jonny . po prostu :P
- Moon_Walk_Er
- jonny bravo
dziękuje za powitania, aż miło jak się patrzy :)
więc zaspakajając Cię :P odpowiem, chwilowo przeżywam fascynację panem Timberlakem chodząc po domu i śpiewając falsetem "if I wrote you a symphony", ale to zapewne chwilowe a wynika z częstego imprezowania gdzie to króluje. a i jeszcze mam renesans przy Placebo no i nowa Norah Jones to jest mistrzostwo świata. to tyle później coś dopiszę, jak będzie chwila czasu.
Sugar pisze:Z ciekawości zapytam: obok kogo?
więc zaspakajając Cię :P odpowiem, chwilowo przeżywam fascynację panem Timberlakem chodząc po domu i śpiewając falsetem "if I wrote you a symphony", ale to zapewne chwilowe a wynika z częstego imprezowania gdzie to króluje. a i jeszcze mam renesans przy Placebo no i nowa Norah Jones to jest mistrzostwo świata. to tyle później coś dopiszę, jak będzie chwila czasu.
socjologia ze sp. komunikacja społeczna.MJowitek pisze:A co studiujesz?
- jonny bravo
szalenie. bo mi to imponuje jak nie wiem. umiem parę rzeczy ucząc się jedynie w domu na parkiecie w salonie :P i co chwilę coś zobacze w teledysku, na koncercie to próbuje. raz lepiej raz gorzej. ale takie podstawy jak moonwalk sidewalk czy w miejscu chodzenie czy tam 360 air to opanowane mam, jeszcze parę rzeczy też :P. trochę umiem, staram się :P ...M.Dż.* pisze:Nadal się tym interesujesz

Fantastycznie!jonny bravo pisze:szalenie. bo mi to imponuje jak nie wiem.M.Dż.* pisze:Nadal się tym interesujesz

Czyli rozumiem, że to nie przelotne zauroczenie tańcem, ale coś trwałego?
Qrcze... lubię tancerzy

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me