Piłka Nożna - Liga Mistrzów i reprezentacja

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

29. maja reprezentacja Polski zagra towarzysko z Albanią. Spotkanie ma się odbyć w Szczecinie.
Taką informację podała Polska Agencja Prasowa w kontekście najbliższych planów reprezentacji: "Prezes PZPN Michał Listkiewicz potwierdził rozegranie przez kadrę Pawła Janasa w krajowym składzie towarzyskiego meczu z Meksykiem. 29 maja reprezentacja zagra z Albanią w Szczecinie. Będzie to sprawdzian przez eliminacyjnym, wyjazdowym spotkaniem z Azerbejdżanem. Zgrupowanie przed tymi ostatnimi meczami odbędzie się we Wronkach."

Mecz w Szczecinie :happy: , co tam że z Albanią i co tam że jak zwykle przyjdzie wybulić 5 dych na jakieś badziewne miejsce na łuku, gdzieś na dole, repra to repra.
Awatar użytkownika
..::PIoTReK::..

Post autor: ..::PIoTReK::.. »

Zazdroszcze wam Panowie z pomorza i okolic....racja, że to tylko Albania, ale "repra to repra''. Ja mam nadzieje, że i u nas w Kielcach zaczną się odbywać mecze reprezentacji, bo Kolporter buduje całkiem npwoczesny stadion (około 15 tyś. miejsc na widowni :happy: ). Ostatnio przejeżdżałem obok budowy i musze przyznać, żę zaczątki trybun już są wyrażnie widoczne...
Tak więc, może za jakiś czas ja napisze tu posta takiego jak Willy, z tą różnicą że mecz bedzie w Kielcach :happy:
Awatar użytkownika
Willy

Dzień dobry.
Dziś w Chicago, na stadionie Soldier Field odbył sie kolejny sparing naszej kadry. Tym razem reprezentacja zmierzyła się z drużyną Meksyku. Obie jedenastki wystąpiły w mocno rezerwowych składach co też było widoczne w ich poczynaniach. Gra toczyła się przeważnie pod dyktando Meksykanów, jednak Polacy starali się wyprowadzać groźne kontry. Mecz zakończył się remisem 1-1, czyli wynik lepszy niż gra.

Polska - Meksyk 1:1 (0:0)
Bramki: dla Polski - Paweł Brożek (71); dla Meksyku - Ramon Morales (51)
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Cholera a ja jestem zdeka zła bo wczoraj usilnie stawialam na Liverp.!niestety,zadna piła nie wpadla :zly:
czekam na rewanz!! :knuje:

Ps.apropo ostatnio sie ubawilam na maczu naszych ( szczecinskich) rezerw!!! :smiech:
Takie mecze sa najlepsze!!! polecam... :wariat:
'niestety' Pogon (rezerwy) jest w 3 lidze i trzeba płacic za bilety!!! :-)

Pozdrawiam
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Willy

poisonivy pisze:Cholera a ja jestem zdeka zła bo wczoraj usilnie stawialam na Liverp.!niestety,zadna piła nie wpadla :zly:
czekam na rewanz!! :knuje:

Ps.apropo ostatnio sie ubawilam na maczu naszych ( szczecinskich) rezerw!!! :smiech:
Takie mecze sa najlepsze!!! polecam... :wariat:
'niestety' Pogon (rezerwy) jest w 3 lidze i trzeba płacic za bilety!!! :-)

Pozdrawiam
:>:>:>

Poisonivy chodzi na rezerwy Pogoni:> a na pierwszoligową chodzi??:> bo tam regularnie uczęszcza spora bo dwuosobowa reprezentacja forum.
Awatar użytkownika
poisonivy

Jako przyjaciel piłkarza mam swoje obowiazki!! :smiech:

Ps. Starszy kolega za Szczecina wezmie kolezanke pod bok i razem na mecz pojda!!! Chyba domyslam sie z kim chodzisz.... :-)

Ostatnio pusto na stadionie i jakby tego bylo malo to jeszcze macze walkowerem oddaja...
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

Kyrde ale sie w srode wkurzylem normalnie jak mi Dudek we wtorek nie wpusci zadnego gola to go normalnie znienawidze :P Chelsea ma wygrac LM niom skoro Real odpadl oczywiscie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

poisonivy:

