Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

ehh ja niestety mnie mogę w najbliższym czasie.. Najbardziej to odpowiada mi 12 jak już.. :surrender: ;-)
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Aga_88 pisze:ehh ja niestety mnie mogę w najbliższym czasie.. Najbardziej to odpowiada mi 12 jak już..
no mi tez najbardziej ten 12, bo jesli chodzi o 4 to wpadne tylko na chwile,a 5 to juz wogole mi odpada...

a reszta jak?
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

To ja proponuję 11.09 bo to będzie piątek przed 12.09 i załapiemy sie na karaoke :) Może być czy komuś nie pasuje ?
A co do miejsca to w 3 Poziomie jest dosć dużo piosenek Michaela więc będzie co śpiewać ;D. Na Gliwickiej nie byłam ale napewno też się coś znajdzie :)
Awatar użytkownika
okussa

Beti_90 pisze:To ja proponuję 11.09 bo to będzie piątek przed 12.09 i załapiemy sie na karaoke :) Może być czy komuś nie pasuje ?
A co do miejsca to w 3 Poziomie jest dosć dużo piosenek Michaela więc będzie co śpiewać ;D. Na Gliwickiej nie byłam ale napewno też się coś znajdzie :)
ja jestem za, o ile nikt mi nie karze spiewac;p
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Właśnie się zorientowałam, że tak trochę, hm, dziwnie to wyjdzie u mnie ;(. W 3 Poziomie bowiem 11-ego ma urodziny moja koleżanka i kilka innych osób (mam już dosyć osiemnastek, ale okazało się, że mi nie odpuści, jeśli nie przyjdę)- także wyszło na to, że dla mnie to jedyny termin , w którym za bardzo nie mogę ;<. Tzn. mogę przyjść na parę godzin do Was (nie wiem, jak to wyjdzie) poszłam tam na godzinę i znowu do Was wrócić. Zaraz się zorientuję dokładnie co i jak z tym 3-ecim Poziomem tego dnia- raczej nici z karaoke tego dnia, skoro tam będzie prywatna impreza ;<. Także jakby co życzę dobrej zabawy, jakbym wpaść nie mogła (;.
Beatko, na Gliwickiej pewnie też jest fajnie (;.
Zapomniałam, że w BOB-ie jest też przecież karaoke :D tego dnia.

A teraz idę się trochę "pouczyć" :-P.
Aisak- wyślę fotki, obiecuję, ale błagam- mogę jutro? Dzisiaj raczej nie mam dostępu do kompa (czyt, za 5, 4, 3, 2, 1... sekundy ;/), a jutro myślę, że będzie lepiej, bo teraz muszę spadać.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
Beti_90

Ja byłam kiedyś na 18-stce (właściwie to na 20-stce ale to bez znaczenia ;P) w 3 poziomie i mieliśmy wynajetą salę na piętrze a na dole normalnie śpiewali wszyscy ludzie, a jeszcze niżej(w podziemiu była dyskoteka) więc żaden problem żebyś do nas przyszła pośpiewać(z piętra na dół ;D), bo ja bardzo dużo czasu wtedy spędziłam na karaoke razem z tą koleżanką co mnie zaprosiła i z innymi. Ale jak wolałabyś pobyć tam z nimi na górze to nie ma sprawy(bo wiadomo że skoro 18-stka to nie wypada cały czas siedzić z nami i trzeba pogadać z jubilatką :)), nasze spotkanie przecież nie musi być 11.09. Może być też 12.09 i nie na karaoke tylko w jakimś innym ciekawym miejscu :D.

mimi-yoshi - musisz być koniecznie na tym spotkaniu :)
Ostatnio zmieniony śr, 02 wrz 2009, 23:10 przez Beti_90, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

O, to świetnie! Na pewno wpadnę do Was, a skoro tak to tam wygląda :D, to będę siedzieć z Wami (;. Szczerze mówiąc, to nie chce mi się iść na tę imprezę, posiedzę tam parę minut i schodzę do Was :D (jeśli pójdziecie do 3-ego (;, a jak nie, to szybko się stamtąd wymknę :D). Dzięki, Beti :*, baardzo chciałabym, żebyśmy mogły się razem zabawić :D.
Myślę, że równie dobrze bawilibyście się beze mnie, tym bardziej, że niewiele osób z forum mnie zna, ale bardzo chciałabym się z Wami spotkać ^^.

