Pudzian vs. Najman - Kto wygra ?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

angelamw pisze:Dobrze, że sędzia odciągnął Pudziana od Najmana bo byłaby masakra..
A mi się wydaje że Najman tam ręką dał znać, żeby sędzia odciągnął od niego Pudziana. Z resztą to było do przewidzenia że Pudzianowski wygra, chociaż z drugiej strony technicznie to nie zawsze jego ciosy były dokładne.
Ale nie znam się na tym za dobrze więc już nie komentuje ; ))
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Ja stawialam na Pudziana.
Przeciez to bylo jasne, że go zgniecie. Mariusz podnosi czasami tony a tutaj dla niego bylo nic 100kg.
Ostatnio zmieniony pt, 14 maja 2010, 20:14 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Bardzo się cieszę ze Pudzian wygrał :D Sam ćwiczę dopiero rok na siłowni i wiem ile pracy musiał włożyć w swoją siłę. Ktoś moze powiedzieć że puzian to koks, no ma racje zapewne brał koks ale samym koksem nie osiągnał by takich efektów :)
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Viola.

Post autor: Viola. »

Pudzian nieźle go urządził.. ja wyszłam tylko na moment z pokoju, jak wróciłam to już było po walce :smiech: W sumie to było do przewidzenia.

http://www.youtube.com/watch?v=xGbMpf-N_fg
Dla tych co nie oglądali ;-)
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

O, proszę, jakie określenia padały pod adresem Mariusza. I co? łyso wam teraz? Ja stawiałam na Pudziana i się nie przeliczyłam. Kto mógłby dać radę najsilniejszemu strongmanowi świata? :P
PsychoButcher pisze:Pudzian nie ma z nim raczej szans, silny jest jednak zanim zdąży uderzyć Najmana, Najman zada mu z 4 ciosy.
Hahaha, no, fakt, szybki to on był. W tym, kiedy dać sędziemu sygnał, że ma dosyć.
patriszja21 pisze:Pudzian to spaślak(przynajmniej dla mnie:P),jest powolny.
Spaślak? Mięśnie nazywasz spasieniem? :podejrzliwy:
Streetwalker pisze:Wątpię żeby Mariusz "góra sterydów" Pudzianowski wytrzymał długo
Gdyby był "górą sterydów", nie byłby w stanie dźwigać takich ciężarów. Mariusz to ciężka praca. To swoim treningom i sile mięśni zawdzięcza tytułu. "Koksy" nie są w stanie wyciskać ogromnych ciężarów, bo ich mięśnie są napompowane sterydami. To nie jest Mariusz.

Bardzo się cieszę, że się myliliście. nenene Mariusz pokazał, że nie rzuca słów na wiatr. A Najman się przechwalał, a teraz mu pewnie głupio. I nie wiem, co macie do Mariusza. Chyba nie oglądaliście zawodów Strongman. Mariusz jest silny i szybki. Nieraz prawie biegł z obciążeniem rzędu kilkustet kilogramów. Szybko postawiliście na nim krzyżyk :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Szkoda że nie obstawiałam tej walki nenene
Obrazek

Post autor: Damianos60 »

Pudzian jest super!Nie spodziewałem się tak szybkiego zakończenia walki ;-)
Nie spodziewałem się że Najman da ciała.Życzę mu kolejnych sukcesów KSW
Awatar użytkownika
PsychoButcher

Post autor: PsychoButcher »

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tego, że Pudzian wygra i że może być tak szybki. Pierwsze sekundy bił się jak wieśniak, prezentował styl tzw. pubowy, znany z klubów i barów :D. No ale wygrał lepszy, walka była emocjonująca i to jest najważniejsze.
I'm gonna make a change, for once in my life...
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Od początku byłem za Pudzianem ;-) Stało się to, co było wg mnie nieuniknione - czyli zakończenie walki przez nokaut Najmana. Widać, że Mariusz bardzo silnie kopie i przypuszczam, iż w przyszłości zawodnicy będą mieli duże problemy z tym zawodnikiem. Osobiście chciałbym, żeby Mariusz stał się za jakiś czas NO. 1 w tym sporcie ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Aryune

Post autor: Aryune »

Taaa... jak Pudzian rzucił się na Najmana, to myślałam przez chwilę, że go zgniecie ;P Jak powiedział wczoraj w "Wydarzeniach" reporter komentujący tę walkę: "Pudzian to nasz nowy towar na eksport" czy jakoś tak ;p Od teraz wierzę w te mięśnie pudzianowskie xD
Awatar użytkownika
adi82

Post autor: adi82 »

Ja tam trzymalem kciuki za Pudzianem. Jeszcze z tymi umiejętnościami w MMA daleko nie zajdzie. Ale miejmy nadzieje ze bedzie lepiej. Chlopak ma warunki.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

za te teksty, które Najman serwował na Pudziana że np.
nie ma nic wspólnego ze sportem że przenoszenie ziemniaków przydaje się na co dzien i ta dyscyplina nie zasługuje na miano sportu zawodowego, że pokaże mu co to prawdziwy sport (czy jakoś tak)...to dziwię się, ze tylko tak go zlał....ale jak go kopnął to fajnie poleciał hehe jak "worek ziemniaków" a takie to pudzio nosi na co dzień ;P :smiech:
Obrazek
ODPOWIEDZ