Spotkania fanów w Łodzi
- niespodzianka
Jaka reklama :D Może lepiej nie zachęcaj, nie słyszałaś jeszcze wszystkiego :DElen pisze:Marta, Marcin gratuluję wywiadu w Złotych Przebojach :):) Byliście świetni !!
Tych, którzy jeszcze nie słyszeli o imprezie zachęcam do słuchania radia Złote Przeboje o godzinie 21- dziś i aż do czwartku włącznie :):)
Ja to już podziękuję, powodzenia ;)vkmaxx pisze:Jeśli ktoś ma ochotę to jutro ma być wywiad dla Radia Parada - 11:00, ktoś chętny?

- kubawalter
Strasznie dawno Was nie widziałam a niektórych to nawet chyba jeszcze nie znam.
Strasznie bym chciała być jutro razem z Wami w clubie Yeti, na pewno będzie niesamowicie. Niestety w ten sam dzień jest koncert w Dekompresj na który od dość dawna planowałam iść i mam już bilet. Kurcze szkoda że to wypadło w ten sam dzień.
Pozdrawiam i życzę cudownej zabawy
:**
Strasznie bym chciała być jutro razem z Wami w clubie Yeti, na pewno będzie niesamowicie. Niestety w ten sam dzień jest koncert w Dekompresj na który od dość dawna planowałam iść i mam już bilet. Kurcze szkoda że to wypadło w ten sam dzień.
Pozdrawiam i życzę cudownej zabawy

- kubawalter
Bawimy się do rana, a może i dłużej :PMadziula9 pisze:Strasznie dawno Was nie widziałam a niektórych to nawet chyba jeszcze nie znam.
Pozdrawiam i życzę cudownej zabawy![]()
Zapraszamy!
- kubawalter
Co poniektóre z nas dają radę dłużejkubawalter pisze:Była mowa do 9 rano hahaha![]()

EDIT: A propos Warszawy. Kolej zapowiada TGV z Łodzi do Wawy w 35 minut! Pomarzyć zawsze można...
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7603 ... minut.html
Ostatnio zmieniony czw, 25 lut 2010, 23:41 przez ioreta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dangerous_Dominika
SUPER!!!crescendo pisze:Tak więc. Przedstawicielstwo stolicy też się znajdzie :P
P.S. Z after party to dałoby radę nawet dłużej

P.S.: W ogóle to nie dostałam urlopu (no bo jak to pracownik może iść w ogóle na urlop), nie wiem, może mi się uda uciec z pracy wcześniej. Jeśli nie to niestety będę krótko przed rozpoczęciem.
P.S.2: Aleście się rozpisali po nocy!