Mało sie udzielma ostatnio na forum ...za mało ale ... STRASZNIE zrobiła mi się przykro jak ujrzałam newsy o tej aukcji .

podobnie jak niektórzy nie widze w tym nic ale to nic pozytywnego . Niestety myślę iz MJ ma poważne problemy finansowe i ratuje sie jak moze ... ja wiem ze wiekszosć myśli inaczej ale .. no nie sądze ze kostiumy z takich wydarzeń jak Motown 25 NIC dla niego nei znaczy . Bo co innego brama czy inne rzeczy z Neverlandu

ciekawe co jeszcze jest w tych katalogach na sprzedaż ?? musze napisać iz jak dla mnie jest to smutne ze mój idol , moja opoka , mój ideał ... kurcze mój 'piotruś pan' z dzieciństwa sprzedaje coś co ( dla mnie , ale i dla wielu ) było częścią jego samego . I nie chodzi mi o bramę , auta czy inne "wynalazki" ale rzeczy bardziej osobiste jak te broszki z inicjałami , czy pamiątki z kultowych występów .

Jak przeczytałam newsa Maverick to łezka mi się zakręciła ... bo ja wiem że to dziecinne myślenie , głupota i takie tam ale .. dla mnie ta rękawiczka , te koszmarnie tandetne i niebotycznie drogie broszki i inne przedmioty to część MJ !!! Zawsze tak było i zawsze bedzie . A on zamiast robić wyprzedaże garażowe mógłby nagrać wreszcie jakiś materiał i wydac cos na czym by zarobił , i moim skromnym zdaniem ma wiele innych możliwości na zarobek niż takie aukcje . I niech mi kitu nei wciskaja że MJ ma tyle rzeczy iż nie ma ich gdzie trzymać to sprzedaje .... WTF ????? Nie ma miejsca na rękawiczkę z Motown 25 czy inne 'małe' przedmioty ???? hahahahahahahahah to co teraz mieszka w kawalerce z 3 dzieci tak ??? no to jest śmieszne ......