Prace plastyczne - Ag4t4.

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Radlakowa

Post autor: Radlakowa »

Bardzo fajne prace z Michaelem, tak samo te "ilustratorskie" że się tak wyrażę związane z psami itp, ciekawe są ;). Widać, że sie rozwijasz, szczególnie po ostatnio dodanej pracy z Michalem, co do której jak ją zobaczyłam to wyrwało mi się "wow ale niezłe" ;). Nie wiem dlaczego ale zwrócilam uwagę w tych pierwszych pracach głównie na ostre kontury w połączeniu z wypełnieniem (ostry obrys np. Ręki w połączeniu z nieco małym światłocieniem) i mimowolnie się uśmiechnęłam, bo do niedawna sama tak rysowałam, więc w jakiejś części jest mi to bliskie, chociaż trochę zbyt "komiksowe". Ogólnie ręce i stopy to według mnie coś, co dość trudno odwzorować, jeśli mogę coś doradzić, to nie staraj się od razu wrysowywać paznokci, tylko wymodeluj je cieniami (nie wiem czy z tego co pisze da się dojść o co mi chodzi, jak się nie da to przepraszam ;D)Staraj się rysować, robić szkice z tego co Cię otacza, bo to baaaardzo podnosi poziom rysowania wogóle. Trzymaj tak dalej ;)
baniakwls

Post autor: baniakwls »

nie no jak bedziemy tak slodzic to sie do niczego niedojdzie jak dla mnie dno totalne...cwicz nim sie pokazesz na forum...pozdro
Ostatnio zmieniony pn, 31 paź 2011, 9:32 przez baniakwls, łącznie zmieniany 1 raz.
"He is my passion..."
Radlakowa

Post autor: Radlakowa »

baniakwls To nie jest forum o li rysowaniu i sztuce, poza tym jak mowisz dno to moglbys napisac dlaczego. Nie jestem przeciwna krytykowaniu czegos, ale kilka slow wiecej by naprowadzilo co jest zle
baniakwls

Post autor: baniakwls »

bo nielubei udawac ze jest dobrze keidy neijest sam rysuje i maluje i wiem ze takie slodzenie i pisanie neiprawdy komus ze wszystko jest pieknie i wogole nieskloni osoby tworzacej do tego zeby zastanowila sie nad swoimi bledami bo bedzie myslec ze musi byc naprawde dobrze skoro tak wszyscy napisali...pozdro
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

baniakwls, ja chętnie przeczytam twoje zastrzeżenia co do tego rysunku. Nie każdy rysuje idealnie, ani ja, ani ty, ani nikt. Każdy popełnia błędy. Więc łaskawie napisz co ci się tu podoba, bo nie uważam, aby to było totalne dno.

Dziękuję.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
Ag4t4

Post autor: Ag4t4 »

Dzięki za wszystkie opinie, nawet za tę mało merytoryczną autorstwa baniakwls.

Uwagi wezmę sobie do serca...

Natomiast nie mam zamiaru się w żaden sposób kłócić. Napiszę tylko, że nawet jeśli się komuś coś nie podoba to może to napisać w nieco bardziej kulturalny sposób, no chyba, że akurat kultury mu całkowicie brak...

Pozdrawiam :)
Ewcia60666

Hej

Post autor: Ewcia60666 »

Uważam,że masz talent,pierwsze prace są bardzo ładne,te pierwsze dwa z Michaelem Jacksonem też są ładne,ale ten ostatni szkic nie przemawia do mnie. Wiem,że szkicowanie twarzy zajmuję bardzo dużo czasu i jest trudne,bo sama szkicuję. Ta praca co prawda może przypomina trochę MJ,ale w bardzo małym stopniu. Proponuję pracę nad dokładnym uchwyceniem szczegółów. Pozdrawiam ;-) ;-)
ODPOWIEDZ