Dance team'owanie w Łodzi :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

La_Pantera_Rosa- co zrobię?- otóż zrobię tak: :smiech: Nie mam zamiaru się spinać, ani denerwować. To nie zawody i to nie żaden konkurs tańca. Pisząc, że chcę zatańczyć dla Michaela bardziej chodziło mi o pokazanie tego, że to on stał się dla wielu z nas inspiracją, to on pokazał nam, że można marzyć i sięgać po te marzenia. Pokazać, że wciąż go kochamy i świetnie bawimy się przy jego muzyce. To było jedną z przyczyn, dla których Michael robił to , co robił : „To, co sprawia mi najwięcej przyjemności w występowaniu to dawanie ludziom radości. Zwykłe wywołanie uśmiechu na czyjejś twarzy znaczy dla mnie więcej niż wszystko inne.” Nie chciałam powiedzieć przez to, że musimy zatańczyć perfekcyjnie, bo to dla niego :)
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Kama ehh.... ustaliliśmy jaką wersję tańczymy Beat It. Trzeba się było odzywać, a nieeee ;). Jest was troche osób i możecie się zorganizować,bo macie gdzie. Nauka Wam lepiej idzie i przyswajanie kroków, bo macie doświadczenie.

Na szczęście wyszło to samo. Znaczy na poczatku robimy 8 krokow do przodu- nie cofamy się jak na filmiku z AZJATĄ ( pasi?). Myślę, ze Ci z flash maba uczyli się z tego samego filmiku :D
!!TEMAT BEAT IT ZAKONCZONY!!
!!TEMAT THE DRILL ZAKOŃCZONY!!

Thriller z Thrill the world - ok, reszta się zgadza?? (mi tam wszystko jedno najwyzej bedzie BUBA) ;)
Ja jednak dalej podtrzymuję wersję, którą wysłałam, bo tak jak KAMA powiedziała czasu jest mało i trzeba podjąć decyzję. Więc na nauke TTW tez nie ma za dużo czasu. Częsci jest 40 ... ( ARE U KIDDIN ME?o__O), a to co przesłałam są tylko 4 części, to danceteam jakby spiął pośladki to by się też wyrobił (chyba każdy od Was potrafi wersje z clipu??) ...Tak to nie musi byc idealne, ale kroki trzeba pamiętać na tip top ;).
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Ugh...nie było mnie tu 2 godziny i widzę, że się dogadałyście co do filmików, nareszcie ;-).

Wiadomo, to nie musi byś super mega profesjonalnie, bo bez prób nam to i tak się nie uda bardzo porządnie, ale jakiś porządek musi być, nie możemy zrobić z siebie pośmiewiska, to musi wyglądać chociaż dobrze. Bo jeśli połowa będzie umiał tą wersje a druga połowa tą wersje to zrobi się niepotrzebne zamieszanie.

Moim skromnym zdaniem uważam, że to co podała La_Pantera_Rosa http://www.youtube.com/watch?v=v5hxwIYc ... re=related jest najlepszym filmikiem instruktażowym do Thrillera.
I plus taki że ten facet stoi do nas tyłem i nie musimy się zastanawiać w którą to my stronę musimy zrobić ruch. ;-)

A więc do nauki... :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Tak :mj: Jak już ktoś się naumie z instruktażu polecam sprawdzić się z teledyskiem lub filmik tego gościa co dodałam. Ja już parę razy tak robiłam na ekranie Michael i tak sobie tańczę z nim :dance:
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Ok. Co reszta sądzi?
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Gusia_19 Odpowiada Ci ta wersja co wyslalam ?
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Linki zapodane-więc pozostaje nam szlifować kroki ;-)
Frekwencją nie musimy się martwić ponieważ będą tancerze ze Szczecina,Krakowa,Wrocławia i Poznania/oczywiście miałam na myśli tutaj fanów z denstimów/,oprócz tego tancerze niezrzeszeni z żadnym denstimem czyli około 50 osób powinno być.Kocham mój optymizm nenene .Reszta fanów nie mających nic wspólnego z tańcem a chcąca dołączyć wymiesza się z nami i będzie godnie.Okej.A co z muzyką w miejscu gdzie będziemy dylać?I ustalmy do połowy tygodnia co z próbą.Myślę że plac przed kinem to doskonałe miejsce do zbiórki.Nie będzie wymówek że ktoś się wstydzi bo to zabudowany teren i będziemy mogli się w spokoju zintegrować ;-)
Obrazek

Jeanny100 teraz nie mamy pewności czy wszyscy potrafią to samo :O Trzeba powiadomić miasta ;))

Beat It - http://www.youtube.com/watch?v=TWyG9zOl ... re=related

The Drill - http://www.youtube.com/watch?v=IPkKbepFvjQ

Thriller (?) - http://www.youtube.com/watch?v=v5hxwIYc ... re=related

Dojdziemy w koncu do porozumienia ?? KAMA Eta Jakie są wasze stanowiska ?
Dance teamy muszą dać odpowiedz co do Thrillera bo ich jest wiekszość znaczna ;) I to jutro ostatecznie
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

my umiemy tak jak napisałam
spokojnie damy radę obyśmy wszyscy choć części umieli a w praniu sie zgramy :dance:

choć Thrill the world od razu były na światowego Thrillera
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Kama Ok zgrajmy sie już niech bedzie ten TTW ;) duzej roznicy nie ma
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

tak, niektóre fragmenty sa takie same
przemawia za thrill the world to że mamy całość
ta wersja którą Ty podałaś jest skrócona cały taniec ma 1:33 a thrill the world jest do całej piosenki Thriller i nie będzie problemu z muzyką
do tego co podałaś musielibyśmy dostosować piosenkę to znaczy pociąć ją
a z thrill the world zatańczysz zawsze
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

La_Pantera_Rosa pisze:Thriller (?) - http://www.youtube.com/watch?v=v5hxwIYc ... re=related
Tak jak pisałam wcześniej to jest ok.
Gadałam z kimś z mojej grupy i nie pasi to tylko Beat it z teledysku :surrender: ale może przeżyjemy
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

no to znowu problem.!

Koniec ! jest tak
Beat It - http://www.youtube.com/watch?v=TWyG9zOl ... re=related

The Drill - http://www.youtube.com/watch?v=IPkKbepFvjQ

Thriller - http://www.thrilltheworld.com

Uczymy sie tego bo nigdy nie dojdziemy do porozumienia

Za rok sie lepiej zorganizujemy ,ok?

Teraz zostanmy przy tym co juz mamy bo jak bedziemy tak rozprawiac to nigdy sie tego nie nauczymy ;)

Poszlam na kompromis z Thrillerem.
Beat It i The Drill sprawa byla zakonczona wczesniej.

Nigdy sie wszytskim nie dogodzi...
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Jeszcze jedno: kto przynosi muzykę i jaką ??

Beat it od poczatku czy tylko tą sekcje taneczną? Bo ja myslalam żeby pierwszą zwrotkę i refren zatanczyć, ale zależy co dance teamy tam mają :)

:mj:

7 dni! Ja zaczynam cwiczyc ;)
ODPOWIEDZ