Wasz zespół/wykonawca numer DWA
czasem poslucham czegos innego np.LAO CHE,kult,tlove(kocerty sa fajne),z zagranicznych podobaja mi sie pojedyncze piosenki(raczej strasze), ale i tak za kazdym razem wracam do Michaela, ktory nigdy mi sie nie nudzi:).W dzisiejszych czasach nie widze niczego specjalnego,stacje radiowe graja to samo caly czas,za chwile i tak sie nie pamieta, co to byl za niby przeboj...
Taaaak!! Jeden z najlepszych zespołów. Z resztą mój brat był fanem Nightwisha, stąd dość dobrze ich poznałam.Xscape66 pisze:dla mnie numer 2- Nightwish , Marilyn Manson, ogolnie uwielbiam ciezkie brzmienie gitar- w przypadku MM, dzwieki symfoniczne, głos Trji- to sie tyczy Nightwish'a (metal symfoniczny).
Nie no, Anette też daje radę przecież :P chociaż faktycznie, Tarja to Tarja ^^ewadesa pisze:A ja nie mam problemu , nr 2 to NIghtwish ale z tą starą wokalistką hahahaha
Tarja dla mnie najlepsza wokalistka, Mike najlepszy wokalista. Gatunki muzyki które wykonują bardzo się róznią od siebie (metal symfoniczny i pop, soul) ale ja jestem otwarta na każdy rodzaj muzyki. NW teraz bez Tarji to nie Nightwish... 

Ostatnio zmieniony pt, 04 gru 2009, 13:40 przez Xscape66, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Mój numer 2 to Luciano Pavarotti.Tenor o niesamowitej skali głosu.Jego piosenki zawsze przyprawiają mnie o dreszcze.Często też przy nich płaczę
Oto on:

Filmy wideo:
http://www.youtube.com/watch?v=VATmgtmR5o4
Piosenka Nessun Dorma,piękny utwór
http://www.youtube.com/watch?v=7Zci9vHAEMY
Michael Jackson i Luciano Pavarotti
http://www.youtube.com/watch?v=0nAxPodmVk4
We are The World(m.in. Pavarotti w 2:21)
Zmarł w 2007 roku.

Oto on:

Filmy wideo:
http://www.youtube.com/watch?v=VATmgtmR5o4
Piosenka Nessun Dorma,piękny utwór
http://www.youtube.com/watch?v=7Zci9vHAEMY
Michael Jackson i Luciano Pavarotti
http://www.youtube.com/watch?v=0nAxPodmVk4
We are The World(m.in. Pavarotti w 2:21)
Zmarł w 2007 roku.

This is it...
- Anna_Michael
Ja lubię takie zespoły z lat 80. Niektórych nawet nie pamiętam nazw tylko pojedyncze tytuły. Mam też jeszcze inne, które lubię. Queen, Madonna, Mariah Carey no i jeszcze czasem słucham Within Temptation.
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...
You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...
You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

