W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
26.06. w Daytonie odbędzie się 3 już impreza Michaelowa. W imieniu MJWrocławTeamu zapraszam na beforek do któregoś z pubów... w Daytonie raczej trudno porozmawiać ( ale po co rozmawiać jak na wszystkich telebimach Michael i Dirty Diana?! ). A jak coś wymyślimy wcześniej to się odezwiemy
Szczegóły w powyższym wątku, lub wątku wrocławskich spotkań, albo na priv, albo na gg...
When everything starts to fall
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
Oł.
Wrocław.
A to się przyłączam do powitań, przyłączam.
Zaplusowałaś tym "orzeczytaniem coby głupich pytań nie zadawać", oj zaplusowałaś.
Coś mi się zdania z podwójnym orzeczeniem piszą 9oj piszą...).
Mrrrrrrrr.... skuszono mnie Tobą do wpadnięcia na forum
Witam również serdecznie i przyłączam się łakomie do inicjatywy zapoznawczej.
Uwieeelbiam klasyczne powroty do Michaela, uwielbiam ;P :)))
Podobno pomysł jest taki, że idziesz z nami do Daytony - i bardzo dobrze. Ale tak jak wyżej Tiger wspomniała - tam nie pogadamy, a przecież chcemy. Więc beforek by się przydał. Ustosunkuj się, bo MJ Wrocław Team już powiedział Ci TAK
Maverick pisze:Mrrrrrrrr.... skuszono mnie Tobą do wpadnięcia na forum
OOOjjjjjj no jestem pod coraz większym wrażeniem tak żywiołowego przywitania, no nie spodziewałam się aż tak :)
W Daytonie będę na 100%, ale jestem jak najbardziej za tym co by wcześniej przedstawić moją skromną osobę w bardziej sprzyjających warunkach :) Już nie mogę się doczekać
Witam rowniez. Baw sie dobrze na forum. Wroclaw robi sie piekielnie mocnym miastem. Mozna powiedziec ze taka stolica fanow M.Jacksona. Skad to sie bierze? Macie tam inne powietrze czy co?
Noooo, truskawek próbowałam właśnie dokładnie przed dwoma godzinami, połączenie intrygujące, zwłaszcza że ostała mi się tylko sól z dodatkiem chili ale mimo wszystko chyba pozostanę przy wersji najbardziej klasycznej - truskawki w sosie własnym, chociaż może dam soli jeszcze jedną szansę :)