Ja się do wszystkich dostosuję ;q, mnie obojętne :D, a zwłaszcza, jeśli ma być więcej ludzi ^^. Pozdrawiam. Czekam na jakieś info, jakby co :D. 3- ego też się piszę, jeśli można (;.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
No to mnie wybawiliscie z kłopotu, bo właśnie miałam pisać, że na piątek przenieśli mi tańce i że nie dam rady przyjść, a tu taka niespodzianka :D
Oczywiście że 12.09 mi pasuje tylko najlepiej koło południa, bo jakoś o 20.00 idę na 18-stkę do Strasznego. Najwyżej wcześniej wyjdę z naszego spotkania :)
Beti_90 pisze:Oczywiście że 12.09 mi pasuje tylko najlepiej koło południa, bo jakoś o 20.00 idę na 18-stkę do Strasznego. Najwyżej wcześniej wyjdę z naszego spotkania :)
no i git. czyli 12.09 o godz. 17.00 pod Empikiem a ja od poczatku mowilam o 12.09 to nikt mnie nie sluchal <marudzi>;p
Beti_90 pisze:Oczywiście że 12.09 mi pasuje tylko najlepiej koło południa, bo jakoś o 20.00 idę na 18-stkę do Strasznego. Najwyżej wcześniej wyjdę z naszego spotkania :)
no i git. czyli 12.09 o godz. 17.00 pod Empikiem a ja od poczatku mowilam o 12.09 to nikt mnie nie sluchal <marudzi>;p
Posłuchali tancerza HEHEHE a jak DZIŚ zostałem Ojcem Chrzestnym :P Słuchać się Don Tancerza :D
No skoro 12 to chyba nawet ja dam radę:) co prawda pracuję do 4 a potem impreza (chyba nawet z niejaka Beti90..?:P) ale chętnie poświęce tych kilka godzin w domku żeby się z wami spotkać :D:D: zatem do zobaczenia :D