Zaprojektuj swój wymarzony koncert Michaela Jacksona

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Jarek125

Utwory, które chcielibyście usłyszeć na żywo :)

Post autor: Jarek125 »

Tematy połączone (LittleDevil)

Chciałbym, abyście napisali jakie utwory chcielibyście usłyszeć na żywo w wykonaniu Michaela ;) Te które były na trasach koncertowych jak i te, które nigdy nie zaśpiewał na żywo. Najlepiej po ok. 20 piosenek, które chcielibyście usłyszeć na żywo. Z góry dziękuje ;)
Ostatnio zmieniony wt, 15 maja 2012, 21:59 przez Jarek125, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

Ciekawe pytanie. Nie mogę podać odpowiedzi na szybkiego, bo znając życie gdybym to zrobiła po chwili edytowałabym post nie mogą się zdecydować na nic konkretnego. Jednak na pewno chciałabym usłyszeć coś z Invincible, jako, że to mój ulubiony album, a mianowicie: You are my life(acappela- to byłoby piękne :love:), Whatever happens i Threatened . Beat it, jako jeden z ulubionych hitów. I just can't stop loving you, ale też Keep the faith, Heal the world. Myślę, że tyle wystarczy bo czuję, że gdy zacznę wybierać więcej to na 15 się nie skończy ^^ Każda z tym piosenek jest dla mnie szczególnie ważna.
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Awatar użytkownika
kamlox

Post autor: kamlox »

Oczywiście WBSS, Billie Jean, Beat It, Thriller i Smooth Criminal. Poza tym History, Black or White, Will you be there, Man in The mirror, Heal the World, Speechlees, You rock my world, TDCAU i Jam
Talitha

Post autor: Talitha »

---
Ostatnio zmieniony śr, 12 wrz 2012, 13:44 przez Talitha, łącznie zmieniany 1 raz.
Jarek125

Post autor: Jarek125 »

Talitha - wokalnych jak i tanecznych :)
Oczywiście wszystko na żywo:, Stranger in Moscow, Smooth Criminal, z Jackson 5 (I Want You Back,The Love You Save, I'll Be There) i podobny medley z History Tour czyli Rock with You, Off the Wall, Don't Stop 'Til You Get Enough (chciałbym usłyszeć to na żywo) You are not alone, Earth song, Blood on the Dance Floor, i oczywiście najlepsze piosenki: Billie Jean, Thriller, Beat It,
Will you be there, Bad, The Way You Make Me Feel, Dirty diana,
Coś z płyty Invincible:
2000 watts, Speechless, Butterflies, Heartbreaker, You are my life, You rock my world,
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Już były podobne tematy:
www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php ... 684508eea5

www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php ... 2a83123f1d

Z tych dynamicznych chciałbym medley z filmu Ghosts i We've Had Enough. Ze spokojniejszych głównie Speechless (w TII było świetne, tylko czemu takie krótkie?). Z mniej znanych Fall Again, On the Line i Whatever Happens. Ze staroci powinny wrócić nie wykonywane od dawna IWBWYA, Ben i Can You Feel It (jedna z moich ulubionych, trudno przy niej wysiedzieć w miejscu :D), przydałoby się też Just Good Friends. I oczywiście chciałbym usłyszeć na żywo wszystko to, co na koncertach leciało z playbacku.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
SasiaxD

Post autor: SasiaxD »

Według mnie z szybszych:
Smooth Criminal- jedna z najlepszych chorografii, piosenka nawet do tańca pobudza , nie wyobrażam sobie nic bez tego kawałka.
Threatened- piosenka której nigdy nie ma na żadnych koncertach.
Can you feel it- Moja ulubiona pozycja z dyskografii The Jacksons
Black or white- każdy domyśli się sam
Z wolniejszych:
I'll be there- ja przy tej piosence się rozklejam
You are my life (^^)- a ta jest wymarzona do kołysania ...
Man in the Mirror
It's the falling in love- kocham ją i fajnie było by ją usłyszeć na żywo
Jeśli chcesz naprawić świat,
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
ODPOWIEDZ