Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

vkmaxx pisze:Najlepsza sobota, żeby nie mieszać walentynek. 14:00, McD/KFC?
Apeluję o piątek :) Co Wy na to?
Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Im wcześniej tym lepiej przy czym późno wychodzę z pracy więc jeśli piątek to bezpieczna była by dopiero 19~20 .Proszę o konkretne daty, miejsca i godzinę. Bo inaczej będziemy wybierać dzień, potem miejsce a potem przy godzinie już będzie niedziela :)
Awatar użytkownika
niespodzianka

Okej, to proponuję jutro (piątek) o 19:00 w Manufakturze przy wejściu. Tam są takie kanapopodobne siedziska po prawej stronie. Jak się zbierzemy, możemy iść do KFC/McDonald'sa. Pasuje wszystkim zainteresowanym? :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Ja proponuję spotkanie w poniedziałek po godzinie 17 w Manufakturze, Galerii czy innym dowolnym miejscu w Śródmieściu. W piątek niestety nie mogę a sobota też raczej odpada.
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Elen pisze: 6. Burn this disco out
To jest dobre. Można jeszcze dodać cytat:
So tonight gotta leave that nine to five upon the shelf
And just enjoy yourself
Groove, let the madness in the music get to you
Life ain't so bad at all
If you live it off the wall
Life ain't so bad at all (live life off the wall)
Live your life off the wall (live it off the wall)
vkmaxx pisze:Jeszcze jedna sprawa o której zapomniałem napisać. Dziś myślałem nad tą imprezą i wymyśliłem jeszcze jedną rzecz. Spotykamy się na mieście, wszyscy w kapeluszach, z rękawiczkami, skarpetkami, jednym słowem w pełnym rynsztunku, idziemy do dowolnego klubu, tam wchodzi jedna osoba, podchodzi do DJ'a i mówi:
-Jak puścisz MJ to zaraz wparuje tutaj 20 osób i zacznie tańczyć...
albo po prostu wchodzimy i manifestujemy naszą obecność. Wątpię żeby któryś DJ się nie złamał i nie puścił parę kawałków pod rząd.
To ja, ja chcę :jachce: Mam już doświadczenie :smiech: Kiedy robicie casting na tą "jedną osobę"? :mj: Poza tym, dlaczego tylko 20 osób? :D Myślę, że będzie nas więcej. Może zjadą się ludzie z Warszawy, czy np. ze Śląska? :mj:

Jeśli chodzi o spotkanie organizacyjne to mnie nie pasuje piątek ani sobota. Proponuję niedzielę albo poniedziałek wieczorem, co Wy na to?[/quote]
Awatar użytkownika
vkmaxx

niespodzianka pisze:Piątek o 19:00 w Manufakturze przy wejściu. Tam są takie kanapopodobne siedziska po prawej stronie. Jak się zbierzemy, możemy iść do KFC/McDonald'sa.
Ustalone, kto będzie?
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

vkmaxx pisze:
niespodzianka pisze:Piątek o 19:00 w Manufakturze przy wejściu. Tam są takie kanapopodobne siedziska po prawej stronie. Jak się zbierzemy, możemy iść do KFC/McDonald'sa.
Ustalone, kto będzie?
A czy niecałe 24h przed spotkaniem to nie za późno, żeby wyznaczać ostateczną godzinę spotkania? Może ktoś dzisiaj nie zdąży wejść na forum?

Mnie nie będzie. Tak jak mówiłam, piątek i sobota mi nie pasuje.

vkamaxx
, daj znać ile osób przyjdzie dzisiaj (wcale nie mówię tego ze złośliwością).
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

vkmaxx
Kurczę, mi też nie pasuje dzisiaj (jak już wcześniej pisałam) no ale jeśli większość woli dziś to mam nadzieję, że przekażecie informacje zainteresowanym ale nieobecnym...:(
Mam pytanie w sprawie klubu- na jakich zasadach jest on nam użyczany?? Bo zdziwiło mnie jedno- napisałeś, że wejście będzie za free, a do tej pory wydawało mi się, że mówiłeś coś o wynajęciu lokalu...

Poza tym..hmmm....w którym miejscu jest ten klub, bo nikt o nim nie wie ani też na stronie www Manufaktury nie znalazłam żadnej wzmianki o nim...
Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

Czasu jest bardzo mało a pracy masa. Ja za bardzo nie dysponuje czasem poza weekendem, więc wolę ewentualnie ustalić 2 spotkania niż jedno przepuścić. Kombinujcie jak możecie żeby wpaść.

W poniedziałek lub wtorek już mają być gotowe plakaty. Klub chciałby żebyśmy dostarczyli im ~40 plakatów które sami rozwieszą. Trzeba je wykonać/wyprodukować/opłacić w własnym zakresie.
Awatar użytkownika
niespodzianka

Elen pisze:w którym miejscu jest ten klub, bo nikt o nim nie wie ani też na stronie www Manufaktury nie znalazłam żadnej wzmianki o nim...
Ja również szukałam jakiegoś klubu Yeti w Łodzi i nic nie znalazłam.