R.W.
Awatar użytkownika
iza89

Post autor: iza89 »

Więc jak? :knuje:
Ostatecznie 11 września? :>
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Melduję gotowość na spotkanie 11.09 ;D
Do mimi-yoshi - od której zaczyna się ta 18-stka?
minuit

Post autor: minuit »

a ja 11 września nie mogę, bo będę daleeeko poza naszym kochanym Śląskiem... Ale życzę miłej zabawy :) Bawcie się dobrze :)
Awatar użytkownika
okussa

ja jeszcze mam pytanie... jak daleko od dworca jest trzeci wymiar i czy ktos bdzie wracal w tamtym kierunku? a jesli tak to o ktorej :nerwy:
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Hm, od 21:00 :D.

Okussa, ja będę wracać w tamtym kierunku (;- w kierunku dworca i mogę Cię odprowadzić ;D na przystanek, jakby co.

Szczerze mówiąc, nigdy tam nie byłam o.O. Klub jest na 1 Maja, więc to jest kawałek od dworca, ale jakby co :D to z dojściem problemów nie będzie.

Beatka Was zaprowadzi i ja :D, choć szczerze mówiąc nie pamiętam bym była kiedyś w okolicach 1 Maja, ale droga jest prosta, ale chyba trochę się tam idzie (?) od Warszawskiej, bo jest długa.

To jakby co, to pisać kto może w piątek 11.09 :D.

iza89- raczej tak, chyba że ktoś ma inne propozycje, to proszę :D pisać.

To powodzenia, Minuit :D.

EDIT:

;< Niestety mam dla Was złą wiadomość- klub będą wynajmować cały, nie tylko moja przyjaciółka robi urodziny w tym dniu, mają zrzutkę, ale mówiła, że na 100% cały ;<. Także 3 poziom tego dnia odpada.
Może pomyślimy nad tym na Gliwickiej?

No chyba, że chcecie iść ze mną na imprezę :D, no ale Mike'a tam dużo na pewno nie będzie, także ja wpadnę na godzinkę i wypadam- no chyba, ze jesteście chętni (;. Czekam na propozycje :D. Podejrzewam, że coś takiego jak 18- stki Was nie bawi, także zawsze możemy wymyślić coś innego :D.

R.W.
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Witajcie Ludki. tez jestem now ana forum ale znam takiego jednego crejzola, który choć nowy bardzo się widze udziela (tak beti90 o tobie mówię) :P Widzę , że szykujecie więcej spotkań jestem za. niestety choć zaczynam studia w październiku to teraz pracuje... I nietstey zarówno 11 jak i 12 nie mogę... Więc będe czekać na informacje jak się udała zabawa :) Oprócz tego oczekuję innych spotkań. wierze że w końcu uda mi sie spotkac z tak wspaniałymi fanami :) Pozdrawiam i mam nadzieje zę do zobaczenia :D
Ps. sorki ale nie bywam zbyt aktywna na forach.. tak juz mam... ale częściej czytam niz piszę więc mam nadzieję być na bierząco :D
Awatar użytkownika
okussa

mimi-yoshi pisze:Może pomyślimy nad tym na Gliwickiej
a to jest daleko centrum xd sory ale ja sie tak znam na Katowicach ze hej;p a ostatnie mozliwosci tramwajowe mam o 22,12 i 22.41 wiec o tej porze musialabym spadac do domu..i kto mi pomoze:D?
Awatar użytkownika
iza89

Post autor: iza89 »

Jeżeli już ustaliliśmy ten 11 września, to jaka godzina? Bo to też ważne...

okussa ul. Gliwicka nie jest daleko od dworca, ok. 10 min pieszo (w zależności od tempa ;-) )
Obrazek
ODPOWIEDZ