Eeeee. To miłe, że masz do mnie szacunek, ale tu wszyscy jesteśmy na ty.Pan
Napisz coś więcej, proszę o koncecie Ani. To był Kraków, tak?
To chyba będziemy na jednym stadionie 26. czerwca...
Eeeee. To miłe, że masz do mnie szacunek, ale tu wszyscy jesteśmy na ty.Pan
źródłoPJ HARVEY TO PLAY POLAND!!
We have just got word that Polly will perform a solo show at Warsaw's Kongresowa Hall this coming May 21st.
Tickets for the show will be available from this coming Monday, January 14th at the following on-line outlet
www.go-ahead.pl
Z tego co wiem, nie jest to jeszcze zupełnie potwierdzone - ale nadzieję mam, pomimo mojego braku sympatii do zespołu, który jakby nie patrzeć nie istnieje od premiery Made in Heaven. Miło jednak byłoby posłuchać Briana i Rogera, bo to wielcy artyści byli i są.Karolina pisze:We wrześniu Queen wystąpi w Polsce.
PJ Harvey? Czemu nie, bilet w końcu zaklepałem. Być może będę już po wszystkich egzaminach na zakończenie liceum. Oby tylko nikomu nie przyszło do głowy ustawić mi jednej z trzech ustnych matur następnego dnia po koncercie. Co do Radiohead - mają już ustalone daty wszystkich swoich koncertów? Swego czasu pisano o tym, że niewykluczony jest ich koncert na Heineken Opene'rze. Wchodzę na oficjalną stronę festiwalu - a tam dalej jedyną potwierdzoną gwiazdą są The Chemical Brothers.kaem pisze:The Police, PJ Harvey i Radiohead.
Trafiłam na info. już jakiś czas temu. Nawet się zastanawiałam, czy tego tu nie zapostować?Pank pisze:Z tego co wiem, nie jest to jeszcze zupełnie potwierdzone - ale nadzieję mam, pomimo mojego braku sympatii do zespołu, który jakby nie patrzeć nie istnieje od premiery Made in Heaven.Karolina pisze:We wrześniu Queen wystąpi w Polsce.
Gdzie siedzisz? Ja dumnie się chwalę - 4 rząd!!Pank pisze:PJ Harvey? Czemu nie, bilet w końcu zaklepałem. Być może będę już po wszystkich egzaminach na zakończenie liceum. Oby tylko nikomu nie przyszło do głowy ustawić mi jednej z trzech ustnych matur następnego dnia po koncercie.
Niestety nic nie wskazuje na to, by przyjechali do nas. Odsyłam na ich oficjalną stronę.Co do Radiohead - mają już ustalone daty wszystkich swoich koncertów? Swego czasu pisano o tym, że niewykluczony jest ich koncert na Heineken Opene'rze. Wchodzę na oficjalną stronę festiwalu - a tam dalej jedyną potwierdzoną gwiazdą są The Chemical Brothers