Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- lukas_art_no1
no 15sta troche wczesnie ja do 15stej pracuje moze jakies szczegóły zebym mógł was znaleźć bo jak teraz sie nie wybiorę to mnie chyba rozwali... mam jeden fajny pomysł ale szczegóły dopiero w piątek na spotkaniu o ile wszystko mi wypali bo ostatnio jakos mi raczej gasnie... taki joke .... :P
M.Dż.* fajne psiaki od zawsze marzy mi sie hasky albo alaskan, psy to fajna sprawa...
Do której jaest ta wystawa ????
M.Dż.* fajne psiaki od zawsze marzy mi sie hasky albo alaskan, psy to fajna sprawa...
Do której jaest ta wystawa ????
I obowiązeklukas_art_no1 pisze:M.Dż.* fajne psiaki od zawsze marzy mi sie hasky albo alaskan, psy to fajna sprawa...

Ale jak ktoś przygotowany, to sama przyjemność

Zwykle wystawy międzynarodowe kończą się ok. 17-18-ej, ale nie ma konkretnych godzin podanych- wszystko zależy od sprawności oceny psów i poprowadzenia finałów.lukas_art_no1 pisze:Do której jaest ta wystawa ????
MJowitku, Ty do mnie dryndnij, jak się już pojawisz w okolicach Spodka, OK?
Krzysiu, "I'm gonna kill you" to taka przenośnia- MJowitek została już ukarana- zabrałam jej 1/4 obiecanego lizaka

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
...na którego czekam od roku.M.Dż.* pisze:MJowitek została już ukarana- zabrałam jej 1/4 obiecanego lizaka
Tak, to prawda.
Kasia mi powiedziała, że nie zasłużyłam...

I to za to, ze jej powiedziałam komplement na privie.
Nic wspólnego z wystawą...
Dryndać nie będę. Schmittko mnie odbierze z dworca. Przyjdę na wystawę i będę się Wam z boku przyglądać.
Bardzo chciałam w piatek wziąc sobie wolne...wolne od pracy. Wsiąść do pociagu linii Łódź - Katowice i - nie mówiąc wczesniej nikomu - zawitać w "Spodku" i zrobic Wam niespodzienke. Nie wyszło, bo akurat w piatek jade do Warszawy. Głeboko ubolewam nad tym, ze - kiedy ja jadę do Warszawy - Kasia, którą chcialam zobaczyć będzie akurat tam, gdzie mnie akurat nie będzie
Chociaż z drugiej strony, gdyby nie była tam, gdzie będzie, a gdzie mnie nie będzie, byłaby tam, gdzie i tak nie byłoby mnie, a nie będzie jej teraz
Ponieważ - jak mniemam - wszystko jest abslutnie jasne nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Wam udanego spotkania na płycie lodowiska, które akurat bedzie robiło za wybieg dla właścicieli psów...ekhm..znaczy sie dla psów...czy jakos tak...
Sprawcie, by spodek wreszcie odfrunął!

...pzdr
siadeh_niedoszła_niespoździewajka_

Sprawcie, by spodek wreszcie odfrunął!

...pzdr
siadeh_niedoszła_niespoździewajka_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Szy-sko y..asne rzi-na - wwwwajna kumplela zzie-bie jez.dzina pisze:Tak poważnie ten kadr był zamierzony, tak dla jaj. :]
Cheers!
No! To jeżdże .... po....o jednym!

Niz nie pisz.... O....opowierzmi w Ka....atowisah....MJowitek pisze:Nie wiem jak się ustosunkowac do tej wypowiedzi...

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
MJowitek pisze:Tak, to prawda.
Kasia mi powiedziała, że nie zasłużyłam...[/size]
I to za to, ze jej powiedziałam komplement na privie.
Nic wspólnego z wystawą...
To ten komplement, o którym mowana tych zdjęciach wyszłaś aż za ładnie

Ja tam zrozumiałam wszystko- co do jotysiadeh_ pisze:Chociaż z drugiej strony, gdyby nie była tam, gdzie będzie, a gdzie mnie nie będzie, byłaby tam, gdzie i tak nie byłoby mnie, a nie będzie jej teraz

A co do odlatującego Spodka....
Ja się, Kiniu, boję, że ten obiekt NAPRAWDĘ w ten piątek odleci

No, już już.MJowitek pisze:...choć troche już przygaszona...
Choć- przytulę

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me