Czy w Manufakturze dziś tylko Marcin i ja będziemy, czy może jednak ktoś znajdzie chwilę?
vkmaxx pisze: W poniedziałek lub wtorek już mają być gotowe plakaty. Klub chciałby żebyśmy dostarczyli im ~40 plakatów które sami rozwieszą. Trzeba je wykonać/wyprodukować/opłacić w własnym zakresie.
Trochę mało czasu. I trochę niefajnie, że we własnym zakresie finansowym. To będzie sporo kosztowało, a póki co mało jest chętnych na spotkanie organizacyjne, więc już sobie wyobrażam, jak się wszyscy składają na plakaty, jak przyjdzie co do czego nenene

Marcin, ja dzisiaj będę w Manu o tej 19:00 na 100%.
Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

niespodzianka pisze:
Elen pisze:w którym miejscu jest ten klub, bo nikt o nim nie wie ani też na stronie www Manufaktury nie znalazłam żadnej wzmianki o nim...
Klub nie ma strony, m.i. dlatego się zgodzili, bo lokal jest mało znany :mj: Centrum rynku, obok lodowiska.
niespodzianka pisze:Czy w Manufakturze dziś tylko Marcin i ja będziemy, czy może jednak ktoś znajdzie chwilę?
Jeśli mają się spotkać tylko 2 osoby to lepiej urządzić sobie konferencje na Skypie, a zaoszczędzony czas inaczej spożytkować.
niespodzianka pisze: To będzie sporo kosztowało, a póki co mało jest chętnych na spotkanie organizacyjne, więc już sobie wyobrażam, jak się wszyscy składają na plakaty, jak przyjdzie co do czego
Facet wspominał że ich produkcja plakatów kosztuje 0,40zł, czyli 40sz. = 16zł. Nie sprawdzałem czy tak tanio się da, ale to nasz najmniejszy problem ;-)
Ostatnio zmieniony pt, 12 lut 2010, 17:14 przez vkmaxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
niespodzianka

vkmaxx pisze:Jeśli mają się spotkać tylko 2 osoby to lepiej urządzić sobie konferencje na Skypie. Lepiej ten czas inaczej spożytkować.
No całe szczęście, że jeszcze nie wyszłam, bo miałam sobie jechać wcześniej na zakupy :smiech: Dobra, to konfa dziś wieczorem. Tyle, że nie mam skype'a, może być gg? :D Chyba wszyscy, którzy się tematem w ogóle zainteresowali, mają numery podane w profilach.
vkmaxx pisze:Facet wspominał że ich produkcja plakatów kosztuje 0,40zł, czyli 40sz. = 16zł. Nie sprawdzałem czy tak tanio się da, ale to nasz najmniejszy problem
Przy takiej cenie, to rzeczywiście nie ma tragedii. O ile to prawda. A jaki format sobie zażyczyli?
Obrazek
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

A Nie można na te plakaty zrobić zrzutki ??? ;-)
Ja dopiero wszedłem do domu....jest mi zimno...i juz nigdzie nie mam zamiaru wychodzić nenene...Niespodzianka ja tez bym był za ta konferencją na GG :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
blanket

Post autor: blanket »

O ile wiem to maxx siedzi od paru godzin nad plakatem ;P pewnie chce przebić każdą okładkę płyty, każdy plakacik itp. :)

Jakoś nie widzę tego Thrillera odtańczonego przed Yeti, jeśli na forum udziela się garstka osób to ile przyjdzie na spotkanie? UWAGA! A teraz grupa 4-5 osób odtańczy Thrillera! Szał ;P jeśli Marcin miałby uczyć choreografii to potrzeba sporo chęci i czasu, no chyba że chętni znają układ :) sama chyba w życiu go nie opanuję.
Jeśli chodzi o sam klub to jest bardzo przytulnie, mam tylko nadzieję, że do tego 26.02 usunie się ta świąteczna dekoracja. Poza tym łatwo go znaleźć, nawet jeśli nikt nigdy wcześniej o nim nie słyszał.

kubawalter wybacz, że nie odpowiedziałam na Twoje przywoływanie mnie do życia, ale strona forum ostatnio w ogóle mi nie działała, mam nadzieję, że już będzie ok.
ioreta nie jestem pewna czy na taką imprezę przyjadą ludzie z innego miasta. Chodzi mi o to, że impreza nie jest formatu MJowiska, nie wiem, może znajdą się szaleni :) z Warszawy może jeszcze(chociaż pewnie tam też można zorganizować jakąś noc z MJ), ale Śląsk to kawał drogi, a teraz tłuc się pociągiem i jeszcze nie wiadomo czy dojedzie :-/ chyba że ktoś ma szczęście i prawo jazdy ewentualnie zostaje opcja rowerkiem do Łodzi :) ;P
...to know that woman
Is about to kill. ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

Wstępny plakat:
Obrazek

Nazwę ScreaMJam podpowiedział mi blanket/Nati, spodobała mi się a nie chciałem tracić paru dni na ustalanie nazwy. Spodobał mi się akcent na MJ.

A teraz sprawy bieżące:
  • Brakuje jeszcze patronów i loga klubu Yeti. Na tą chwilę, przydało by się zrobić zdjęcie klubu w dzień, aparatem żeby każdy mógł trafić (zdjęcie będzie na stronie).
  • Plakatów nie da się zrobić tak tanio jak myślałem, możliwe że mam rozwiązanie tego problemu ale o tym jutro jak będę miał potwierdzenie.
  • Odtańczenie Thrillera odpada, chyba że ktoś zna już układ do Thriller the World.
  • Mam też informację że ok. północy osoby przebrane (kapelusze, rękawice, rękawiczki, ...), będą mogły na 2 utowry (BJ i Smooth Cryminal) wpaść do klubu Fever żeby zrobić tam zamieszanie, tylko na 2 utwory i tylko jeśli klub nie będzie pełen, to taki dodatek.
  • Na 100% będzie potrzebna latarka, kto może się tym zająć?
  • Czy ktoś może zwrócić się do administratorów tego forum o patronat nad imprezą (podświetlenie tematu w zamian za informacje na plakatach, itd.)?
  • Jutro (czyli dziś jak wstanę) zajmę się przygotwaniem koncertowych wykonań utworów które będą na imprezie
Więcej po spotkaniu :szepcze:
ODPOWIEDZ