Michael i nie tylko - moje rysunki.

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

Saszka pisze: Obrazek
wow ; o
ten obrazek jest po prostu prześliczny! nosek, oczy.. jak na zdjęciu! ;)
tylko coś mi ta prawa brew.. trochę za bardzo zniekształcona, ale nie rzuca się tak mocno w oczy ;-)
WOW, WOW i jeszcze raz WOW!
Ostatnio zmieniony ndz, 07 mar 2010, 20:41 przez babybemine, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Saszka czy to drugie to Twoja praca? Jeśli tak, to dlaczego w pozostałych nie stosujesz takich samych zabiegów? Czemu zupełnie inaczej cieniujesz, czemu inaczej "bawisz się" światłem, czemu w pozostałych widać kreskę konturową? ;> Środkowa praca na dobrym poziomie, dwie pozostałe hm... amatorskie...

Pzdr:)
Awatar użytkownika
DooDoo Forever

Post autor: DooDoo Forever »

Saszka pisze: Obrazek
Ten mi sie podoba najbardziej, jest po prostu świetny! Naprawdę sama go narysowałaś? Prześliczny:)
Obrazek
I miss you so much...
Awatar użytkownika
po-cichu

Jeśli wszystkie są Twoje, to stanowczo proponuję iść w stronę tego środkowego, czyli przede wszystkim unikać kreski konturowej i rozmazywania ołówka paluchem;) Dwa główne grzechy rysunku.

Poza tym to sorry, ale czepianie się rysunku, to jakby moje ee... zboczenie zawodowe;)
Awatar użytkownika
Saszka

Post autor: Saszka »

Rozumiem..
Ale po 1 ja nie jestem profesjonalistką :P
Po 2 ten rysunek rysuje sie inaczej ponieważ wszystko wokół jest pomalowane lub inaczej zarysowane ołówkiem i ma sprawiać wrażenie pieczątki :P
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Ten błysk w oczach na pierwszym rysunku jaki wstawiałaś... Cudowny!
Obrazek
Awatar użytkownika
Saszka

Post autor: Saszka »

po-cichu pisze:Jeśli wszystkie są Twoje, to stanowczo proponuję iść w stronę tego środkowego, czyli przede wszystkim unikać kreski konturowej i rozmazywania ołówka paluchem;) Dwa główne grzechy rysunku.

Poza tym to sorry, ale czepianie się rysunku, to jakby moje ee... zboczenie zawodowe;)
Tak jak powiedziałaś pousuwałam z rysunków kreski konturowe..teraz rysunki wyglądają o niebo lepiej dzieki za rade :P
Awatar użytkownika
po-cichu

Saszka pisze:Tak jak powiedziałaś pousuwałam z rysunków kreski konturowe..teraz rysunki wyglądają o niebo lepiej dzieki za rade :P
Hehe, cieszę się, że moje marudzenie się na coś przydało:P

Jak będziesz miała więcej prac, to powrzucaj, chętnie popatrzę na postępy;D

Pozdr.
Basia :)
ODPOWIEDZ