Dotarłem do filmiku z Billie Jean:D Jeśli chodzi o taniec to mówiłem żeby sie do mnie zapisać na kurs Billie Jean, to wtedy by wyszło:D Następnym razem najwyżej xD Wersja they don't care about us i give in to me jak dla mnie średnia - reszta mi się za to bardzo podoba i ogólnie całościowo jest super
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Nie Hope.. Przepraszam...
Wypadliście nawdę świetnie....
Cieszę się, że udało Wam się stworzyc coś takiego...
Zasługujecie na pochwały. Gratuluję..
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Hope właśnie obejrzałam filmiki i chciałam wyrazić swoją aprobatę dla Waszych starań. Jestem pełna podziwu i serdecznie gratuluję!
Cóż mogę powiedzieć... mamy własny rodzimy Thriller-Live Szukajcie sponsora i wyruszajcie w trasę po Polsce
Myślę, że gdyby zespół Goya wziął na warsztat piosenkę They Don't Care About Us - to wyczarowaliby coś w podobnych klimatach.
Tak mi się skojarzyło Duże brawa za całokształt!!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
Dziękuję bardzo Lika, chciałabym również obejrzeć Twoją wersję "Thriller LIVE".
Tych sponsorów niestety brakuje, poza tym nie jesteśmy jeszcze dość profesjonalni aby wystawiać to gdzieś dalej niż nasze województwo :)
Już niedługo CAŁY KONCERT w HD i z ujęciami z profesjonalnych "latających" kamer!