Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Lepszy pierwszy .. nenene zdecydowanie.., bawcie się dobrze.. hmm jak w taki dzień można się bawić..?
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Jak zwykle proponuje omawiać tu techniczne sprawy i lokalne a o samej imprezie dyskutować w osobnym temacie:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=10813

Zabawa jest w 24 czyli dzień przed...
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

OK, odliczamy się zatem do Pewexu - ja idę, kto jeszcze?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

MJ

Post autor: La_Pantera_Rosa »

ehh +18 ;)) moje szanse na imprezke skreslone ;) poczekam te 2 miesiące ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
DirtyLily

Post autor: DirtyLily »

Jest jakaś grupa teńcząca w łodzi? możnaby sie do was dołączyć?
Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Grupy nie ma, ja sam mam aspiracje opanować SC, Thrillera i BJ i myślałem żeby coś wymyślić/zadziałać ale w Łodzi jest za mało osób.
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

grupa jest w Urban Dance Zone - zajęcia "Tańcz jak MJ" i jest sporo osób, kilkanaście na pewno. W wakacje kurs nie jest prowadzony, ale we wrześniu mam nadzieję zostanie wznowiony :) Może więcej info ma Malenka35.
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Też byłam kilka razy na tym kursie. Faktycznie na okres wakacji jest zawieszony, ale mam kontakt z Bboyem Vanillem, który to prowadzi (jest na prawdę niezły tańcząc jak MJ!). Być może zorganizują coś w rodzaju warsztatów tańca w stylu MJ w wakacje, ale to nic pewnego.

Moje odczucie jest takie, że Thriller to niemalże bułka z masłem, ale przekonałam się o tym dopiero, jak była lekcja SC - jak dla mnie masakra, choć zależalo mi tylko na nauczeniu się 5cio sekundowego fragmentu (tego charakterystycznego, który MJ wziął także do choreografii Dangerous). Do dziś to cwiczę i raczej żałosne efekty. No ale pewnie są zdolniejsi ode mnie :-) :mj:
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

APEL DO OSÓB Z ŁODZI ;)

Może ktoś to przeczyta ;)

Z uwagi na to, że nie znam fanów z Łodzi oprócz iorety ale to też tylko z MJPT;) na MJowisku tez będę pierwszy raz ;( a więc pytanie: kto mnie przygarnie w ty,, wielkim okrutnym świecie? ;) Trzeba się kiedyś poznać w końcu ;) :mj:
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

La_Pantera_Rosa, spokojnie, na pewno jakoś się znajdziemy :) Jeszcze jest trochę czasu. Będziemy się umawiać. Sama z pewnością nie zostaniesz :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

La_Pantera_Rosa nie masz co nawet o tym myśleć.. ja jadąc na pierwsze spotkanie zorganizowane przez MJPT nie znałam nikogo, nawet na forum przez internet... Pojechałam zupełnie sama a po 30 min znałam już jakieś 10 osób i ciągle było więcej, z każdym kwadransem czułam się coraz bardziej jak wśród swoich.

Sama zobaczysz ;-)
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Dzięki dziewczyny ;) tylko jak my się zejdziemy na tym MJowisku :O przecierz tam będzie pełno osób :D
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Oho - wątek łódzki się w końcu odezwał nenene

Zanim zaprzestaliśmy akcję umawiania się przez forum, tradycyjnym miejscem spotkań (a raczej odnajdywania się przed spotkaniem) było wejście główne do Galerii łódzkiej :smiech:

Nie pamiętam dokładnie, ale rok temu zmówiliśmy się przed kwiaciarnią zaraz przy wejściu...

Nie wiem ... może ktoś ma ochotę iść do lunaparku jeszcze przed MJowiskiem czy coś? :smiech:
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Lunapark?! :D
Lena, a wsiądziesz na te karuzelę do góry nogami? :D i na Hula Gulę, czy jak jej tam? ;D
Ja bym poszła, tylko kurczę, nie bardzo jest kiedy! W tygodniu po 16 odpada, a najbliższe weekendy obstawione :( Chyba, że 21.08... La_Pantera_Rosa, my się znamy w znacznej większości, więc myślę, że i Ciebie jakoś zlokalizujemy wspólnym wysiłkiem i kiloma / kilunastoma parami oczu;D
Ej, a tak w ogóle, to czy my jakoś teraz nie mamy swojej pierwszej rocznicy poznania?:> Oooooch, pamiętam te PW od biednej, zagubionej Lenki, która szukała kogoś, z kim by iść do MJowsko:D Co za czasyyy:)
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

po-cichu pisze:Oooooch, pamiętam te PW od biednej, zagubionej Lenki, która szukała kogoś, z kim by iść do MJowsko:D Co za czasyyy:)
Kobieto nie kompromituj mnie na forum publicznym :smiech: ach kiedy to było... jeszcze przed maturą :smiech:
No nic. Co do Hula buba gula to jest to ten przerażający potwór z Thrillerem w tle, od którego bolą ręce?
W tej do góry nogami podobno siła wsysa tak, że się nie spadnie, więc kto wie ;-) (choć preferowałabym tą szybką, która wydawała dziwne dźwięki rozwalającej się maszyny przed startem, o ile Basia pamięta, bo to jej wagon tak przeraźliwie skrzeczał)
po-cichu pisze:Ej, a tak w ogóle, to czy my jakoś teraz nie mamy swojej pierwszej rocznicy poznania?:>
Kupić kwiaty? hahaha
Rzeczywiście to był jakoś początek sierpnia.... się na wspominki już zbieramy?

A ta sobota byłaby jak najbardziej do przyjęcia ;-) Nie widziałam Waszych buziek od ... no wiecie słońce, woda, kremik i te sprawy...
ODPOWIEDZ