest :)
Izu w tej kwesti obrobimy Twoje auto (w kwestii płyt oczywiście:))
Natalie dobrze, że Mama jest jednak "ugięta" a i Mame zapraszamy jak Michaela z nami pośpiewa :)
No i patrząc w niebo widzę, że MJ nad nami czuwa bo pogoda jest.... chyba wymarzona jak na ognisko!!!
Pozdrawiam
Jak miło, wpadam na forum a tu nowe osoby ze Szczecina. Cieszę się, że jest nas coraz więcej, iże widzimy się o 16 w sobotę na pętli :)
Kama przygotuję mały spis co kiedy i ( najważniejsze )- za ile !
Coś razem ustalimy i z pewnością gdzieś Szczecin ruszy zwartą grupą, bo jak już kilka osób napisało " NOSI MNIE"...
Apropos soboty to ja będę miała szafę grającą, czytajcie dalej radio więc mile widziane płyty i o zgrozo kasety :) bo to stare radio jest :)
Izu w tej kwesti obrobimy Twoje auto (w kwestii płyt oczywiście:))
Natalie dobrze, że Mama jest jednak "ugięta" a i Mame zapraszamy jak Michaela z nami pośpiewa :)
No i patrząc w niebo widzę, że MJ nad nami czuwa bo pogoda jest.... chyba wymarzona jak na ognisko!!!
Pozdrawiam
The world got even darker it was possible [*]
Kama zlot najprawdopodobniej pod koniec października w Łodzi i tu chyba musimy być obowiązkowo !Kama pisze:powiedzcie coś więcej o tym październikowym zlocie bo nie wiem gdzie go szukać
WSZYSCY!
Szczegóły Spotkania fanów -> koncert amfiteatr ,
ale tam mało szczegółów bo takowych jeszcze nie ma.
W sobotę omówimy sprawę osobiście :)
- _*Aga*_222
Na razie więcej nie da się powiedzieć, bo więcej nie wiadmo :)Kama pisze:powiedzcie coś więcej o tym październikowym zlocie bo nie wiem gdzie go szukać
Tutaj http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... sc&start=0 siadeh_ o tym wspomina :) Wcześniej też mówiła o tym w tmacie o wspomnieniach z MJowiska 2009.
- _*Aga*_222
Aga dlatego musisz być na ognisku w sobotę żeby "na żywo " poustalać szczegóły!
Spotkanie zaczynamy o 16:00 więc to taka rozsądna pora, dasz radę?
Kama w sobotęustalimy szczegóły tak, żeby osoby które nie dotrą na ognisko mogły mieć informację co Szczecin planuje. W moim przypadku Wawa 20 - go odpada :(
Izu - dzisiejsza moja refleksja ... Nie Małpa, nie
...
/ spammm /
Spotkanie zaczynamy o 16:00 więc to taka rozsądna pora, dasz radę?
Kama w sobotęustalimy szczegóły tak, żeby osoby które nie dotrą na ognisko mogły mieć informację co Szczecin planuje. W moim przypadku Wawa 20 - go odpada :(
Izu - dzisiejsza moja refleksja ... Nie Małpa, nie

/ spammm /
Aga może jednak uda Ci się jakoś dotrzeć na 16 do nas po tym weselu postaraj się!!! A w razie co jakbyś nie miała jak wrócić nocleg masz zaklepany!_*Aga*_222 pisze:Bo już na to najbliższe sobotnie spotkanie najprawdopodobniej nie uda mi się dotrzeć :(

Zastanowię siępoisonivy pisze:Izu - dzisiejsza moja refleksja ... Nie Małpa, nie ...

<zazdrośnica>Izabela pisze:Aga może jednak uda Ci się jakoś dotrzeć na 16 do nas po tym weselu postaraj się!!! A w razie co jakbyś nie miała jak wrócić nocleg masz zaklepany!

Izu czy organizacja płyt może należeć do Ciebie?? Jak chcesz to mogę Ci w zamian zorganizować kiełbaskę ...

WOW
no no zaczyna cos sie dziac w Szczecinie:)jestem juz na forum jak by ktos sie martwił!!!!ewelinko wiemy o co chodzi nie!kochane trzymajcie kciuki zeby tesciowa w sobote nie pracowała!!bo jak cos to bede SAMA
i wkoncu poczuje sie jak w niebie z Wami i z MJ**heheh ja tez bezrobotna!!!!wiec spoko luz!!!!jestesmy jedna Wielka rodzina MICHAELA
pozdrawiam wszystkich starych i nowych i do zobaczyska w sobote o 16.buzka 

No wiesz Ciebie też mogę przenocowaćpoisonivy pisze:<zazdrośnica>

No ja się już martwiłam o Ciebie nawet miałam smsa wysyłać :)edyta_76 pisze:jestem juz na forum jak by ktos sie martwił!!!!
Płytki jak najbardziej będę miała z resztą zawsze mam je w aucie więc nie ma problemu :) ale jak ktoś ma jakieś specjalne zyczenia niech też weźmie swoje bo ja mogę wszystkiego nie miećpoisonivy pisze:Izu czy organizacja płyt może należeć do Ciebie?? Jak chcesz to mogę Ci w zamian zorganizować kiełbaskę ...