[Chriek] Pora się przywitać...

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
eeska

Post autor: eeska »

Witaj serdecznie i baw się dobrze:)
Awatar użytkownika
Amelia

Post autor: Amelia »

Chriek.
Jeszcze nikogo nie witałam w tym dziale, ale w Twoim przypadku nie mogę się powstrzymać.
Ty i give_in_to_me piszecie bardzo ciekawie i z przyjemnością czytam wasze posty. Bardzo cieszę się, że dołączyliście do forum.
Chwila michaelowego oświecenia nie jest do końca istotna- czy pięć, rok, czy pare miesięcy temu. Ważne, że jest pragnienie ciekawej dyskusji i ogromny szacunek do osoby i twórczości idola.
http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
Dopiero zaczynam, ale...

Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Awatar użytkownika
ola1714

Post autor: ola1714 »

Witamy serdecznie :)
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

Aż mi głupio... Jesteście naprawdę bardzo mili.

Jestem tu zbyt krótko, żeby poznać choćby 1/10 użytkowników, ale powoli zaczynam was kojarzyć. Zwłaszcza ciebie, Amelio - twoje wypowiedzi przywracają mi wiarę w młodzież. Wiem, gadam jak stary pryk ;)
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Ja również witam :).

P.S. Masz u mnie wielkiego plusa za dwa błyskotliwe posty w pewnym temacie ;) :)
Awatar użytkownika
MJ-ka

Post autor: MJ-ka »

Witam i milego postowania ;-)
"We can`t take it,
We arledy had Enough."

The legend never die...MJ 1958-2009

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Awatar użytkownika
Amelia

Post autor: Amelia »

Chriek, napisz coś więcej o sobie.
Studiujesz, pracujesz? Jakie zainteresowania, czego słuchasz, co czytasz?
;-)
http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
Dopiero zaczynam, ale...

Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

Amelia pisze:Chriek, napisz coś więcej o sobie.
Studiujesz, pracujesz? Jakie zainteresowania, czego słuchasz, co czytasz?
;-)
Zdecydowanie bardziej pracuję niż studiuję, choć formalnie jeszcze status studenta mi przysługuje. Mam właśnie okienko między lekcjami i piszę tego posta z pokoju lektorów.

Co czytam - przede mną leży właśnie "Dobry omen" - wynik współpracy Terrego Pratchetta i Neila Gaimana. Obu autorów bardzo lubię. Ogólnie najczęściej czytam fantastykę (ale pisaną z pomysłem i tzw. jajem - żadnego biegania z toporami, a przy Tolkienie zasnąłem) i kryminały (ze szczególną sympatią do serii "... w Breslau" Marka Krajewskiego z oczywistych względów) - więc w powszechnej opinii literatura niezbyt ambitna, za to sprawnie napisana.

Staram się mieć szeroko otwarte uszy (wymaga to nieco higieny :P) i nie ograniczać się muzycznie, zresztą jak pisałem muzyka pop jest dla mnie stosunkowo nowym odkryciem. Często jest to rock w różnych odmianach i trochę dziwnych brzmień elektronicznych. Pewnie kiedyś odkryję coś jeszcze.

Oprócz tego w wolnej chwili lubię pograć w planszówki - nie śmiejscie się - czasy Chińczyka i Monopoly się skończyły, teraz wybór jest naprawdę duży i można znaleźć coś do strategicznej rozkminy przez kilka godzin jak i szybką grę imprezową. Czasem też biegam ze starą analogową lustrzanką Canona i poluję na ciekawe chwile i widoki.
ODPOWIEDZ