Tą z krecikiem Krzysiek, tą z krecikiem!kaem pisze:Obiecuję założyć jakąś stosowną koszul(k)ę.
Proooszzęęęę

Jak nam to obiecasz - od razu nastąpi pospolite ruszenie.
Kinga coś czuję, że Kaem załatwił ci bodziec ;)
Mylę się? Powiedzcie, że nie

Tą z krecikiem Krzysiek, tą z krecikiem!kaem pisze:Obiecuję założyć jakąś stosowną koszul(k)ę.
Najpewniej chciałaś aby ta impreza była naprawdę wyjątkowa.siadeh_ pisze:Może faktycznie przekombinowałam.
Hehe, dobresiadeh_ pisze:Żeby fani Michaela chcieli się spotykać niezależnie od tego, co robi ich idol. Jak fani ELVISA, którzy na nowa płytę juz raczej liczyć nie mogą. A jednak chcą się bawić przy tym, co jest znane od wielu lat.
To tym bardziej pojedź.Bi-chan pisze:poza tym łódź mi sie bardzo bardzo źle kojarzy
Nie byłabym tak pochopna w wyciąganiu wniosków, wiem, że do mnie pijesz między innymi. Prowokacja - jest. Moja odpowiedź - a niech tam, skuszę się jak nigdy: powody finansowe, bo dopiero w czerwcu jestem w stanie zapłacić. Ale jakże przyjemnie jest kogoś sobie poosądzać, prawda?777 pisze:A osoby twierdzące że zwlekają do ostatniej chwili to (bez urazy) zachowują się jakby to była zwykła dyskoteka.
hehe, "piłbym" do Ciebie jakbym Cię wymienił. No spoko nie masz kasy, wszystko jasne nie masz się co bulwersować.zu pisze: wiem, że do mnie pijesz między innymi. Prowokacja - jest
No właśnie.Lika pisze:Impreza w pubie z ewentualną - nie koniecznie wystawną kolacją. Jak dla mnie, może być nawet pizza :)
No tak. Jest tak napisane.Lika pisze: baniakwls napisał: Bo jak narazie placi sie za cos czego nie ma (...) spac tez gdzies trzeba skoro zlot 2 dniowy
siadeh_ napisał: organizator dokłada wszelkich starań, by cena biletu nie była wygórowana, a jednocześnie zawierała w sobie nocleg.
Lika napisał: Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem...
Oraz to że na stronie MJowiska nie znalazłem nic o noclegu prócz:siadeh_ pisze:Ps. w kwestii Maro... przystojny chlopak od trumien Taki chlop zawsze znajdzie jakis kącik do spania w mieście siadeh_the_vampire_
Od początku tak myślałam...siadeh_ pisze:Nocleg udaloby sie wciagnąc w koszty gdyby bylo osób ponad te 80.
Lika pisze:Od początku tak myślałam...
Gdybyście się zmobilizowali i Kinga miałaby gotową listę chętnych - mogłaby wynegocjować jakiś wspólny, w miarę tani nocleg... Poddaję się
Ja też sie dołączam do tego!BlackDimension pisze:DO BOJUUUUU , DO BOOOOJU MJówki