MJOWISKO 2011

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

billiejean89 pisze:
Pitrzel pisze:Kuba to ja ;)
Kuba - WYMIATASZ! :)
I AGREE!!!! Kuba na prezydenta ;)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

Kochani,zrobiłem wstępny montaż filmu z MJowiska ale mam troche mało materiałów:surrender: Także przypominam jeśli macie ochote aby wasze zdjęcia i filmiki znalazły sie w moim filmie prosze wysyłajcie pliki przez hosting wyslijto.pl i podajcie mi link na priv,ewentualnie na meila kubawalter@interia.pl - chciałbym zacząć w poniedziałek montować już całość ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJkacper

Post autor: MJkacper »

Wiadomo coś w sprawie Bemowa? Odbędzie się?
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

A mnie tak się marzy, żeby MJowisko było organizowane tak długo, żeby moja córka mogła na nie przyjść bez mojej opieki (co wydarzy się za 15 lat, a wtedy to ja będę wymagała jej opieki :-))!
Wiadomo, każdy może mieć jakieś uwagi - mnie smakuje KFC, mojemu mężowi w tym roku smakowała papryczka. Trudno dogodzić wszystkim. Ale chyba nawet ci narzekający nie chcieliby, żeby było to ostatnie MJowisko.
Mała Emilka już szykuje się do konkursu tanecznego za rok - byłyśmy na próbach do flash moba Beat it!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

mam pytanie: kirfy beda wstawione zdjecia ??:)
Ain't no sunshine when he's gone :(
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

Bardzo dziękuję za organizację, moc serc, talentów i wysiłków. Było warto! Dziękuję wszystkim organizatorom! japrosic

To również był mój drugi zlot, który oceniam w ten sposób – był po prostu inny :). Kropka. Bawiłam się świetnie, nawet jeśli akurat nie łamałam nóg na parkiecie, a siedziałam tylko przy stoliczku lub w kinie – czułam się jak w domu, swobodnie, wśród znajomych twarzy :). Super atmosfera.

Dziękuję również mojej wspaniałej poznańskiej ekipie, która być może w mniejszym ale bardzo fanowskim składzie zdzierała zelówy do białego rana! Aga, Hania, Patrycja, Marlena, Basia – jesteście mega! Dzozefa – Ty już wiesz co :D Jesteś wspaniałą towarzyszką takich wypraw i dziękuję , że mi pomogłaś!

Argo! Tobie wielki całus za cudowny nocleg, smakowite kanapki i opiekę! Jesteś fantastyczną gospodynią! Mam nadzieję, że będę mogła się kiedyś odwdzięczyć! :*

Wszystkim tancerzom – wielki ukłon i wyrazy szacunku! Wykazaliście się mega odwagą i talentem! Brawo za determinację i opanowanie! :dance:

Teamie Wrocławski! Kochani! No po prostu.... padam do stóp za RTT! I to z bisem! Cieszę się, że za drugim razem udało się operatorowi oświetlić Was, a nas – oślepić blaskiem migającego złota! (I... ja chcę taką egipską perułę!) :D Bez Was fanowanie nie miałoby takiego wybornego smaku! Dzięki, że jesteście i że działacie! To ważne!

Wszystkim uczestnikom Mjowiska 2011 bardzo dziękuję za obecność, świetny klimat, wszystkie te majkelowe rekwizyty tworzące niepowtarzalną atmosferę tych spotkań. Mam marzenie, żeby wszystkich zobaczyć w przyszłym roku!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

I co z tymi zdjęciami z MJowiska?
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Się robią nenene
Obrazek

Post autor: moni »

bo wszyscy bardzo czekamy :D
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Ok, czekamy niecierpliwie! ;)
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

Jeanny100 pisze:Się robią nenene
To ze szklanych płyt szybciej drzewiej było :P
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Poprosiłam weronikę_poznań żeby wstawiła te zdjęcia.A ponieważ postanowiłam nie robić selekcji -wyszło tego tysiąc sztuk-trochę to potrwa-i bez kozaczenia mi tutaj Chrieczku nenene
Obrazek

Post autor: MJowitek »

Jeanny100 pisze:A ponieważ postanowiłam nie robić selekcji
Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

selekcja bedzie taka ze znowu wszystkie foty bede miec od tylu xD :D czekamy z niecierpliwoscia ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

japrosic a doczekamy się tych zdjęc w tym roku ? :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Zablokowany