Lepiej późno niż wcale

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

tancerz pisze:Witamy na forum największego artysty świata i najwspanialszych fanów na świecie ;-). Zycze dużo udanych postów ;-).

odwrotnie Witam na forum najwspanialszego artysty na świecie i największych jego fanów nenene
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Majkel pisze:Witam serdecznie!

forum to myślę nie tylko dla fanów, ale także dla każdego kogo zainteresował Michael, chce się czegoś dowiedzieć... to nie warunek by być tutaj - bycie fanem :-)

Witamy :macha:

a co do oryginalnych wydawnictw - są drogie, Michael jest właściwie jedynym artystą, którego mam oryginalne wydawnictwa. Są drogie, ale starajmy się po troszku nie być piratami. Czasem za na prawdę małą kwotę można np. od kogoś odkupić, a później jest miło mieć taki album. W każdym razie wiemy wszyscy jak jest, ale publicznie już się nie chwalmy posiadaniem piratów ;-) bo to jak zachęcenia innych do tego.
No i dałeś mi odpowiedź japrosic, choć prawdę mówiąc wcale na nią nie czekałem :wariat:. Nie jestem prawdziwym fanem glupija.
A tak wogole to mam wrażenie, że wy mnie tu nie lubicie...
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Witold pisze:
Majkel pisze:Witam serdecznie!
A tak wogole to mam wrażenie, że wy mnie tu nie lubicie...
Ooo a dlaczego mamy Cię nie lubić?? przecież jesteś spoko, moim zdaniem każdy może inaczej rozumieć "być fanem", np jak ktoś nie ma wszytkich orginalnych płyt bo nie ma kasy to ma nie być fanem... Bezsensu!!
Różni są fani naprawde... Młodzi ludzie nie mają tyle wiedzy co "starzy wyjadacze" dopiero powiększają swoją wiedze i trzeba im pomagać i już.
Chociaż nie wiem są też tacy ludzie co lubią słuchac tylko piosenki i się przy nich bawić ale nie obchodzi ich wykonawca...
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Witold pisze:A tak wogole to mam wrażenie, że wy mnie tu nie lubicie...
oj nie bądź taki nieśmiały :piwo:
nie wiem czemu mielibysmy Cię nie lubić
...
Awatar użytkownika
Witold

Majkel pisze: oj nie bądź taki nieśmiały :piwo:
nie wiem czemu mielibysmy Cię nie lubić
Przecież ja wogóle nie chciałem, żeby ktoś mi pisał czy jestem fanem czy nie :zly:. Ewntualnie Mike mógłby mi to mówić. To pojęcie względne... Poza tym piszecie "my". Są na forum osoby, które mnie nie lubią.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

jakiś nerwowy jesteś... :-/
...
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Majkel pisze:jakiś nerwowy jesteś... :-/
Nooooo ja też to zauważyłam... dobra bez komętarza to zostawie!! glupija
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

kuba pisze:
tancerz pisze:Witamy na forum największego artysty świata i najwspanialszych fanów na świecie ;-). Zycze dużo udanych postów ;-).

odwrotnie Witam na forum najwspanialszego artysty na świecie i największych jego fanów nenene
Heheh można i tak ;-). Ale przyznać trzeba że oboje jestesmy NAJ i Michael i My :party:

Cóz za skromość :wariat: :crazy: :smiech:
Witold pisze: A tak wogole to mam wrażenie, że wy mnie tu nie lubicie...
Ja Cie lubie ;-) :piwo:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Nie wiem o co Ci chodzi z tym nielubieniem, ja tam Cię lubię, witam i macham łapą Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

To dziwne Witold, ale miałem wrażenie, że jak pojawiłeś się na forum, to już na wstępie byłeś nieco cięty na wypowiedzi innych. Więc to dyskusja w stylu kto był pierwszy- jajko czy kura. Whatever, ludzie na forum nie muszą się ze sobą zgadzać, a jak jest z lubieniem, to tak naprawdę wychodzi na licznych osobistych spotkaniach fanów (i nie tylko), które co pewien czas organizujemy i na które zapraszam.
Częste antypatie tu na forum szybko topniały, kiedy poznawaliśmy się w świecie realnym. Tymczasem, możemy co najwyzej mówić o pierwszycm wrażeniu, często bardzo mylnym.
Awatar użytkownika
Witold

Jak do tej pory tutaj nie wypowiadał się nikt kogo miałem na myśli pisząc, że mnie nie lubi...
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Ja tak dobrze Cię nie znam, aby stwierdzać czy lubię Cię czy też nie :happy:
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Jak na razie sprawiłeś dobre wrażenie :happy:
ODPOWIEDZ