W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witamy tancerza!
Kolejna MJówka do naszego Mjowiska.
Yahooo!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Heh on wiedział ze to nie Twoje zdjęcie, te "śmiechy" to specjalnie dla Ciebie po to zebyś sie zorientowała ze to było dla żartu No ale cóz.. nawet z naprowadzeniem Cie-nie udało się YOOoo
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
O przesadziłas dzieciaku!!! ja wciaz sobie zartowałem aby sie zaprzyjaznic a Ty z takim tekstem wielkie dzięki wiecej z Toba nie gadam Nie ma sensu dorośnij ...
To ja też się pośmieję .
A avatar maartynki jest wyjątkowy, ilekroć na niego patrzę, to się ładuję pozytywną energią. Bono jest człowiekiem z którego nie należy żartować. Wchodzi w skład trójcy świętej moich idoli.
tancerz pisze:O przesadziłas dzieciaku!!! ja wciaz sobie zartowałem aby sie zaprzyjaznic a Ty z takim tekstem wielkie dzięki wiecej z Toba nie gadam Nie ma sensu dorośnij ...
Czyta sie dwa razy co sie wysle. Znam sie na zartach ale nie na głupich docinkach :] ktore uwazasz za smieszne =/ a ty Fanka Mj idz do domu sprawdz czy cie tam nie ma