podzieliliśmy się nieco, ja wraz z 3 osobami udaję się autem, niektórzy pociągiem.
Jeśli w jakiś sposób (w ramach zebrania poznańskich fanów w jednym miejscu) chcielibyście się skontaktować, podaję ponownie numer
668 624 988.
Możemy przeżyć to wspólnie, a później kontynuować spotkania i wspomnienia już w naszym mieście.
Ja ze swojej strony chciałabym dodać że wybieram się z Poznania pociągiem,jadę tam z jeszcze jedną fanką z tego forum.Jeżeli ktoś chciałby dołączyć oczywiśćie no problem.Ponieważ jest coraz mniej czasu na organizację podam szczegóły.Wyjazd z Poznania godzina 06.22 w Warszawie jesteśmy około godziny 10.10.Cena biletu normalnego 49 zł,ulgowy 31 zł plus do tego koszt miejscówki w obydwu wypadkach 5 zł.Jeżeli ktoś chciałby dołączyć podaję numer telefonu:.............Ostatecznie w sobotę umówimy się jak z tej Warszawy wracać.Wstępnie powrót około godz.22.00
Ostatnio zmieniony śr, 08 lip 2009, 18:05 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.