kuba pisze:mam Arachnofobia i jakoś sie mnie to nie rusza
O jejciu... A ja mam takie śliczne ptaszniki na tapecie w komputerku
A tak na serio to też nienawidzę pająków, ale kochany braciszek uwielbia i on mi tą piękną tapetkę zafundował... Jakoś nie chce mi się zmieniać, ale zawsze jak włączam komputer to mam ten dreszczyk obrzydzenia i robię takie "sssss" przez zęby. Nie wiem czemu, w końcu to pająki a nie węże

Aaa i węży też się boję to też jakaś-fobia, i mam jeszcze klaustrfobię i lęk wysokości (straszliwy, nawet na obcasach się boję chodzić

). Więcej to nie znam żadnych fobii, ale jak mi coś przypomnicie to założę się, że też będę miała
Dangerous_Dominika pisze:ja musze sie uczyc dzien przed bo tak to wiem ze pozniej nie bede kiedy sie juz uczyc i tylko wtedy zapamietuje...bo tak moge uczyc sie, uczyc i tak nic z tego nie wyjdzie:
Heh... To ja jeszcze gorzej... Też się nie skupiam za grosz jak wiem, że mam jeszcze czas, ale ja żyję w takim przekonaniu aż do późnego wieczora

I muszę powiedzieć, że mimo tego, że na sprawdzian uczę się najwyżej godzinkę-dwie (no bo przecież musi się człowiek jeszcze porządnie wyspać), to mam najlepsze oceny w klasie

Sama nie wychodzę z podziwu, jak ja to robię!