Zgadzam się temat Maro jest najlepszym miejscem na forum MJPT, w jakim mogłeś to umieścić...
Cóż takie są walory życia na emigracji...Lika pisze:Ano do tego, iż nie kryjesz się wcale ze swoim upodobaniem do trunków.
Wybacz,ze dopiero po takim czasie odpisuję.viva201 pisze:jakiś miesiąc temu,ja jestem w całości...dwa dni chodziłam z poduszką powietrzną odbitą na czole a ślad po pasach miałam przez tydzień na szyi,ale dzieki Bogu nic poważnego się nie stało...przynajmniej mnie,bo o samochodzie nie mogę tego powiedzieć...
Maro pisze:Chłopak co najmniej przez pół roku będzie dochodził do siebie i może w październiku czy listopadzie wróci do pracy:)
Mandey pisze:W dyby sku***** na rynek, nagiego...
i chłostać dopóki dopóty nie padnie!
Ocucić, na rany sól, i chłostać dalej!
Ja bym mu k**** dał!
mnie zazwyczaj bardziej wstrzasaja tego typu komentarze.Xscape pisze:Szczerze przyznam ,że gdy dzieją sie takie rzeczy targają mną ogromne emocje. Nienawiść do granic i straszna agresja. Ja bym bestię poddał najgorszym torturom cielesnym z uśmiechem na twarzy.
I zapewne powinien się leczyć może, bo może to choroba?homesick pisze:ja wspolczuje mu tak samo jak temu dzieciakowi, a moze nawet bardziej, bo byc kims takim to musi byc tragedia.