Tak wogóle to sie ciesze że cie wczoraj poznałem < na dobry początek narazie wirtualnie> . na rezerwy chodze z przypadku ostnio byłem z kilkoma ludzmi na meczu rezrew było 0-0 przed meczem z Podbieskidziem, zdaje sie że to była Kaszubia Kościeżyna :) .Lecz z boiksa wiało nudą :} duzo bardziej zabawne były teksty naszej grupki ;) <Ferdzi Georgu Mazi> .Rezerwy to dobry sposób na pogadanie ze znajomymi na posminaie sie ;] ale nie na oglądanie meczu ;)

ghoust:

Ja maże żeby Czelsi :p nie wygrało nienawidze Murinio jego pieprzonej pychy > .Choć w rewanżu wynik jest sprawą otwartą maże aby juz teraz odpadli Londyńczycy :>. Odpadł Real i Kibicujesz teraz Chealse? LOL
Takei cos mi sie kojarzy z latami szkoły podstawowej gdzie każy kibicował Legi a potem Widzewowi jak wygrywał Widzew kończąć na Wiśle ;p taka dziecinada nie na tym to polega kolego . Nom ale masz prawo kibicowac komu chesz twoja sprawa nic mi do tego .

Ja tamw Europejskich Pucharach zawsze kibicuje ...POGONI :) potem najwięcej paznokci zjadam jak gra MAN.UTD !!! , a od przyszlego sezony w LM chyba narescie zobacze swoją Benfice Lizbonę i mozę jeszcze kochany Racing Genk ,ale raczej chłopaki bedą grali w PUEFA .

Z obecnych półfinalistów zwycięstwa zycze PSV , ahh ten mecz Milanem tak sie starali nom ale kto nei strzela ten traci bramki tak juz zawsze bedzie ale puki piłka w grze ....

Kadra:

Mecz Meksykiem hmm no oczywiscie że wstałem aby obejrzeć ale głownie czekałem na to aby w narodowych barwach zobaczyć swojego <jak sadze i Willego> ulubieńca Przemka Kaźmierczaka . Moim zdaniem przyszłość Polskiej piłki tylko chłopak potrzebuje troche czasu , szkoda że dostał powołanie gdy nei jestw najwyższej formie :> . Mimo to zaprezetował sie na swojej pozycji bardzo poprawnie co zreszta zwrócił uwage Przegląd Sportowy.
Piłkarski MAJ :> no to chyba anatomi nie zalicze i bede musiał powtarzać rok ;> ale co tam wartro sie poświecać ;] w maju mamy w szczecinie mecze z dwoma Wisłami (Płock,Kraków) z tym ze ten z Płockiem to mecz ligowy o punkt a z Krakowem mecz w rozgrywkach na które ja przywiązuje nei mneijszą role Puchar Polski <szkoda ze u nas nie am takiej rangi jak w ENG> Cos mam czuja że pojedziemy z Krakusami i bedziemy w pólfinale i potem juuz tylko krok do Pucharu ;) .

25 maja mecz z druzyna która nie lubie grac :> Zagłębie Lubin :> bosz jak ja che z nimi wygrac :> prosze was Portowcy !!! .

No i kończymy maj meczem kadry narodowej w skłąddzie z Kaźmierczakiem? I wish .Albania bo Albania bilety nei takie drogie 10-50 zł . Willy jak beda to atakuj ;] pokibicujemy wiekszą grupą .

Nie pale papierosów :> , nie nauduzywam piwa ,innego alkoholu nie pije> nie ma nałogów innych i z kąd tu brac kase na same mecze ;> a w maju jeszcze trzeba bedzie zapłaćić za 5 CD ;> . jednak dobrze mieć Karnet ;) .

