hej.
ekhm, aż mi głupio się odzywać, jako że to mój pierwszy post...
no ale cóź, raz kozie śmierć.
czy ktoś z jednym postem może przyjść na zlot i liczyć na "nie bycie zlinczowanym"?
(na marne usprawiedliwienie mogę dodać tylko, że jestem nieśmiała i trudno mi się zawsze było wcinać w zgraną paczkę forumową,
ale np. 5 lipca byłam ze znajomymi w warszawie przy metrze, potem 7 na mini zlocie w gd, w multikinie w zabrzu oczywiście.
no i przez kilka lat w latach 90-tych należałam do fan-clubu Michael Forever:) )
to co, mogę przyjść? :>
emenems pisze:hej.
ekhm, aż mi głupio się odzywać, jako że to mój pierwszy post...
no ale cóź, raz kozie śmierć.
czy ktoś z jednym postem może przyjść na zlot i liczyć na "nie bycie zlinczowanym"?
(na marne usprawiedliwienie mogę dodać tylko, że jestem nieśmiała i trudno mi się zawsze było wcinać w zgraną paczkę forumową,
ale np. 5 lipca byłam ze znajomymi w warszawie przy metrze, potem 7 na mini zlocie w gd, w multikinie w zabrzu oczywiście.
no i przez kilka lat w latach 90-tych należałam do fan-clubu Michael Forever:) )
to co, mogę przyjść? :>
no jasne ze mozesz. nie pytaj tylko przychodz
Czyli narazie sytuacja wyglada tak: 1.Beti_90
2.okussa
3.mimi-yoshi
4.Buszmen
5.tancerz
6.Pattolek
7.emenems
8.iza89 (?)
No nie powiem ale nasz mini zlocik zaczyna się robić trochę mniej mini:D bardzo fajnie :D Jeżeli są tam jeszcze jacyś niezdecydowani to ludki ja wam pomogę zdecydowąc.... Przychodźcie i dajcie znac to was wpiszemy na listę :D
Witaj Natalia :) To ja Patrycja:0 Fajnie że będziesz. No ja tez tylko na chwilkę bo potem mykam w inne miejcse. Ale fajnie będzie cię chociaż przez chwilę zobaczyć :0 DO zobaczenia :D
Tu jest ostry zestaw!
To jest impra na który dzień?
3 październik? Ja o tym czasie nawiedzę Śląsk.
Najlepszy polski zespół of all time zaczyna od 19stej.
Dobrze by było od 14 wypić parę piw i pogadać o tym czy o tamtym :)
łojajaja - okussa-moja rywalko z quizu , tancerz, mandey i reszta - jeśli ta impra ma być 03.10 (Dżem w Spodku;-) ) to lista gości się wydłuży
1.Beti_90
2.okussa
3.mimi-yoshi
4.Buszmen
5.tancerz
6.Pattolek
7.emenems
8.iza89 (?)
9.nela78
10.Natka
11.majkelzawszespoko
12. Mandey - dopiszę Cię, a co mi tam ;)
13. Larsi (mam nadzieję, że nie pechowo )
Larsi pisze:łojajaja - okussa-moja rywalko z quizu , tancerz, mandey i reszta - jeśli ta impra ma być 03.10 (Dżem w Spodku;-) ) to lista gości się wydłuży
1.Beti_90
2.okussa
3.mimi-yoshi
4.Buszmen
5.tancerz
6.Pattolek
7.emenems
8.iza89 (?)
9.nela78
10.Natka
11.majkelzawszespoko
12. Mandey - dopiszę Cię, a co mi tam ;)
13. Larsi (mam nadzieję, że nie pechowo )
To jest jak narazie lista na 12.09 :) - przynajmniej tak mi sie wydaje :P. Ale przyjdźcie wszyscy, bo będzie fajnie. Ja też posiedze prawdopodobnie jakieś 2, 3h ale zawsze coś. Przez ten czas napewno zdąże z wszystkimi pogadać ;D