Strona www.MJFUN.cba.pl

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
thewiz

Post autor: thewiz »

Strona zostanie zmieniona pod kątem merytorycznym jak zapowiadałam kiedyś tam. Mamy dużo pomysłów, wiedzy też nie braknie, niestety mój laptop prywatny popsuty stoi już strasznie dużo czasu i nie mogę chwilo odzyskać z niego pewnych cennych danych. Jednakże zapewniam, że już niedługo również merytoryczna zawartość stronki zostanie dalece poszerzona. Staram się bowiem nie rzucać słów na wiatr, choć czasami musze iść pod silny przedni :wariat: .
PS. Na forum już teraz wrzucamy sporo newsów i pewnie będzie ich jeszcze więcej.
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Ciekawa stronka.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Detox

Post autor: Detox »

Na stronie został otwarty chat ;-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Gratuluję, naprawdę kawał dobrej roboty ;-) Zazdroszczę, ja sama nie potrafiłabym czegoś takiego zrobić :surrender: Stronka naprawdę warta obejrzenia, możliwe iż w najbliższym czasie zarejestruję się na forum ;-) Jedyna uwaga to troszkę wydaje mi się zbyt ponura kolorystyka forum ale to może kwestia gustu. No i fakt że z forum - przynajmniej mi nie działa przekaźnik na stronę główną. Reszta super, na pewno będę wpadać częściej ;-) Życzę owocnego prowadzenia ponieważ domyślam się jaka to ciężka praca ;-)
Detox

Planuję ,zupełnie nową stronkę ;-) Najprawdopodobniej dostanę w spadku starą stronę MJPT i ostro ja przerobię ;-)
Awatar użytkownika
MJ-fanka

Post autor: MJ-fanka »

Zapraszam ponownie na www.MJfun.cba.pl
Pomóżcie "rozruszać" forum ;-)
Michael FOREVER.
Obrazek

www.MJteam.pl
Detox

MJ-fanka pisze:Zapraszam ponownie na www.MJfun.cba.pl
Pomóżcie "rozruszać" forum ;-)
Zgadza się ;-) Forum ma potencjał ale za mało osób niestety jest zarejestrowanych. Zawsze możecie być i na MJPT i na MJFUN ;-) To nie przeszkadza ;-) Zawsze jest jakaś alternatywa jakby MJPT przestało działać ;-) forum.mjfun.cba.pl! :jachce:
Detox

Zostały zupełnie odmienione działy forum ;-) Teraz już zupełnie nie przypominają tych z MJPT ;-) Proszę was zarejestrujcie się na moim forum i wchodźcie przynajmniej raz na tydzień. Zależy mi ,żeby forum było choć w części tak żywe jak MJPT ;-)
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Ja puki co przeglądam twoje forum i powiem, że jest dobrze choć nie idealnie. Pracuj dalej a bądź pewien, że się zarejestruję ;-)
Obrazek
Detox

Eva pisze:Ja puki co przeglądam twoje forum i powiem, że jest dobrze choć nie idealnie. Pracuj dalej a bądź pewien, że się zarejestruję ;-)
Jak najbardziej czekam na twoje uwagi ;-) Powiedz co Ci się nie podoba to będę wiedział nad czym pracować ;-) Jeżeli chodzi o hosting to przeniose forum jak będę mieć więcej czasu czyli raczej dopiero podczas wakacji..
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Mam uwagę (może niekoniecznie obiektywną).
Podoba mi się nagłówek strony ale ten czerwony chyba nie pasuje do niebieskiego ;) Chyba, że chciałeś podkreślić to, że na przemówieniu była czerwona kurtyna to jak najbardziej. Powiem Ci, że bardzo ładna ta strona ale graficznie mogłaby być jaśniejsza i bardziej stonowana bo po 10 minutach bolą oczy. Kolejna sprawa. Nie można zagłosować na Invincible jako ulubioną płytę. Czy Invincible jest gorsze? ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
janetj

Post autor: janetj »

a ja sie nie zgadzam, jasność jest dobra, mnie tam ocyz nie bolą a mroczny klimat zawsze mile widziany ;D
Obrazek
Detox

Eva pisze:Mam uwagę (może niekoniecznie obiektywną).
Podoba mi się nagłówek strony ale ten czerwony chyba nie pasuje do niebieskiego ;) Chyba, że chciałeś podkreślić to, że na przemówieniu była czerwona kurtyna to jak najbardziej. Powiem Ci, że bardzo ładna ta strona ale graficznie mogłaby być jaśniejsza i bardziej stonowana bo po 10 minutach bolą oczy. Kolejna sprawa. Nie można zagłosować na Invincible jako ulubioną płytę. Czy Invincible jest gorsze? ;-)
Strona najprawdopodniej podczas wakacji będzie cała nowa ;-) Sprawa Invincible jest opisana w shoutboxie. Ale w wakacje będzie już stronka nowa ;-) Planuję odrestaurować i ulepszyć starą stronkę MJPT którą dostałem w spadku po buszmenie nenene Teraz jak już obejrzałaś stronkę to zapraszam do obejrzenia forum.mjfun.cba.pl bo na tym mi najbardziej zależy na dzień dzisiejszy nenene. Zarejestruj się , napisz parę postów i wchodź raz na jakiś czas - nie mówie aż o takiej aktywności jak na MJPT ;-) Narazie chodzi mi o forum nie o stronę ;-) Jak nie zaczniecie się rejestrować twierdząc ,że mało osób tam jest to nigdy nie będzie dużo ;-) Jakby wchodzili wszyscy z mojego forum chociaz raz na tydzien to juz by bylo coś ;-)
Detox

janetj pisze:a ja sie nie zgadzam, jasność jest dobra, mnie tam ocyz nie bolą a mroczny klimat zawsze mile widziany ;D
widzę ,że się zarejestrowałaś na forum ;-) zapraszam także innych ,którzy się wachają ;-)
Awatar użytkownika
MJ-fanka

Post autor: MJ-fanka »

Strona się powoli rozwija - nie wieje już tak nudą jak kiedyś. Zapraszam z całego serca wszystkich do rejestracji a zarejestrowanych do częstego wchodzenia. Oto nowe logo forum: Obrazek
Michael FOREVER.
Obrazek

www.MJteam.pl
ODPOWIEDZ