Na początku września wybieramyz sie juz napeno z kolegą na dwumecz kadry mecze eliminacyjne z Walią i Austrią mecz bedzie albow Chorzowie drugi w Warszaiwe albo oba w jednym miescie :] super sprawa dlatego jesli uda mi sie jeszcze namówic kolege Willego ..drogie MJówki różnych miast szykujcie sie na gosczenie w swoich domach kibiców z pomorza :] licze na was ;]

"kto nie kocha piłki traci cos z zycia"
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Mazi pisze:poisonivy:

Tak wogóle to sie ciesze że cie wczoraj poznałem < na dobry początek narazie wirtualnie>

Ty się zawsze cieszysz jak kobietę widzisz :]

Ale o czymś innym chciałem...
Dlaczego cię nie było na dokończeniu Lech - Pogoń? Wiesz że bym cię ugościł - Pieczone mięso zalane Colą ;) Ja o meczu dowiedziałem się w dniu meczu więc już cię nie nagabywałem.
Awatar użytkownika
Mazi

THRILLER pisze:
Mazi pisze:poisonivy:

Tak wogóle to sie ciesze że cie wczoraj poznałem < na dobry początek narazie wirtualnie>

Ty się zawsze cieszysz jak kobietę widzisz :]

Ale o czymś innym chciałem...
Dlaczego cię nie było na dokończeniu Lech - Pogoń? Wiesz że bym cię ugościł - Pieczone mięso zalane Colą ;) Ja o meczu dowiedziałem się w dniu meczu więc już cię nie nagabywałem.

Ja się ciesze tylko wtdy gdy widze księżniczki ;] co aj zrobie że ich jest tak dużo :) . No a meczu to juz ci mówiłem osobicie ;]
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
poisonivy

na poczatek duzy buziak dla Maziego... :szepcze:

A tak apropo dzisiejszego meczu-REWELACJA!!!! :happy:
stawiam na Liverp.a dzisiaj Dudek pokazal klase!!! No chlopcy jeszcze tylko final i jestesmy w domu!!! ;-)
Awatar użytkownika
Mazi

poisonivy pisze:na poczatek duzy buziak dla Maziego... :szepcze:

A tak apropo dzisiejszego meczu-REWELACJA!!!! :happy:
stawiam na Liverp.a dzisiaj Dudek pokazal klase!!! No chlopcy jeszcze tylko final i jestesmy w domu!!! ;-)

Oj a to czym ja sobie zasłużyłem? :) ale dziękuje :)

Też się ciesze że chłopaki z Liverpoolu utarli nosa The Blus i całemu Murinnio :>, jescze bym chiał aby dzis PSV udało sie nadrobić straty ale bedzie to bardzo trudne ale puki piłka w grze wszytsko jest możliwe ;)
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Eeeeeeeeeee...a ja takie fotki znalazłam :party:

oj...
Obrazek

hehe...
Obrazek

ekhmmm?....
Obrazek

Heh? :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ssssssssssss...
Obrazek

to też piłka nożna? Z ubranek wygląda, że tak..
Obrazek

Iiiiii..hopsaaa! :D
Obrazek

A to zawsze to tak? to ja chyba się zacznę nogą interesować :party:
Obrazek

Było jeszcze kilka ale nie pokaże bo nie wiem czy dzieci tu nie ma :p

Tu są: http://www.mp3s.pl/sport/
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

Ale się wnerwiłem. Jak już wcześniej wspomniałem liczyłem, że LM wygra Juve, albo ktoś z pary Lyon - PSV. Jako, iż zostało jedynie PSV to trzymałem za nich mocno kciuki. I pokazali fantastyczny, radosny futbol. 3:1 z Milanem jest ciężko wygrać. Holendrzy zasłużyli na finał. Niestety w nim nie zagrają:( W takim razie kibicuję Milanowi, bo Liverpool nie zasługuje na to trofeum i tyle

Aha i nie zapominajcie o najważniejszym - ZAWSZE I WSZĘDZIE WIDZEWEK NAJLEPSZY BĘDZIE ;-)
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Mazi

mrpiter pisze:
Aha i nie zapominajcie o najważniejszym - ZAWSZE I WSZĘDZIE WIDZEWEK NAJLEPSZY BĘDZIE ;-)
Kolego szanuje to że lubisz ten swój Widzew twoja sprawa jestem toleranycjny i nie naleze do ludzi dla których kążdy inny zespół oprucz swojego jest K...wą, dlatego to szanuje ale ty tez uszanuj moje nerwy i nei wypisuj tego typu zeczy chesz to idz sobei strzelaj cos takiego na forum Widzewa , zaraz założysz osobny temat jaki to ten Widzew jest wspaniały :)

Tak pozatym Bedziesz kibicował Milanowi bo Liverpool nie zasłużył na Tytuł? a czym zasłużył sobie milan denefywną punktatorska grą?

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