Paranormalne sytuacje w okolicy.

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Zwierze

Post autor: Zwierze »

To trzeba najpierw sprawdzić w internecie co to jest. Bo między EVP a UFO jest duża różnica światów :D
Zwierze

NOWE INFO

Wczoraj udało nam się pojeździć tu i tam ze względu na święto zmarłych. Sama nie wiem od czego zacząć pisać, tyle się działo.

Pierwsze były 'światełka' czyli miejsce gdzie hitlerowcy ludzi zamordowali (stoi tam cmentarzyk) i potwierdza się dlaczego to się nazywa 'światełka'. Koleżanki przerażone kazały jechać a małe kule światła migały wokół samochodu. Gdy jedno z nich pojawiło się w powietrzu i mignęło 2 metry za samochodem zarządziłam ewakuację bo się za gorąco robiło. potem chcieliśmy wrócić ale później dzikie psy tam latały i nici ;/ Mamy zamiar wkrótce tam znów jechać :D

Druga była "dziura czasowa" w którą wpadliśmy w lesie w Porządziu (woj. mazowieckie). W dzień gdy się tam jedzie, mija się ok. 3-4 skrzyżowań i jest cywilizacja (Ochudno, woj. Mazowieckie). Ale wczoraj, nie dość że koło cmentarza było słychać jak coś zapie...chodzi po lesie to jeszcze minęliśmy ok 8-9 skrzyżowań! Nie, nigdzie nie zjechaliśmy, Kierowaliśmy się tą samą drogą co za dnia. Mało tego? Ktoś z jednego ze skrzyżowań wyszedł i rozpłynął się w powietrzu o_O

Tak oto wyglądało nasze święto zmarłych, koleżanki ze słabą psychiką myślą że coś za nimi chodzi :P a to ja im pod kit wciskam :D

Koniec wpisu. Komentujcie, wypytujcie, róbcie co chcecie
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Zwierze pisze:Ktoś z jednego ze skrzyżowań wyszedł i rozpłynął się w powietrzu o_O
Skomentuję to tak: Urzekła mnie twoja historia..
Nie no, bez urazy, ale to naprawdę same dziwactwa. Aż sama zaczynam wierzyć w takie zjawiska. xD
Zwierze

Zosia-MJ pisze:
Zwierze pisze:Ktoś z jednego ze skrzyżowań wyszedł i rozpłynął się w powietrzu o_O
Skomentuję to tak: Urzekła mnie twoja historia..
Nie no, bez urazy, ale to naprawdę same dziwactwa. Aż sama zaczynam wierzyć w takie zjawiska. xD
Dlatego żałuję jeszcze raz że tego nie nagrałam.
daria3891

Post autor: daria3891 »

Nie wiem, czy odpowiedni temat, ale w sumie... Ma ktoś z was może coś o zasadzie synchroniczności? Jakiś ciekawy artykuł, opinię itp.?
cut that out!
ODPOWIEDZ