Ja słucham muzyki głównie z lat 90. i 80., czasem z lat 60. Dzisiejsze piosenki nie za bardzo mi się podobają (jestem bardzo wybredna pod względem muzycznym ;p), ale najnowsza piosenka, jaka bardzo mi się spodobała to np. "Bulletproof" La Roux i "Sweet Dreams" Beyonce.
Moimi ulubionymi artystami i zespołami (oprócz Michaela) są:
Moimi ulubionymi artystami i zespołami (oprócz Michaela) są:
- Queen - uwielbiam ich piosenki. Freddie Mercury śpiewa z taką pasją.
- Nirvana - kocham ich za "Smells Like Teen Spirit"
- The Doors - mają naprawdę ładne piosenki. Jedną z moich ulubionych jest "Light My Fire" chociaż, jak dla mnie, oryginalna wersja ma trochę za mało tekstu, a za dużo muzyki
- The Rolling Stones - najbardziej lubię ich "(I Can't Get No) Satisfaction" i "Angie"
- Roy Orbison - za ten jego charakterystyczny głos i za "Oh, Pretty Woman"
- Tina Turner - za jej głos i za "What's Love Got to Do with It" i "GoldenEye"
- Agnieszkaaaaa
The Beatles
Czerwone Gitary
Traveling Wilburys
Wings
The Beach Boys
The Byrds
The Rolling Stones
Paul McCartney
George Harrison
John Lennon
Seweryn Krajewski
Krzysztof Klenczon
Marek Grechuta
Buddy Holly
Bob Dylan
Jednego wyznaczyć nie potrafię ;)
Czerwone Gitary
Traveling Wilburys
Wings
The Beach Boys
The Byrds
The Rolling Stones
Paul McCartney
George Harrison
John Lennon
Seweryn Krajewski
Krzysztof Klenczon
Marek Grechuta
Buddy Holly
Bob Dylan
Jednego wyznaczyć nie potrafię ;)
Ostatnio zmieniony pn, 04 lip 2011, 20:03 przez Agnieszkaaaaa, łącznie zmieniany 3 razy.
z tego co wiem N.Imbruglia wydała płytę 5 października pt " Come to Life"madzia06 pisze:czekam wlasnie z niecierpliowscia na jej kolejna płyte 10 lutegooo
,ale żeby nie robić zupełnego OT to napiszę,
że generalnie nie mam jakiegoś zespołu nr 2,
słucham naprawdę wielu rzeczy lubię
Aayliah, Lady Hawk, Royksopp, Skunk Anansie, Beyonce, lubię polską starą dobrą muzykę mam taki przekrój wokalistów, zespołów i wokalistek, że lepiej nie będę się w to zagłębiać:)
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
hm...czego ja słucham...
Prince, Tevin Campbell , Savage Garden, Annie Lenox , Darren Hayes , Kanye West , Daft Punk , Marvin Gaye , Luther Vandross , Robin Thicke , R.Kelly , Janet Jackson , Mariah Carey , Earth Wind and Fire , Kool and the gang , Diana Ross , Whitney Houston , The Bee Gees , The Beatles , James Brown ,George Michael , Lionel Richie , N'Sync , Berry White , Stevie Wonder , Maxwell , Craig David , Usher , Omarion , Bruce Boniface , Simply Red , Elton John , Dionne Warwick , Will.i.am, Bryan Adams, Temptations, Boyz II Men, Blackstreet, 3T
XD
Jednak gdybym miała wybrać ulubionego artystę nr 2 to musiałabym zastanawiać się nad Princem,Craigiem Davidem i R.Kellym XD
Prince, Tevin Campbell , Savage Garden, Annie Lenox , Darren Hayes , Kanye West , Daft Punk , Marvin Gaye , Luther Vandross , Robin Thicke , R.Kelly , Janet Jackson , Mariah Carey , Earth Wind and Fire , Kool and the gang , Diana Ross , Whitney Houston , The Bee Gees , The Beatles , James Brown ,George Michael , Lionel Richie , N'Sync , Berry White , Stevie Wonder , Maxwell , Craig David , Usher , Omarion , Bruce Boniface , Simply Red , Elton John , Dionne Warwick , Will.i.am, Bryan Adams, Temptations, Boyz II Men, Blackstreet, 3T
XD
Jednak gdybym miała wybrać ulubionego artystę nr 2 to musiałabym zastanawiać się nad Princem,Craigiem Davidem i R.Kellym XD
I wish that I could hold you now
I wish that I could touch you now
I wish that I could talk to you
I know you're in a better place Even though I can't see your face
I know you're smilin' down at me Sayin' everything's OK.
I wish that I could touch you now
I wish that I could talk to you
I know you're in a better place Even though I can't see your face
I know you're smilin' down at me Sayin' everything's OK.
- Julyja_*MJ*