Ostatnio obejrzany film

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Mandey pisze:po raz tysięczny któryś oglądnąłem
Uważaj Mandey bo ja Ci zaraz tu wyliczę i wyłożę jak to sie ma w stosunku do długości Twojego życia itp i wyjdzie że tysiąc obejrzeń to nie było;)
A tak serio to "Noc żywych trupów" widziałam juz dawno temu, zarówno tą wersję z 1968 i z 1990 z tym że mało pamiętam. Chętnie obejrze jak nadarzy się okazja. Też od jakiegoś czasu prawie codziennie wieczorem oglądam jakiś horror tak żeby mi się lekko spało. Horrory z serii 'mistrzowie horroru' jeśli komuś to coś mówi.
I cóż. Niemal za każdym razem stwierdzam że ktoś na siłę chciał zostać reżyserem.
Mandey

Post autor: Mandey »

Smooth_b pisze:Horrory z serii 'mistrzowie horroru' jeśli komuś to coś mówi.
to co na Cinemax leci? dobrze myślę? jeśli tak to to jest kiła ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Smooth_b

Mandey pisze:to co na Cinemax leci? dobrze myślę? jeśli tak to to jest kiła
A nie nie. Ja mam tylko 5 programów. Jak chcę obejrzeć wiecej to idę do sklepu z telewizorami albo do przyjaciela. Ostatnio bylam u niego obejrzec "tajemnice Biblii" na National Geographic, tom zastopowała na MTV ;)

Płyty kupuje po prostu i jest taka seria jak "Mistrzowie Horroru":)
Mandey

Post autor: Mandey »

ah! jarze.... no tytuły tam nie powalają...
ale jakby kiedyś miał się tam ukazać "Powrót Domatora" to daj cynka, dla mnie kolejny kultowy horrorek ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

Ostarnio mialam okazje obejrzec film "Awake" w rezyseri Joby Harolda.Film jest swietny,poruszyl mnie niesamowicie.Opowiada o przyjazni,zaufaniu i ludzkiej chciwosci.Trzyma w napieciu a jednoczesnie rozczula.Dla zainteresowanych link:

http://www.filmweb.pl/Awake,2007,o+film ... ,id=166528

Jak dla mnie 10/10 :-) Polecam goraco!
Obrazek
Awatar użytkownika
Morfi00

Post autor: Morfi00 »

mmm ostatnio MGŁA i heheh szczerze mówiąc nic strasznego wręcz przeciwnie:)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

Wczoraj obejrzałam film "Nazajutrz" ;) Niby ma pięć gwiazdek, ale w ogóle nie trzyma w napięciu... Myślę, że to za sprawą dzisiejszych standardów i oczekiwań współczesnych widzów. Nie chcą oglądać marnych efektów na rysunkach czy filmowanego miasta od góry które w rzeczywistości jest makietą. Film z roku 1983 chyba :P
[*]
Awatar użytkownika
smooth_criminal

Post autor: smooth_criminal »

Step up 2.
Mmmm..... umarłam z wrażenia.
:dance:
" ... make it a better place for you and for me and the entire human race ... "
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

smooth_criminal pisze:Step up 2.
Mmmm..... umarłam z wrażenia.
Też na tym byłam, ale szczerze mówiąc wolę pierwszą wersje Step Up.
Ta wydaje mi się za bardzo hip-hopowa, chociaż niby o to chodziło.
Tak naprawdę to będąc na tym filmie się trochu nudziłam.
Ale nie był zły.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
calineczka

Post autor: calineczka »

Według mnie Step Up 2 jest lepszy od części pierwszej. Więcej tańca, w "jedynce" było go niewiele, poza tym w kilku momentach można się nieźle pośmiać, do tego "Łoś" tańczący MJ'a :) Mi się podobało :)
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

Mała Wielka Miłość to opowieść o Ianie, wziętym prawniku w renomowanej kancelarii w Los Angeles, jest młody, przystojny, ma powodzenie u kobiet i wspaniałe perspektywy: wkrótce zostanie partnerem w firmie. I wtedy właśnie jeden telefon wszystko zmieni. Okazuje się, że Joanna, dziewczyna z Polski, z którą wdał się jakiś czas temu w krótki romans, spodziewa się dziecka i zamierza znów zjawić się w Mieście Aniołów. Przyjaciel Iana – Steve, namawia go na podróż do Europy, która ma zapobiec niepotrzebnym kłopotom.

w sumie, to średnio przepadam za takimi przewidywalnymi komediami romantycznymi, jakich ostatnio mamy, aż nad to. natomiast te 2 godziny w kinie, zleciały mi baardzo szybko, i szczerze, to przyjemnie się oglądało. taki lekki film, w sam raz na sobotni wieczór ;p nie trzeba myśleć, doszukiwać się podtekstów- wszystko podane na tacy ; )
jeśli nie macie ciekawszej opcji, to polecam polecam.

.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Właśnie skończyłem oglądać Trylogie Ojca Chrzestnego.Kwintesencja dobrego kina.

Kiedyś widziałem tylko pierwszą część.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Smooth_b

"Zeitgeist" opowiada o Ameryce,sile manipulacji, o tym jaka moc maja media, żeby na końcu przedstawić konkretne przyczyny takich kolei losu i konkretna wizję dalszego rozwoju wydarzeń. Obejrzyjcie, pamiętając by w miedzyczasie nie złapać się w pułapke tego przed czym nomen omen sam film przestrzega.
Trwa 2h, całość można obejrzeć tutaj http://video.google.com/videoplay?docid ... 4543719947

To jest coś na zasadzie teorii- 'lądowanie na Ksiezycu przez Amerykanów to ściema'. Nie oglądalam niczego co by się odnosilo do tego tematu, ale może ktos?
maryska17

Post autor: maryska17 »

ostatnio pożyczyłam filmy od znajomego, obejrzałam jakiś wojenny i był tam taki tekst: '...no to jak żołnierzyki u Michaela Jacksona'

:surrender: :surrender:
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Tatiana.

Post autor: Tatiana. »

wczoraj wraz z cala rodzinka obejrzalam sobie 'mała miss'
komediodramat.
mnie osobiscie baardzo rozsmieszyl takze polecam.
dziadek byl najlepszy "poparzenie ptaka 2 stopnia" mnie rozwalilo :smiech:
He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
ODPOWIEDZ