Dance team'owanie w Łodzi :)
give_in-to_me a mogłabyś zabrać dwie wersje the Drilla?bo ja mam smaka tak dla siebie to zadylać i jeżeli nikt się nie zdecyduje co nam szkodzi rozgrzać się przy dłuższej wersji?Może dziewczyny przekonają się że druga część jest mało skomplikowana i też się zdecydują. 

Jasne, że zabiorę dwie wersje, bo mnie przecież dzieciaki z mojego dance teamu zatłuką. Nie po to się uczyły TDCAU żeby im w połowie zabawę ucięto :) Zadylamy drilla krótkiego wspólnie razem a potem na "scenie" zostanie ekipa poznańsko-wrocławska i będzie ubaw :) A, i się nie martw, nagram na płytę audio wszystko, tak, żeby się odtworzyło na twoim boomboksie :P
- La_Pantera_Rosa
Ustalone zostało wcześniej, że tańczymy same The Drill bez TDCAU i niech już tak zostanie, nie zmieniajmy tego. Są osoby, które o to nawet prosiły:
WiolEta.
Pozdrawiam,Arthiel pisze: ale czy drill musi być z they don't care about us? myślałam, że będzie sam drill, drugiego kompletnie nie umiem
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
- La_Pantera_Rosa
megi1013 -świetna propozycja
Mi się ona bardzo podoba.
Może takie szczególiki- czy ustawiamy się, czy schodzimy z różnych stron ustalmy w Łodzi podczas wspólnej próby, bo zdaje się, że taka jest przewidywana? Będziemy wtedy mogli sprawdzić jak nam to wychodzi i wybrać lepszą opcję.
Pozdrawiam,
WiolEta.
P.S. Szczecin melduje się w Łodzi ok. godziny 14.00

Może takie szczególiki- czy ustawiamy się, czy schodzimy z różnych stron ustalmy w Łodzi podczas wspólnej próby, bo zdaje się, że taka jest przewidywana? Będziemy wtedy mogli sprawdzić jak nam to wychodzi i wybrać lepszą opcję.
Pozdrawiam,
WiolEta.
P.S. Szczecin melduje się w Łodzi ok. godziny 14.00
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Ciesze się że się podoba.
Mam pytanie, o której zamierzamy zrobić próbę?
No i w końcu o której jest flash mob? Może coś koło 17.00 - 18.00 żeby można było zdążyć zrobić jeszcze próbę?
Ja z Bydgoszczy wyjadę wcześnie rano, więc w Łodzi będę szybko. Najwyżej, trochę pochodzę i pójdę na próbę.
Próba jak wcześniej ustalałyśmy odbędzie się przed Bałtykiem. A flash mob gdzie, bo już się pogubiłam? :)
give_in_to_me co w końcu z The Drillem? Tańczymy z TDCAU czy bez? Niektórzy chcą bez a niektórzy z, więc ustalcie to między sobą, bo mi to obojetne, ale proszę aby decyzja była podjęta dzisiaj, bo nie wiem czy zacząć naukę czy nie
.

Mam pytanie, o której zamierzamy zrobić próbę?
No i w końcu o której jest flash mob? Może coś koło 17.00 - 18.00 żeby można było zdążyć zrobić jeszcze próbę?
Ja z Bydgoszczy wyjadę wcześnie rano, więc w Łodzi będę szybko. Najwyżej, trochę pochodzę i pójdę na próbę.

Próba jak wcześniej ustalałyśmy odbędzie się przed Bałtykiem. A flash mob gdzie, bo już się pogubiłam? :)
give_in_to_me co w końcu z The Drillem? Tańczymy z TDCAU czy bez? Niektórzy chcą bez a niektórzy z, więc ustalcie to między sobą, bo mi to obojetne, ale proszę aby decyzja była podjęta dzisiaj, bo nie wiem czy zacząć naukę czy nie

- give_in_to_me
- La_Pantera_Rosa
Hmmm Proba jest ;) ale nie jestem pewna czy nas z przed tego kina nie wyrzuca najwyzej pojdziemy na plac przed telewizja- to naprzeciwko ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Y5jN4OUofys
Miałam sobie z nimi zatańczyć, słucham sobie a oni wszyscy "right left right left to the back " o__O od nas tez bedzie tak slychac liczenie krokow ??:D
http://www.youtube.com/watch?v=Y5jN4OUofys
Miałam sobie z nimi zatańczyć, słucham sobie a oni wszyscy "right left right left to the back " o__O od nas tez bedzie tak slychac liczenie krokow ??:D
Ain't no sunshine when he's gone :(
- La_Pantera_Rosa
Posłuchajcie a o której godzinie będzie próba?Moźe czas już się umówić?Jako miejsce wogóle proponuje ten cały plac przed Kinem.Odbierzemy wejściówki na zlot i jest to teren w podwórzu także tłum gapiów nam nie groźi.Więc jak?To teraz zapodajcie godzinę ponieważ ja jestem umówiona z koleżanką-fanką że ona zabierze mój sprzęt autkiem żeby mnie odciążyć od noszenia go cały dzień przy sobie.Ale muszę wiedzieć czy ona zdąży dojechać na próbę.A jak mam jej to powiedzieć skoro nie ma ustalonej godziny? 

Jeanny100 hmmm. zalezy jak inne grupy przyjezdzaja pociągiem myślę żeby spotkanie zorganizować ok godz.16
Z tego calego placu to moga nas wywalic to po 1 ;)
Następna rzecz. Nie wiem czy zorganizuję baterie, bo jade ze wsi zabitej dechami od razu na MJowisko. ehh.
Przypominam 6 sztuk baterii R20 (zgadza się??).
No dziewczyny zostały 3 dni. Wszystkie układy w miare opanowane. ;)
Teraz z usmiechem i pewnoscia ruchow trzeba wszystko odtanczyc i bedzie spoczko :D
<---- co to za uklad ??:D 
Z tego calego placu to moga nas wywalic to po 1 ;)
Następna rzecz. Nie wiem czy zorganizuję baterie, bo jade ze wsi zabitej dechami od razu na MJowisko. ehh.
Przypominam 6 sztuk baterii R20 (zgadza się??).
No dziewczyny zostały 3 dni. Wszystkie układy w miare opanowane. ;)
Teraz z usmiechem i pewnoscia ruchow trzeba wszystko odtanczyc i bedzie spoczko :D

Ain't no sunshine when he's gone :(