Cher

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
JoannaTempest

Post autor: JoannaTempest »

Tak, Sonny & Cher z JACKSON 5 ;);):)
:mj:
yarek

Post autor: yarek »

Niedługo nowy film z Cher i Christiną Aguilerą, potem nowa płyta, trasa koncertowa. :happy:

Wrzucam kilka linków dla zainteresowanych:

Piosenki (kliknij w tytuł):

Gypsies, Tramps & Thieves
I Found Someone
If I Could Turn Back Time
The Shoop Shoop Song (It's in His Kiss)
Believe
Alive Again

Fragmenty filmów (kliknij w tytuł):
Wpływ Księżyca
20 lat... i ani dnia dłużej
Burlesque - najnowszy film z Christiną Aguilerą, w tym roku na ekranach kin!

Zainteresowanych zapraszam do dyskusji o Cher tutaj oraz na polskim forum Cher. Tam znajdziecie na pewno więcej informacji ;)

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Cher ostatnio jest w kręgu moich zainteresowań. Póki co jestem zielona, ale mam nadzieję, że to nadrobię. Jej muzyka zawsze mi się podobała,w szczególności utwór If I Could Turn Back Time. Na dniach przekonałam się, że ta piosenkarka ma do zaoferowania naprawdę niezłą muzykę. Piosenka I Found Someone oczarowała mnie, pod względem samej muzyki, teraz słucham jej codziennie, jak dla mnie bomba ! Może kolega byłby w stanie, podać jakąś stronę (najlepiej polską), gdzie byłyby aktualne informacje dotyczące tej Pani ? :)
مايكل جاكسون
yarek

Post autor: yarek »

Aktualne informacje staramy się umieszczać na polskim forum fanów Cher - link jest w moim podpisie, zapraszam do rejestracji ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