Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Ok, zgodę mamy, przy następnym uaktualnieniu listy eventów będziemy tam uwzględnieni, wtedy też podam nasze ID.
Po ilości osób wypowiadających się w tym temacie oraz liczbie osób biorących udział w ankiecie (24), raczej odstępuję od pomysłu imprezy na zewnątrz i zabieram się za szukanie dla nas lokalu.
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Ja też chciałabym wziąć w tym udział :) ale nie wiem czy nie lepsze jest nauczenie się tej choreografi http://www.youtube.com/watch?v=5Maq_Pw1 ... re=related ona jest najbardziej zbliżona do teledysku. A nie uczenie się z 40 filmików tak jak proponują tu http://www.youtube.com/user/INESSENS
Prób nie będzie się robić?
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

Rzecz w tym ze wszyscy maja tanczyc ten sam taniec, wiec musimy sie dostowac do tego co wymagaja organizatorzy z Kanady o ile sie nie myle.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
niobe86

Post autor: niobe86 »

Jeśli czas pozwoli i organizacja studiów też, to chętnie dołączyłabym do Was :):) układu uczyłam się już wcześniej :dance:

Jacyś chętni z Torunia i okolic może? ;-)
I Need You
God I Need You
I Love You So Much...
Awatar użytkownika
anialim

Noemi.best pisze:Rzecz w tym ze wszyscy maja tanczyc ten sam taniec, wiec musimy sie dostowac do tego co wymagaja organizatorzy z Kanady o ile sie nie myle.
Dokładnie tak, chodzi o to, że wszyscy musimy tańczyć tak samo.
Awatar użytkownika
MJ4everify

Post autor: MJ4everify »

Co do układu, ciekawa jestem czy bedą jakieś próby. Mogłabym się co prawda uczyć sama, ale ogólnie było by łatwiej (i fajniej chyba) gdyby były jakieś próby.
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Świetny pomysł, jestem za :D Mam nadzieje, że nic mi wtedy nie wypadnie i będę mogła zatańczyć z wami :D. 4.10 jade do Krakowa tańczyć Beat it, więc z Thriller'em też sobie chyba poradze :)
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

ożesz.. nic o tym nie wiedziałam- :) zajelam sie organizacją FlashMoba i nie wiem jak,ale umknęł mi "thriller":) OCZYWISCIE ,ZE jestem chetna:) od kilku tygodni sama na wlasna reke ucze sie choreografii:p no wiec jak widze opcje zatanczenia tego na maxa razme z innymi- wielkie wow:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Annie Angel

Post autor: Annie Angel »

Widzę że nasza flashmobowa grupka powoli wykazuje też chęć na thrillera ;-)

madzia06 pisze:od kilku tygodni sama na wlasna reke ucze sie choreografii:p no wiec jak widze opcje zatanczenia tego na maxa razme z innymi- wielkie wow:)
Też już od jakiegoś czasu próbuję się uczyć układu do thrillera sama w domu :dance: Teraz będę miała okazję nauczyć się dokładniej i zatańczyć z innymi :mj:
Awatar użytkownika
Teresa

Post autor: Teresa »

Mam pytanie - przewidujemy jakieś after party? Bo zamierzam zostać w Krakowie na tydzień, a coś czuję, że nie zbieramy się w okolicach Nowej Huty (gdzie się zatrzymam). Nie znam Krakowa, a już w szczególności nie znam go po zmroku : P.
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Teresa, pracuję nad tym. Tzn. próbuję zrobić generalnie before-, między- i afterparty, tak żebyś nawet na nocny do Nowej Huty nie zdążyła ;), ale to trochę skomplikowane jest... staram się i jak tylko będzie coś wiadomo, będę tu pisać. Problemem jest tylko frekwencja, jak się zapowiada, więc raczej nie będzie to wyłącznie 'nasza' impreza... Cierpliwości, szczegóły wkrótce.
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

Beti_90 pisze:Świetny pomysł, jestem za :D Mam nadzieje, że nic mi wtedy nie wypadnie i będę mogła zatańczyć z wami :D. 4.10 jade do Krakowa tańczyć Beat it, więc z Thriller'em też sobie chyba poradze :)
zapraszamy na flashmoba!!! byly juz 3 proby,przedc nami kolejne 3.. im wiecej osob tym lepiej :dance:
po wiecej info wchodzcie na temat "flashmob tym razem w krakowie"
pozdrawiam! :mj:
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

a tak nawiasem mowic to tez jestem chetna tylko moze jakies proby?? :D
maartuula

Post autor: maartuula »

świetny pomysł ;D chętnie przybędę :) może wkrótce zjawi się więcej chętnych ;)

no właśnie, przyjdzcie na flashmoba i próby...
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Martula dobrze gadasz :)))

wlasnie przyjdzie na nasza probe do FM (najblizsza w NIEDZIELE 27 września - spotykamy sie na miejscu zbiórki czyli pod KINEM KIJÓW o 16:00) aby sie przygotowac do FM a potem my zasilimy waszego Thrillera obiecujemy :))) u nas sie zebrala spora grupa - na ostatniej probie było 30 osób wiec obiecujemy pomoc tylko wpierw potrzebujemy waszej :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
ODPOWIEDZ