wow ; o
ten obrazek jest po prostu prześliczny! nosek, oczy.. jak na zdjęciu! ;)
tylko coś mi ta prawa brew.. trochę za bardzo zniekształcona, ale nie rzuca się tak mocno w oczy
WOW, WOW i jeszcze raz WOW!
Ostatnio zmieniony ndz, 07 mar 2010, 20:41 przez babybemine, łącznie zmieniany 1 raz.
Saszka czy to drugie to Twoja praca? Jeśli tak, to dlaczego w pozostałych nie stosujesz takich samych zabiegów? Czemu zupełnie inaczej cieniujesz, czemu inaczej "bawisz się" światłem, czemu w pozostałych widać kreskę konturową? ;> Środkowa praca na dobrym poziomie, dwie pozostałe hm... amatorskie...
Jeśli wszystkie są Twoje, to stanowczo proponuję iść w stronę tego środkowego, czyli przede wszystkim unikać kreski konturowej i rozmazywania ołówka paluchem;) Dwa główne grzechy rysunku.
Poza tym to sorry, ale czepianie się rysunku, to jakby moje ee... zboczenie zawodowe;)
Rozumiem..
Ale po 1 ja nie jestem profesjonalistką :P
Po 2 ten rysunek rysuje sie inaczej ponieważ wszystko wokół jest pomalowane lub inaczej zarysowane ołówkiem i ma sprawiać wrażenie pieczątki :P
po-cichu pisze:Jeśli wszystkie są Twoje, to stanowczo proponuję iść w stronę tego środkowego, czyli przede wszystkim unikać kreski konturowej i rozmazywania ołówka paluchem;) Dwa główne grzechy rysunku.
Poza tym to sorry, ale czepianie się rysunku, to jakby moje ee... zboczenie zawodowe;)
Tak jak powiedziałaś pousuwałam z rysunków kreski konturowe..teraz rysunki wyglądają o niebo lepiej dzieki za rade :P