Całkowicie sie zgadzam, jesli tylko ktoś ma na to czas, to niech ogląda nawet wszytkie programy telewizyjne z informacjami z kraju ;PSybirra pisze:Dlatego nawołuję (Beti cóż to za słowo xD, z Biblii zaciągnięte chyba :P), nie ograniczajmy się do jednej stacji :)
Przyznam, że wczoraj celowo obejrzałam Fakty, a następnie wiadomości by je porównać, ale musze stwierdzić, że wyjątkowo mało sie różniły ;P
Czasem warto obejrzeć najpierw jedno potem drugie, bo w każdym z tych programów informacje przekazane są w inny sposób(tu coś obetną, a tu dodadzą) co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że TVP jest(bo jeszcze jakis czas będzie) PiSowskie w sensie 'sterowania' informacjami z kraju.
A 'nawołuję' poprostu fajnie brzmi i wygląda :P :D
Powiem, że tak i dodam jeszcze, że nie mam nic przeciwko ;)Sybirra pisze:Za sznureczki w tym przypadku nie jest pociągać trudno... Ten Pan jest jedynie dopełnieniem przejęcia całkowitej kontroli przez wiadomą partię. I kto powie, że nie?
Ufff, o to przykład, że warto było oglądać wczorajsze wiadomości, choćby dla tego faktu ;)Amelia pisze:Beti_90, już się nie masz o co martwić.
Pan Komorowski wczoraj rozwiązał Krajową Radę Radiofonii i Telewizji, pewnie nowy zarząd obsadzi członkami PO i 'Fakty' będą na każdym kanale.
Tak trzymać ;D :DSybirra pisze:Co do wyborów... Ja ostatecznie zagłosuję na Pana Bronisława Komorowskiego.
Przyczynię się do unaocznienia cudu i powrotu do minionych rutynowych lat. W sumie i bez mojego głosu pewnie wygra, ale zsolidaryzuje się z młodymi, co by nie cierpieli potem w samotności.