Ludziska,kto z Łodzi z Was wybiera się na tegoroczne MJOWISKO ale na 100%?,moglibyśmy się wybrać razem jakąś grupką,zwłaszcza jeśli są tacy co idą po raz pierwszy:)
Do MJOWISK'a zostały 3 dni,proponuję spotkać się jakąś grupką w Galerii Łódzkiej,powiedzmy o 18:00 i stamtąd wybralibyśmy się ''spacerkiem'' na imprezę,w grupie razniej zawsze zwłaszcza Ci co idą po raz pierwszy dancing Michael Jackson
kamlox pisze:nom, może być. Tylko co ludzie pomyślą widząc w strojach grupę przebierańców
A co mają myśleć? Ja szłam Piotrkowską i nikt nie zwracał na to uwagi,w końcu żyjemy w XXI wieku,Michael Jackson to ie ''PARADA WOLNOŚCI'' Wariattakże uważam,że nie ma się czym przejmować i tak jak napisałam wcześniej proponuję w Galerii o 18:00 przed Empikiem
P.S. - Proszę niech napiszą Ci co się zgadzają z moją propzycją i pojawią się o podanej godzinie i miejscu,żebym sama tam nie czekała daremnie :
Ja już nie mam facebooka, najlepiej byłoby nagłośnić akcję, żeby jak najwięcej osób wzięło w tym udział ;) Powysyłać zaproszenia do znajomych i nie tylko...