Oooo żesz w mordę jeża

ostatnio zaglądałm tu w niedzielę i widzę, że ominęła mnie niezła dyskusja

w końcu też byłam świadkiem na ślubie, który wzbudził takie poruszenie no no no:P
I pomyśleć, że wszystko zaczęło się od tego jak (o ile dobrze pamiętam:) Schmittko wspomniał coś, że doszły go słuchy o jego przyszłym ślubie z Erną... No nic, pozostaje pogratulować nowożeńcom=)
Schmittko pisze:MJfanTASTIC napisał:
Ogólnie, to przekonałam się że fani MJ'a to nieprzeciętne człowieki (zwłaszcza po opowieściach Schmittko - szacuneczek:o)
Oj, przepraszam że Cię zanudzałem - potem sobie pomyślałem że bez sensu gadka z mojej strony :] Za mało się o Tobie dowiedziałem, a też miałem uczucie, jakbyśmy się znali od dawna :) Szkoda że nam się tak rozmowa jakoś urwała z chwilą powrotu do Hipno :)
MJfanTASTIC napisał:
I jeszcze jedno - specjalne podziękowania dla Mariolki, u której nocowaliśmy z Maro! Uczyła się metodologii perfidnej, kiedy wparowali natrętni fani MJ'a 3majcie kciuki za Mariolę, żeby zdała ten syf!
Jeszcze raz dzięka za spotkanie i czekam na następne
Zdała?
Ehh skromniś, skromniś

w porównaniu z Tobą to ja nic ciekawego do powiedzenia nie miałam, zresztą i tak wszystko wypadłoby blado przy Twoich rowerowych wyczynach! A poza tym i tak wolę słuchać niż nawijać więc...:o) no ale mam nadzieję, że następnym razem (o ile małżonka pozwoli:) uda nam się dłużej pogadać

i rzeczywiście szkoda, że po powrocie do Hipnozy wróciłam na swoje miejsce, ale wiesz wolałam nie drażnić (wtedy jeszcze przyszłej) żony
A co do Marioli to zdała zdała!!! Widocznie mocno 3maliście te kciuki

Ja też zdałam ten egzam z migowego, do którego miałam ostro kuć w sobotę no ale wolałam jechać na spotkanie z Wami

opłacało się
Dobra, to ja spadam bo siedzę na necie na uczelni i 10 sępów już sępi na moje miejsce

aha, no i mam nadzieję, że niedługo znowu się spikniemy
Aha jeszcze jedno! MJowitek, dzina albo Maro - jak da radę to też chciałabym fotki na priva:D muszę się przeca wszystkim pochwalić:o))) z góry dzięka:))
Ain't no sunshine when he's gone...