Oczywiście nie michael

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

zu pisze:Wow, Diana odwaliła kawał dobrej roboty, że dzięki niej MJ zyskał nowego fana :) Niby o tym wiedziałam, że niektórzy ludzie zaczęli lubić MJ od kiedy ona zaczęła występować, ale...
Myślę, że naprawdę mnóstwo osób polubiło Michaela, dzięki Dianie. Jeśli jakaś nowo poznana [albo i nie ;p] osoba, dowiaduje się, że jestem fanką Mika, od razu reaguje ' Naoglądałaś się You Can Dance?' : )

A kolegę witam serdecznie.
btw, myślałam, że taki nick już tu istnieje. ;-)
Ostatnio zmieniony wt, 22 sty 2008, 18:46 przez Mistiness, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Michael Jackson: Super. To teraz skompletuj własną płytotekę :) Witamy w naszych progach.

Mistiness: właśnie strasznie jest to dla mnie intrygujące :) ponieważ ja ten program oglądałam z perspektywy starego wyjadacza. Nie mówiąc o tym, że zostać fanem w czasach, kiedy media wprost ostrzą sobie zęby na MJ, to jest godne podziwu. (Choć ostatnio jakby złagodniały, bo widzą możliwość zarobku na comebacku - ech, forsa...) Acha, no i błagamy - nie Jacko. W Polsce jakoś przyjęło się to bez negatywnego wydźwięku, ale jednak jest to wyzwysko: Wacko - Jacko (szurnięty Jacko).
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

Masz racje, mało kto słucha MJ w tych czasach. Sama przyznam, że Michaelem zainteresował mnie pewien Tunezyjczyk, i to jemu zawdzięczam moją 'miłość' do Mikiego, a nie sobie samej.
Natomiast dzięki Dianie, ludzie mieli okazje poznać utwory Michaela, docenić Go jako tancerza oraz zainteresować się jego osobą, pokazała że jest utalentowaną osobą, a nie jakimś wariatem, jakim przedstawiają Go niektóre media.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Michael a możesz zmienić nick?
Obrazek
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

Michael Jackson pisze: polubiłem michaela jacksona przez program you can dane ,a szczególnie przez Dianę Staniszewską.
to prawie jak ja... :happy: tylko mnie zmusiła koleżanka, która to oglądała(oczywiście Diana była jej ulubioną tancerką... :/) prawie siłą do wysłuchania Man in the mirror... i od tej piosenki zaczęło sie moje 'uzależnienie'...

witam... ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Witam

Szkoda, że nie miałeś więcej fantazji... ot choćby podać swoję imię, czy imię i pierwsza literę nazwiska :\

Nick może zmieniać tylko admin, czyli ja, a bez powodu ważnego nie zmieniam.

Koledze na upartego mogę zmienić jak się twórczy bardziej wykaże niż przy rejestracji...
...
Awatar użytkownika
viva201

zu pisze:Nie mówiąc o tym, że zostać fanem w czasach, kiedy media wprost ostrzą sobie zęby na MJ, to jest godne podziwu.
no w tych czasach jak ktos sie przyznał,że słucha Michaela to zazwyczaj patrzyli jak na wariata albo ludzia z innej epoki :wariat: ja tego po dzisiaj nie rozumiem...
Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Aleeee faaaajnieeee :happy:

Namacalny-wirtualny dowód "majkelizacji" Diany!
Pozwól niech Cię uściskam :hug:

Witaj :]
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Lika pisze:Namacalny-wirtualny dowód "majkelizacji" Diany!
Jestem bardzo ciekawy ileż to osób właśnie dzięki naszej kochanej Dianie zostało pozytywnie zmajkelizowanych :happy: :dance:
I oczywiście ile z nich dołączy jeszcze do naszego forum. ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

hubertous pisze:
Lika pisze:Namacalny-wirtualny dowód "majkelizacji" Diany!
Jestem bardzo ciekawy ileż to osób właśnie dzięki naszej kochanej Dianie zostało pozytywnie zmajkelizowanych :happy: :dance:
I oczywiście ile z nich dołączy jeszcze do naszego forum. ;-)
Powiem CI że dużo,w klubie na ePulsie jest ich od groma,co drugi z bardziej odkrywczymi tematami :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
MichaelX

Post autor: MichaelX »

to mogę mieć taki nick proszę japrosic
Na zawsze z Michaelem....

"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
Awatar użytkownika
viva201

ja bym była za tym,żebyś go zmienił zostawmy go dla jednej osoby ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelX

Post autor: MichaelX »

japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic mogę japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:
Na zawsze z Michaelem....

"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
Awatar użytkownika
eworrra

Post autor: eworrra »

Witam Cię serdecznie. :)
viva201 pisze:ja bym była za tym,żebyś go zmienił zostawmy go dla jednej osoby
Marzenia fajna rzecz, ale wiadomo, że MJ i tak nie zaloguje się na forum, ;-)
a jak sie nowemu forumowemu koledze podoba jego nick, to dlaczego miałby go zmieniać... :)
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Nie jestem pewny ale chyba na każdym szanującym się forum ten nick jest zastrzeżony tak samo jak Michael Joseph Jackson.
Marzenia fajna rzecz, ale wiadomo, że MJ i tak nie zaloguje się na forum,
A gdy by nawet ;-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