Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Moonwalk_Girl
Właśnie dotyczyło to procesu. Podobno w porozumieniu z sędzią odstąpiono od wyroku skazującego w zamian za tymczasowe opuszczenie Stanów: czytałam gdzieś, że był wywiad na ten temat z jednym z ławników,ale jak napisałam wyżej: nie wiem jak to było dlatego zadałam to pytanie.Czy ktoś coś wie na ten temat.
ja mam pytanie.
Czy ktoś wie jak Michaelowi szła nauka? czy gdzieś kiedyś opowiadał coś o szkole, może o przedszkolu? o swoich wspomnieniach? interesuje mnie jakie miał oceny i czy ojciec też się do nich czepiał? czy nauka sprawiała mu przyjemność? czy miał jakies szkolne miłości? irytował nauczycieli, czy oni jego? [/b]
wie ktoś??
Czy ktoś wie jak Michaelowi szła nauka? czy gdzieś kiedyś opowiadał coś o szkole, może o przedszkolu? o swoich wspomnieniach? interesuje mnie jakie miał oceny i czy ojciec też się do nich czepiał? czy nauka sprawiała mu przyjemność? czy miał jakies szkolne miłości? irytował nauczycieli, czy oni jego? [/b]
wie ktoś??
Z tego co wiem to nauka nie sprawiała mu problemów. W Moonwalku bodajże wspominał o tym, jak po długiej nieobecności w szkole ze względu na pracę w zespole wrócił do szkoły i czekała na niego masa zadań domowych. Również z tego co wiem, to lekcje sprawdzała mu mama. Później, gdy kariera chłopców nabrała tempa miał prywatnego nauczyciela. Na dodatek chyba też w Moonwalku mówił o tym, że w nocy do późna nagrywali z braćmi w studio piosenki, a rano musiał iść do szkoły, więc nie obce mu było spanie na ławce podczas lekcji. 

Run, Forrest! RUN!
Hmmm... Kiedy po raz pierwszy, to nie wiem, ale z jego wypowiedzi wynika, że zaczął je nosić od momentu, kiedy dentysta zalecił mu noszenie przez jakiś czas maski dentystycznej w celu zapobiegnięcia powstania jakiejś infekcji po zabiegu... Maseczki spodobały mu się i od tamtej pory zaczął je chyba nosić.

Run, Forrest! RUN!
- karolinaonair
Ja też to czytałam. Gdzieś w jakimś wywiadzie też go o to ktoś zapytał i mówił właśnie o zębie.
Ja jeszcze czytałam taką wypowiedź, że Michael był zafascyowany Howardem Hugesem, który nosił właśnie takie maseczki z powodu fobii przed zarazkami i jakoś tak to go zainteresowało.
I inną jeszcze, że Michael dzięki maseczce miał poczucie jakiejś izolacji od świata, intymności.
Ja jeszcze czytałam taką wypowiedź, że Michael był zafascyowany Howardem Hugesem, który nosił właśnie takie maseczki z powodu fobii przed zarazkami i jakoś tak to go zainteresowało.
I inną jeszcze, że Michael dzięki maseczce miał poczucie jakiejś izolacji od świata, intymności.

"Kłamstwa biegną sprinty, prawda biegnie maratony" - Michael Jackson
- karolinaonair
EEE tam. Taki obraz meda stworzyły. Jak wiele innych podobnych opinii, które nie są prawdziwe.spider865 wrote:Według powszechnej opinii MJ też cierpiał na bakteriofobię. Czy MJ jakoś w wywiadach odnosił się do tego stwierdzenia?
Michael widocznie założył ją pierwszy raz i po prostu mu się spodobało. Zawsze mógł ukryć sie za tą maseczką.

"Kłamstwa biegną sprinty, prawda biegnie maratony" - Michael Jackson