POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
cestunefille

Post autor: cestunefille »

A co z nagłośnieniem sprawy ze coś takiego w ogóle będzie miło miejsce?? ktoś miał załatwić jakis bilbord ? nie iwem moze chociaż napiszmy do tvn 24 albo ocs niech inni tez sie dowiedza? Bo fani tu wchodzą ale sa też ludzie którzy poprostu lubią słuchać MJ i nie koniecznie siedza tak jak my na forum całymi dniami a tez chcieli by pożegnać króla.
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
cestunefille

Post autor: cestunefille »

natpoznan pisze:Witajcie,
chciałabym się tylko zapytać, jak to spotkanie miałoby wyglądać. Czy będziemy wspólnie śpiewać piosenki Michaela, tak jak to się robi w innych państwach? I czy istnieje możliwość zorganizowania telebimu, na którym obejrzelibyśmy transmisję z pogrzebu?
Jestem z Poznania, tutaj - jak już ktoś słusznie zauważył - pewnie nie zebrałby się tłum, więc chcę przyjechać do Warszawy. To, czy się uda, zależy od dnia, ale zrobię wszystko, by dotrzeć. A na wszelki wypadek - może ktoś wie, czy w stolicy Wielkopolski będzie się cokolwiek działo w dniu pogrzebu?

Pozdrawiam ciepło Was wszystkich.
I na ile byśmy tam jechali !?Dzień i noc tylko dzień czy tylko noc?
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Awatar użytkownika
martynafan

Post autor: martynafan »

Również chciałabym znać szczegóły wyżej wymienionych rzeczy. Jeżeli spotkanie nie odbędzie się w dniach od 3-9 to napewno będe. Chciałabym Wam jakoś pomóc w przygotowaniach.
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

cestunefille pisze:A co z nagłośnieniem sprawy ze coś takiego w ogóle będzie miło miejsce?? ktoś miał załatwić jakis bilbord ? nie iwem moze chociaż napiszmy do tvn 24 albo ocs niech inni tez sie dowiedza? Bo fani tu wchodzą ale sa też ludzie którzy poprostu lubią słuchać MJ i nie koniecznie siedza tak jak my na forum całymi dniami a tez chcieli by pożegnać króla.

Post autor: zosiok »

myślę, że jeśli chodzi o stacje telwizyjne to one tam będą bez naszej prośby
Obrazek
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

Jak coś będę mogła przygotować komunikat prasowy jak już będzie wiadomo co i jak i po prostu porozsyłać po różnych stacjach, gazetach....

Dobrze by było, aby jak najwięcej osób się mogło o tym dowiedzieć....
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

Jeśli to ma być JUTRO to fajnie byłoby wiedzieć na którą godzinę, na dzień czy na noc, co będziemy robić itepe :-/ Organizacja pierwsza klasa :-/
[*]
Ewa78

Post autor: Ewa78 »

Spotkajmy się jutro aby uczcić pamięć Michaela.
Proponuję spotkanie przed Złotymi Tarasami, a konkretnie pod knajpą Hard Rock Cafe. Znam tam menagerkę, może uda mi się załatwić, żeby puścili kilka piosenek...

Co Wy na to?
Michael forever in my heart (*)
Awatar użytkownika
Rollo

Post autor: Rollo »

jeśli ktoś jest zainteresowany spotkaniem w Krakowie do zapraszam pod ten adres: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 615#129615
tam się wszystkiego dowiecie co do daty i godziny;)
King forever!
We'll always love you Michael!
Awatar użytkownika
Natalie de Valois

Post autor: Natalie de Valois »

Ja mogę przyjechać... ale chcę wiedzieć gdzie dokładnie mieliśmy się spotkać, nie znam warszawy! O której i gdzie rozumiem wyznaczy nam data pogrzebu...
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

Organizacja spotkania w Wawie (w tym pomoc sponsorów w załatwieniu potrzebnych rzeczy, by można było pożegnać MJ tak jak na to zasłużył)) jest w toku.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Moi drodzy.Bardzo Was proszę skończmy te insynuację na temat miejsca spotkania ponieważ już dawno jest ustalone że spotykamy się w Warszawie.Mam tu na myśli dobro osób które chcą dojechać do Warszawy i w miarę szybko muszą się o tym dowiedziec żeby załatwić wolne w pracy nie wspominając o dojeździe.Czytając co drugi post w tym temacie a dlaczego nie Kraków czy Gniezno naprawdę nam to utrudniacie.Jeżeli już koniecznie chcecie inne miasto są wydzielone tematy o spotkaniach.A tak pozatym skoro większość mogła do Londynu,Warszawa jest niczym rzut kamieniem.Proszę oddajmy głos osobom zaangażowanym w organizację spotkania w Warszawie.
Obrazek

Post autor: Mjabs »

Kadia pisze:Jeśli to ma być JUTRO to fajnie byłoby wiedzieć na którą godzinę, na dzień czy na noc, co będziemy robić itepe :-/ Organizacja pierwsza klasa :-/
Nadal nie wiadomo kiedy odbedzie sie pogrzeb.. Rodzina Michaela powiedziała, że nadal nie jest do niego przygotowana...
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
martynafan

Post autor: martynafan »

No to ja już nic nie wiem. Jedni są pewni, że to jest jutro, a drudzy że jeszcze nie wiadomo. Ja, jako niepełnoletnia osoba musze powiedzieć rodzicom kiedy jest spotkanie, mam jechać na nie z Tatą. Nie mogę mu powiedzieć o tym w dniu spotkania. Proszę kogoś obeznanego w tej sprawie, aby wypowiedział się na ten temat.
Pozdrawiam.
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

martynafan pisze:No to ja już nic nie wiem. Jedni są pewni, że to jest jutro, a drudzy że jeszcze nie wiadomo. Ja, jako niepełnoletnia osoba musze powiedzieć rodzicom kiedy jest spotkanie, mam jechać na nie z Tatą. Nie mogę mu powiedzieć o tym w dniu spotkania. Proszę kogoś obeznanego w tej sprawie, aby wypowiedział się na ten temat.
Pozdrawiam.
Jutro nie będzie pogrzebu, to chyba oczywiste. Jeśli rodzina Michaela ustali konkretny termin to na pewno poinformują o tym media i fanów odpowiednio wcześnie. Skoro chcesz jechać a jesteś zależna od Taty to po prostu powiedz mu jak wygląda sytuacja. Co do spotkania w Wawie - na pewno będzie w dniu pogrzebu a skoro nie wiadomo kiedy będzie pogrzeb to i nie wiadomo kiedy spotkanie. Nie bój się, że np. dzisiaj wieczorem media podadzą, że następnego dnia jest pogrzeb.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