Tak jak obiecałam.... "mój" Thriller

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

no no, występ fajny ;-) ale... nie wspomniałaś nic o wynikach w konkursie... :-/
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Asieq pisze:mam pytanie jak ty tam upadalas na koncu na kolana to ty mialas jakies ochraniacze?? czy to jakos sie specjalnie upada?? Ja nie moge patrzec jak mj upada na kolana bo mnie az skreca z bolu.. :surrender:
Żadnych ochraniaczy nie miałam... i nie wiem czy można to nazwać jakoś specjalnym spadaniem. Nie mam też pojęcia czy może od tych prób upadania na kolana, coś ze ścięgnami mi nie poszło bo pare miesięcy później zwichnęlam na WF-ie rzepkę :D
Jak oglądaliście HIStory Live In Bucharest to pewnie na końcu widzicie jak MJ upada do Man In The Mirror, to musiał ostro grzmotnąć na te kolana bo przez chwile nie może się podnieść
.
P.S. Ktoś pytał o wyniki...
Wiadomo, że wygrałyśmy, nie dlatego, że ja śpiewałam (śmiech na sali), tylko dlatego, że to w końcu Thriller Michaelka ^^

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
hubertous

O, widzę, że jesteś z mojego miasteczka ;-) Najlepsze z tego występu są te tancerki (moment, w którym wchodzą :smiech: ), których to stroje niesamowicie dobrze oddają mroczny klimat tegoż to utworu :smiech:
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

keep_the_faith pisze:Po pierwsze te nasze szkolne mikrofony okropnie piszczą jak sie je trzyma pod złym kątem
hm...mikrofony jak mikrofony,w jednej szkole są chyba inne a w drugiej inne...;) To raczej kwestia ustawienia sprzetu i naglosnienia.
dawno się tak nie uśmiałam te zombie to za długo w trumnach leżały i nie mogły chyba za bardzo rozprostować kości ale dla ciebie brawa za odwagę bo ja nie wiem czy bym wyszła...
to prawda,te "tancerki" to śmiech na sali...;)

Ogolnie pozytywnie,osmialam się jak nigdy :-)
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Trinity pisze:HIStory Live In Bucharest
Dangerous Tour to był ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Faktycznie Dangerous, sorki popiep**yło mi się z HIStory Live In Munich :D
Awatar użytkownika
verter

Post autor: verter »

Trinity pisze:Faktycznie Dangerous, sorki popiep**yło mi się z HIStory Live In Munich :D
:podejrzliwy: Tam było "MITM"?
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon

Moja generacja
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Tekst świetnie wyuczony, wszystkie okrzyki są tam, gdzie być powinny, taniec wprost genialny i jak na amatorskie wykonanie to naprawdę gratuluję :-) :-) :-) . I wielgachne brawa za odwagę japrosic .
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Bardzo fajny występ! :dance:
N: Ja tez mam zamiar wystąpić w szkole ale to dopiero za 10 miesięcy i chyba nie będę śpiewać ( tylko tańczyć ) nenene
Gratulacje !
:mj:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

nieźle ,ale więcej życia trzeba było w to włożyć do 4 minuty oglądałem to z że tak powiem nudą,ale potem się rozkręciło,lepiej od tańczenia wyszło Ci śpiewanie.

Czyż by Ci nie wyszedł Moonwalk?pytam bo tak mi się wydawało?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Trinity

Tak moonwalk mi nie wyszedł do końca, bo miałam pożyczone od Jeanny troche za duże Michael'owe buciki i było trudniej niz zwykle :D ale i tak widzialam jak sie niektórzy wychylaja zeby zobaczyc :PP
Awatar użytkownika
hubertous

Ok, ja dzisiaj miałem swój występ (z moim kumplem który trochę zawalił - no, ale nic). Tak jak zapowiadałem Smooth Criminal. W piątek albo poniedziałek będę już miał na DVD - postaram się jak najszybciej wrzucić na YouTube albo gdzieś na rapidshare [oczywiście "poobcinaną" wersję bez dodatków typu nieudany wstęp (dopiero za 3 razem wszystko się udała mniej więcej nenene )]

PS Sam nawet nie wiem, jak mi wyszło - ale pisk był niezły :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
yukiko

Post autor: yukiko »

aaa, to szybko, muszę to zobaczyć, smooth criminal to trudne jest zdeczka :knuje:
DooDoo

Post autor: DooDoo »

Masz nawet fajny głos mimo, że czasem te wysokie nutki...to tak jak u mnie...ja też zawalam xD
Za to braffka za odwagę :mj:
Ja bym się nie odważyła.
A ty się odważyłeś i naprawdę wyszło ci to dobrze!
Odniosłam wrażenie że niebyłeś zbytnio zadowolony tancerkami po występie :nerwy:
W każdym razie jestem na TAK! :smiech:
[Normalnie jak w IDOLU xD...] :wariat:
K

Post autor: K »

załóż ochraniacz ale... na usta ;) nie no nie będe owijał tak jak Wy w bawełne - kicha totalna :) ale + za próbe "zaśpiewania" i ta choreografia... ;)
ODPOWIEDZ