Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Hejka
Chcialabym jakas fajna sygnaturke.
Najlepiej z jakim zdjeciem z ery thrillera, moze byc smieszne
a w lewym dolnym rogu napis Kaskon
a na gorze duzymi literami Michael Jackson
To ja zamawiam!
Proszę zdjęcie Michaela, takie jak mam w avatarze, lub inne. Takie, co wyjdzie jutro, czyli w ładnej jakości. Czyli zdjęcie z okładki... Chyba. Piszę tego posta, by zarezerwować, zedytuje jutro, z wyborem zdjęcia .
Ostatnio zmieniony ndz, 23 wrz 2007, 19:44 przez jolene_, łącznie zmieniany 1 raz.
jolene_ pisze:To ja zamawiam!
Proszę zdjęcie Michaela, takie jak mam w avatarze. Takie, co wyjdzie jutro, czyli w ładnej jakości. Czyli zdjęcie z okładki... Chyba. Piszę tego posta, by zarezerwować .
Trochę nie zrozumiałem....ale tak czy siak, ja nie szukam jakichś wybitnie konkretnych zdjęć. Jeżeli ma być jakieś wybrane zdjęcie, to proszę mi je dać!
O. Fajna!
Tzn. w każdym razie inna, bo ja już nie rozróżniam ludzi po tych avatarkach i sygnaturkach Buszmena.
No są ładne, ale wszystkie w podobnym stylu przez co mało oryginalne...(jak dla mnie, Boże, Busz mnie zamorduje za tego posta, no trudno...)
A ta Twoja jest inna, i nawet nawet...
Tylko za wysoka.
Te Buszowe mają chyba maksymalne wymiary, jak dla mnie to nawet za duże są...
Właśnie Buszmen, chciałam Cię prosić o zdjęcia z tego przecieku L'uomo Vouge, ale postanowiłam poczekać na lepszą jakość, która się najprawdopodobniej pokaże jutro ;]