Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Kama pisze:po której stronie na Głębokim ma ognicho bo tam jest kilka takich miejsc?
Ja myślę, że tam z drugiej strony tzn. nie przy samym Głębokim żeby nie było, że komuś muzyka będzie przeszkadzać! ;-)
poisonivy pisze:Ognisko jest w sobotę a jak będzie padać... to zmienimy "lokal"
Zawsze możemy iść do mnie na kwaterę tylko pewnie będzie problem z dojazdem :)
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Izabela pisze:Ja myślę, że tam z drugiej strony tzn. nie przy samym Głębokim żeby nie było, że komuś muzyka będzie przeszkadzać!
oki a która to pierwsza strona :P
jakoś konkretnie musimy ustalić bo sie okaże, że będziemy się ganiać w koło Głębokiego :mj: :dance: a do tego jeszcze jak się jedzie z Głębokiego na Osowo są dwa miejsca na ognisko
może jakaś mapka z konkretami :dance:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Może umówimy się na końcowym przystanku tramwajowym, to jest chyba 9 (?) tam jest takie rondo :)
zresztą pewnie się poznamy po Michaelowych "gadzetach" hmm.

16 na pętli??
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Kama

oki ja przyjadę samochodem
mogę kogoś zabrać po drodze ;-)
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

tak spotkajmy się na pętli o 16 tak będzie najłatwiej. Pamiętajcie zeby przynieść sprzęt grający i jakies jedzonko . Jak potrzebne jakies płyty lub kasety to pisać do mnie nenene . Weronika powiedziała ze będzie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

Kama pisze:jakoś konkretnie musimy ustalić bo sie okaże, że będziemy się ganiać w koło Głębokiego
O matko Kama mnie to nie pytaj ja dopiero 11 lat mieszkam w Szczecinie ;-) a na głębokim byłam 2 razy tylko :-)
Ale myślę, że o 16 na pętli tak będzie najłatwiej :) Już się nie mogę doczekać :mj: fajnie, że Wer też będzie :)
Awatar użytkownika
Kama

ja już od samego powrotu z wyspy nie mogę się doczekać w dodatku, że przegapiłam jedno spotkanie glupija
oki damy radę
to jak macie bransoletki?? jako znak rozpoznawczy

ja sobie w Grecji zakupiłam takie w odpowiednich kolorach :happy:

w samochodzie na lusterku wstecznym też mam powieszoną bransoletkę taki mój znaczek rozpoznawczy :happy:

edit:
słuchajcie na CNN coś mówią o biciu rekordu w tańczeniu Thriller w Atlancie
a u nas co :(
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Ło jeny ale się dzieje!!!!

Wchodzę na forum od kilku dni jakoś w kratkę / walczę z naprawą netu / i co moje piękne ;-) oczy widzą?...

Dużo się dzieję w tym naszym Michaelowym świecie, wręcz bym powiedziała gorący okres ale generalnie to o co chodzi (?). :wtf:

Pomyślałam, że skoro przed nami spotkania ogólnopolskie, zlot ( październik), amfiteatr 20 - go września w Warszawie, kino "This is it", Thriller live, Gospel w grudniu i pewnie wiele wiele "innych" może dobrze będzie jak wszyscy (znaczy obecni na sobotnim ognisku :)) przemyślą sobie sprawę. Kto i gdzie / o ile gdzieś / chciałby się wybrać, w czym uczestniczyć, na co będzie miał fundusze i czas a wtedy podejmiemy może jakąś wspólną decyzję i ruszymy zwartym szczecińskim szeregiem :) Bo przecież "My z daleka"...

Oczywiście to tylko taka moja luźna propozycja, każdy używa do woli i czego tam chce ale po wstępnych ustaleniach można będzie info do tematu wrzucić i inne szczecińskie MJowki zachęcać.

O tak właśnie sobie pomyślałąm, hm.
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Kama

super pomysł
poisonivy mam prośbę możesz zrobić rozpiską co gdzie i kiedy i za ile
tak krótko i na temat
u mnie niestety trochę krucho z kasą bo firmę dotknął kryzys a przez co pracownice dostali po kieszeni
bardzo chciałam pojechać do Wiednia no ale cóż ze droga impreza
a w ogóle jaki zlot październikowy??
a kto jedzie 20 września??
i w ogóle 10000 pytań do :)

edit:
a tak w ogóle próbuje odkopać się na forum :)
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

:):):)

Post autor: ROXIMJ »

Jak fajnie, że się spotykacie:) Ja nikogo nie znam, ale chętnie poznam:) Marzy mi się od dawna takie spotkanie, ale wcześniej nie miałam czasu poczytać forum:):) A właśnie napaliłam się na wyjazd do Wiedni tylko nie mam z kim:( Ale w sobotę może znajdą się towarzysze:) Jupiiiiii jak fajnie:) Do zobaczyska na końcowym o 16;*;*
Obrazek

L.O.V.E.*
natalie

Post autor: natalie »

Hej tam!
Moglibyście napisać mi coś więcej o Thriller live? Tzn. na kiedy, gdzie i za ile macie bilety? Chciałabym bardzo tam być, muszę tylko namówić mamę może tym razem się uda :nerwy:

EDIT:
MAMA SIE ZGODZILA :happy: :happy:
Ostatnio zmieniony wt, 08 wrz 2009, 20:49 przez natalie, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
Awatar użytkownika
Izabela

Tak Poisonivy (małpo jedna ;-)) dobry pomysł!!!
Kama pisze:u mnie niestety trochę krucho z kasą bo firmę dotknął kryzys a przez co pracownice dostali po kieszeni
bardzo chciałam pojechać do Wiednia no ale cóż ze droga impreza
Kama a co ja mam powiedzieć jak od kilku miesięcy bezrobotna jestem :surrender:
ROXIMJ pisze:Jak fajnie, że się spotykacie:) Ja nikogo nie znam, ale chętnie poznam:) Marzy mi się od dawna takie spotkanie, ale wcześniej nie miałam czasu poczytać forum:):)
Jak fajowo, że jest nas coraz więcej :happy:
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Ja też na razie na długach jadę, ale coś wykombinuję;P Nie ma lekko life is life;P Pozdrawiam wszystkich spłukanych hihi ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

to w sobotę ustalimy gdzie jedziemy :dance:
musimy coś zrobić
przynajmniej ja muszę coś zrobić bo normalnie mnie nosi, że nic nie robimy
w radiu już przestali grać
na listach przebojów coraz niżej nie podoba mi się to
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Mnie też strasznie nosi;)
A jeśli chodzi o radio to polecam internetowe RMF Michael Jackson- przez cały czas lecą kawałki naszego Misia:) Fantastyczna sprawa:)

http://www.miastomuzyki.pl/play,73
Obrazek

L.O.V.E.*
ODPOWIEDZ