Spotkania fanów w Łodzi
Jak zwykle proponuje omawiać tu techniczne sprawy i lokalne a o samej imprezie dyskutować w osobnym temacie:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=10813
Zabawa jest w 24 czyli dzień przed...
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=10813
Zabawa jest w 24 czyli dzień przed...
- La_Pantera_Rosa
MJ
ehh +18 ;)) moje szanse na imprezke skreslone ;) poczekam te 2 miesiące ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Też byłam kilka razy na tym kursie. Faktycznie na okres wakacji jest zawieszony, ale mam kontakt z Bboyem Vanillem, który to prowadzi (jest na prawdę niezły tańcząc jak MJ!). Być może zorganizują coś w rodzaju warsztatów tańca w stylu MJ w wakacje, ale to nic pewnego.
Moje odczucie jest takie, że Thriller to niemalże bułka z masłem, ale przekonałam się o tym dopiero, jak była lekcja SC - jak dla mnie masakra, choć zależalo mi tylko na nauczeniu się 5cio sekundowego fragmentu (tego charakterystycznego, który MJ wziął także do choreografii Dangerous). Do dziś to cwiczę i raczej żałosne efekty. No ale pewnie są zdolniejsi ode mnie

Moje odczucie jest takie, że Thriller to niemalże bułka z masłem, ale przekonałam się o tym dopiero, jak była lekcja SC - jak dla mnie masakra, choć zależalo mi tylko na nauczeniu się 5cio sekundowego fragmentu (tego charakterystycznego, który MJ wziął także do choreografii Dangerous). Do dziś to cwiczę i raczej żałosne efekty. No ale pewnie są zdolniejsi ode mnie

Remember the beautiful future promise of tomorrow...
- La_Pantera_Rosa
APEL DO OSÓB Z ŁODZI ;)
Może ktoś to przeczyta ;)
Z uwagi na to, że nie znam fanów z Łodzi oprócz iorety ale to też tylko z MJPT;) na MJowisku tez będę pierwszy raz ;( a więc pytanie: kto mnie przygarnie w ty,, wielkim okrutnym świecie? ;) Trzeba się kiedyś poznać w końcu ;)
Może ktoś to przeczyta ;)
Z uwagi na to, że nie znam fanów z Łodzi oprócz iorety ale to też tylko z MJPT;) na MJowisku tez będę pierwszy raz ;( a więc pytanie: kto mnie przygarnie w ty,, wielkim okrutnym świecie? ;) Trzeba się kiedyś poznać w końcu ;)

Ain't no sunshine when he's gone :(
- niespodzianka
La_Pantera_Rosa nie masz co nawet o tym myśleć.. ja jadąc na pierwsze spotkanie zorganizowane przez MJPT nie znałam nikogo, nawet na forum przez internet... Pojechałam zupełnie sama a po 30 min znałam już jakieś 10 osób i ciągle było więcej, z każdym kwadransem czułam się coraz bardziej jak wśród swoich.
Sama zobaczysz
Sama zobaczysz

But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
- La_Pantera_Rosa
- Maharet
Oho - wątek łódzki się w końcu odezwał
Zanim zaprzestaliśmy akcję umawiania się przez forum, tradycyjnym miejscem spotkań (a raczej odnajdywania się przed spotkaniem) było wejście główne do Galerii łódzkiej
Nie pamiętam dokładnie, ale rok temu zmówiliśmy się przed kwiaciarnią zaraz przy wejściu...
Nie wiem ... może ktoś ma ochotę iść do lunaparku jeszcze przed MJowiskiem czy coś?

Zanim zaprzestaliśmy akcję umawiania się przez forum, tradycyjnym miejscem spotkań (a raczej odnajdywania się przed spotkaniem) było wejście główne do Galerii łódzkiej

Nie pamiętam dokładnie, ale rok temu zmówiliśmy się przed kwiaciarnią zaraz przy wejściu...
Nie wiem ... może ktoś ma ochotę iść do lunaparku jeszcze przed MJowiskiem czy coś?

Lunapark?! :D
Lena, a wsiądziesz na te karuzelę do góry nogami? :D i na Hula Gulę, czy jak jej tam? ;D
Ja bym poszła, tylko kurczę, nie bardzo jest kiedy! W tygodniu po 16 odpada, a najbliższe weekendy obstawione :( Chyba, że 21.08... La_Pantera_Rosa, my się znamy w znacznej większości, więc myślę, że i Ciebie jakoś zlokalizujemy wspólnym wysiłkiem i kiloma / kilunastoma parami oczu;D
Ej, a tak w ogóle, to czy my jakoś teraz nie mamy swojej pierwszej rocznicy poznania?:> Oooooch, pamiętam te PW od biednej, zagubionej Lenki, która szukała kogoś, z kim by iść do MJowsko:D Co za czasyyy:)
Lena, a wsiądziesz na te karuzelę do góry nogami? :D i na Hula Gulę, czy jak jej tam? ;D
Ja bym poszła, tylko kurczę, nie bardzo jest kiedy! W tygodniu po 16 odpada, a najbliższe weekendy obstawione :( Chyba, że 21.08... La_Pantera_Rosa, my się znamy w znacznej większości, więc myślę, że i Ciebie jakoś zlokalizujemy wspólnym wysiłkiem i kiloma / kilunastoma parami oczu;D
Ej, a tak w ogóle, to czy my jakoś teraz nie mamy swojej pierwszej rocznicy poznania?:> Oooooch, pamiętam te PW od biednej, zagubionej Lenki, która szukała kogoś, z kim by iść do MJowsko:D Co za czasyyy:)
- Maharet
Kobieto nie kompromituj mnie na forum publicznympo-cichu pisze:Oooooch, pamiętam te PW od biednej, zagubionej Lenki, która szukała kogoś, z kim by iść do MJowsko:D Co za czasyyy:)

No nic. Co do Hula buba gula to jest to ten przerażający potwór z Thrillerem w tle, od którego bolą ręce?
W tej do góry nogami podobno siła wsysa tak, że się nie spadnie, więc kto wie

Kupić kwiaty? hahahapo-cichu pisze:Ej, a tak w ogóle, to czy my jakoś teraz nie mamy swojej pierwszej rocznicy poznania?:>
Rzeczywiście to był jakoś początek sierpnia.... się na wspominki już zbieramy?
A ta sobota byłaby jak najbardziej do przyjęcia