W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
blanket pisze:ale to przykre, kiedy na pytanie 'ile masz lat ?' odpowiadasz '16/17 itd.' słyszysz 'gówniara'
Witaj . ja nigdy nie patrze na wiek gdyż uważam że nie wiek lecz osobowośc jest najważniejsza i w zyciu dogadauje sie z ludzmi w twoim wieku jak i w moim
blanket pisze:Nie akceptują czegoś nowego, włącza im się agresor, zewsząd słychać krytykę pod adresem osoby wyróżniającej się z tłumu.
heh a ja uwielbiam ludzi ,którzy wyróżniają sie z tłumu. wszyscy szarzy a tu idzie jakaściekawa osoba heh dla mnie super . pozdro
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
heh a ja uwielbiam ludzi ,którzy wyróżniają sie z tłumu. wszyscy szarzy a tu idzie jakaś ciekawa osoba heh dla mnie super . pozdro roberto
No dokładnie.. Lubię iść na miasto i popatrzeć na takich ludzi..
Nawet jak ja się czasem inaczej ubiorę i oko podmaluję mocno na czarno, to od razu wszyscy dziki szał w oczach mają co to za odmieniec,a ja w głebi duszy mam bekę.. IDIOCI
Przyznam szczerze, że jedynym krajem w którym ludzie nie zwracają uwagi na wygląd jest USA. Kiedy tam się jest po prostu musi się wyrózniać, każdy do tego dąży. Jest tylu ludzi, że aż samemu pragnie sie włożyć niekonwencjonalne ubrania.
Pozdrawiam:-)
Szukam siebie poprzez nowe możliwości artystyczne.