Wie ktoś moze jakie jest hasło do płyty "THE ORIGINAL SOUL OF MICHAEL JACKSON", bo tamto co podał Willy juz nie pasuje.

www.bubblesland.tk/TOSOMJlunatyczka pisze: Wie ktoś moze jakie jest hasło do płyty "THE ORIGINAL SOUL OF MICHAEL JACKSON", bo tamto co podał Willy juz nie pasuje.![]()
![]()
www.bubblesland.tkDangerous pisze:Dzięki.A jakie mogą byc hasła do singli.JAk to zobaczyłem to muszę to mieć
http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=1XIJ ... YSRNAB4492MMarjory pisze: A masz gdzieś tam pod ręką jeszcze piosenkę Dreamer?
Klapa też nie dobre hasło, jak zawsze coś mi musi się przudarzyć,a wszystkim innym działa.MMarjory pisze:Willy! Jesteś wielki! (jeszcze większy niż ten napis)Cóż, wiem wiem, powtarzam się
I'm speechless
thank YOU very very very very very very much!
![]()
![]()
Mike, czego nie możesz rozpakować? Bo ja też miałam problem, hasło które podał Willy do THE ORIGINAL SOUL OF MICHAEL JACKSON nie chciało się przyjąć, ale myślę że problem tkwi w spacji, sprawdź, czy nie skopiowałeś hasła ze spacja na początku albo na końcu, to powinno pomóc(jeżeli chodzi o te pliki, spróbuj www.bubblesland.tk/TOSOMJ)
MMarjory pisze: (jeżeli chodzi o te pliki, spróbuj www.bubblesland.tk/TOSOMJ)