POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]
MJówki! Uspokójta się, bo to zaczyna wyglądać, jak masowy atak histerii!
ja wiem , ze okres jest ciężki, ale nie dajmy się zwariować.
OSTATECZNA DECYZJA DOTYCZĄCA SPOTKANIA POZEGNALNEGO ZNAJDUJE SIE TU
Niezależnie czy rodzina Michaela nagle oglosi jakąś inna datę czy nie. Jesli tak zrobią, w co osobiście wątpię, ale wszytsko może sie zmienić w osttaniej chwili, to i tak spotkanie jest aktualne, bo to najlepszy, najświeższy etc termin na to, by zebrac fanów w jednym miejscu i by uczcić pamięć Króla.
Proszę Was o spokój, o logikę myslenia i niezasmiecanie forum postami typu: "aaaaaa nie wiem gdzie szukac, info!" ; "Boze! Błagam o pomoc, bo nie wiem gdzie jest stacja metra Centrum!" oraz "Chciałabym, ale chyba jednak nie przyjade, chociaz bym chciała, ale chyba jednak nie...no sama nie wiem, chociaz Go kocham"
Miejcie troche litości nad moderatorami...
...pzdr
siadeh_
ja wiem , ze okres jest ciężki, ale nie dajmy się zwariować.
OSTATECZNA DECYZJA DOTYCZĄCA SPOTKANIA POZEGNALNEGO ZNAJDUJE SIE TU
Niezależnie czy rodzina Michaela nagle oglosi jakąś inna datę czy nie. Jesli tak zrobią, w co osobiście wątpię, ale wszytsko może sie zmienić w osttaniej chwili, to i tak spotkanie jest aktualne, bo to najlepszy, najświeższy etc termin na to, by zebrac fanów w jednym miejscu i by uczcić pamięć Króla.
Proszę Was o spokój, o logikę myslenia i niezasmiecanie forum postami typu: "aaaaaa nie wiem gdzie szukac, info!" ; "Boze! Błagam o pomoc, bo nie wiem gdzie jest stacja metra Centrum!" oraz "Chciałabym, ale chyba jednak nie przyjade, chociaz bym chciała, ale chyba jednak nie...no sama nie wiem, chociaz Go kocham"

Miejcie troche litości nad moderatorami...
...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
akaagnes pisze:Może ludzie z MJPT spotkajmy się o 11:20 pod gitarą Hard Rock Cafe?
Kilka osób nas będzie,bo z Edytą (BlackDimension) jedziemy chyba busem rano z Lublina, Ola (GiovaneDonore) przyjeżdża na 10:50,a myślę,że warto byłoby się nawet zobaczyć, poznać, a nie każdy w swoją stronę, co?
jestem za ja juz jakos po 8 rano bede bo w nocy z gdanska wyjezdzam wiec znajde ta gitare do tego czasu

- speechless26
napisałam do radia zet.. mam nadzieję że podadzą info.. dostałam zwrotne maila :
Dziękujemy za wiadomość, reporter pewnie pojawi się na tym spotkaniu
Radio ZET
tak wiec powiększa się nasze grono o media...
poza tym ja również piszę się na spotkanie pod Hard Rock'iem ...
Dziękujemy za wiadomość, reporter pewnie pojawi się na tym spotkaniu
Radio ZET
tak wiec powiększa się nasze grono o media...
poza tym ja również piszę się na spotkanie pod Hard Rock'iem ...
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
- speechless26
Liza80 pisze:Kochani proponuję spotkać się na Ursusie w Warszawie
Przygotowujemy z grupką osób specjalne miejsce, będzie duży telewizor, dvd, oraz wieża z kolumnami, gdzie będą puszczane piosenki
Kto jest zainteresowany proszę napisać tutaj.
ludzie, przeczytajcie wiadomośc siadeh_ !!!
I'm so proud to say- I love You.
kochanie.. bez sensu organizowac cos na wlasna reke jak jest oficjalne spotkanei rozreklamowane w mediachLiza80 pisze:Kochani proponuję spotkać się na Ursusie w Warszawie
Przygotowujemy z grupką osób specjalne miejsce, będzie duży telewizor, dvd, oraz wieża z kolumnami, gdzie będą puszczane piosenki
Kto jest zainteresowany proszę napisać tutaj.
Agatta
- brzoskwinka