moonglow grzecznie wita i pozdrawia ;)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

coż, lepiej późno niż wcale :)

Witaj :macha:
Obrazek
Awatar użytkownika
Little_Lilly

Re: moonglow grzecznie wita i pozdrawia ;)

Post autor: Little_Lilly »

moonglow pisze:Witam wszystkich :)
Teraz, kiedy moje zmysły wyostrzyły się na odbieranie wszelkich śladów MJ i Jacksonowych bodźców w życiu codziennym, ze zdumieniem stwierdzam, że ON jest wszędzie ! Zaczynając od ‘Billie Jean’ w centrum handlowym, poprzez ciągłe nawiązania filmowców bądź muzyków do MJ (patrz – ostatnio Kanye West w ‘American Boy’), naśladowanie Michaela w skeczach przez tunezyjskich kabareciarzy xD, a kończąc na moonwalku w reklamie wyprawki szkolnej Carrefoura :P.
zgadzam sie w 100 %. Dodam jeszcze, ze eraz ogladajac na MTV jakikolwiek teledysk dostrzegam elementy Michaelowskiego tanca, sposob spiewania, czy ubior,Wydaje mi sie, ze wszyscy go podrabiaja. mama twierdzi, ze juz zwariowalam.
To wyglada tak, ze, gdy ja go nie znalam, to caly swiat wydawal sie tez milczec na ten temat. :smiech:
witam serdecznie :mj:
L.O.V.E. is all what we have...
Awatar użytkownika
Ansja

Post autor: Ansja »

Bardzo ciekawa ta Twoja historia...:) Pozdrawiam i baw się z nami dobrze :)
Awatar użytkownika
moonglow

Post autor: moonglow »

Little_Lilly pisze:zgadzam sie w 100 %. Dodam jeszcze, ze eraz ogladajac na MTV jakikolwiek teledysk dostrzegam elementy Michaelowskiego tanca, sposob spiewania, czy ubior,Wydaje mi sie, ze wszyscy go podrabiaja. mama twierdzi, ze juz zwariowalam.
To wyglada tak, ze, gdy ja go nie znalam, to caly swiat wydawal sie tez milczec na ten temat.
Dokładnie ! a teraz nagle wszystko jest przepełnione Michaelem xD
dirty_susie pisze:Witaj
Little_Lilly pisze:witam serdecznie
Ansja pisze:Bardzo ciekawa ta Twoja historia...:) Pozdrawiam i baw się z nami dobrze :)
Dziękuję, dziękuję, dziękuję ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jagi0012

Post autor: Jagi0012 »

moonglow pisze:Kocham śpiewać, tańczyć, podziwiać występy Michaela (jednocześnie nie zapominając o Beyonce ;p), podziwiać głos Michaela, podziwiać talent Michaela oraz podziwiać wygląd Michaela. No dobrze, szczerze mówiąc – wygląd młodego Michaela.
U ła ! Ja tez przede wszystkim uwielbiam podziwiać młodego Michaela :]
Hihi :P
Widzisz ... życie to ja i ty .
Awatar użytkownika
moonglow

Jagi0012 pisze:U ła ! Ja tez przede wszystkim uwielbiam podziwiać młodego Michaela :]
Otóż to ;D A wiemy przecież, że Michael się nie starzeje xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Jagi0012

Dokładnie :P :P Lubie nagrania (zdjecia) jak był młody i jeszcze miał ciemny kolor skóry :) Mmm hehe :P Jak był taki młodziudki to taki niby niewinny a jak wyszedł na scene to całkiem inna osoba :) He i to jest fajne ! :P
Awatar użytkownika
moonglow

Jagi0012 pisze:Dokładnie :P :P Lubie nagrania (zdjecia) jak był młody i jeszcze miał ciemny kolor skóry :) Mmm hehe :P Jak był taki młodziudki to taki niby niewinny a jak wyszedł na scene to całkiem inna osoba :) He i to jest fajne ! :P
oj tak .. według mnie to jego najlepszy okres .. taki niewinny chłopiec, a na scenie wulkan seksu xD i to takie naturalne było ;) później tez, ale to juz jednak nie to samo ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jagi0012

haha widze mam bratnią dusze :) No dosłownie na scenie wulkan seksu *_* ;-) Hehe :P Tez mysle ze to najlepszy czas :P
ODPOWIEDZ