Twórczość 7cialko7, muzyka, taniec, tapety...

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

No świetny występ, nie ma co, fajnie się ruszasz, prawie jak MJ ;-)
wielki szacunek japrosic
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Post autor: AdamSzczecin »

Świetny występ, płynne ruchy :dance: szacunek japrosic
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

2. Zakończenie roku szkolnego 2010/11, pożegnanie klas III, Gimnazjum nr 8

Tak więc tym występem żegnałem uczniów klas trzecich gimnazjum mojej szkoły (hmm, siebie samego też w sumie żegnałem, bo i ja gimnazjum mam już za sobą). Na występ składa się kawałek choreografii z Dangerous, kawałek ze Smooth Criminal oraz kawałek z Billie Jeana, gdzie pod koniec zdecydowałem się improwizować. No czyli w sumie stara śpiewka, przynudzę Was najpopularniejszymi choreografiami MJ-a :]

A i jeszcze zapytanko do Detoxa i innych absolwentów gimnazjów w E-g - gdzie się wybierasz do liceum? Ja, jak planowałem, kroczę do 1LO, spotkamy się, czy nie za bałdzo? :D

No a teraz już do sedna:
http://www.youtube.com/watch?v=dyve9ALQEdo
(Główki mogą trochę przeszkadzać, ale nie ma padaczki)
:)
Ostatnio zmieniony czw, 07 lip 2011, 13:01 przez 7cialko7, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dirtydiana1991

Post autor: dirtydiana1991 »

Naprawdę dobrze zatańczyłeś,keep on moonwalkin' :mj: ;-)
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

Świetne połączenie BJ i Dangerous, wyszło ci naprawdę ekstra, tylko mam prośbę. Skombinuj sobie jakiś fajne garniturowe spodnie, bo w jeansach to nie to samo ;)
ps kto złapał kapelusz? :D
Awatar użytkownika
7cialko7

invincible_MJ Tak wiem, przez ostatnie 2 występy tańczyłem w jeansach. Ale to też jest tak, że nie chcę za bardzo z siebie pajaca robić na tych występach, wiadomo, patrzy na mnie cała szkoła, MJ to MJ, on moze sobie wyskoczyc w stringach na spodniach na scenę a i tak Go wszyscy beda kochać, bo zarówno w stringach jak i bez nich jest tak zajebisty, że połowa niewiast dostaje ataku epileptycznego jak patrzy na jego bielsze od moich zębów białe skarpetki, a jak ja wyskocze w przykrótkich spodniach to może to być trochę kalibru liptonowego, więc stronie od tego szlachetnego działania :D
Kapelusz złapała jedna z nauczycielek :)
Dzięki za komentarze towarzysze! ;]
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

Karol świetnie tańczysz, oby tak dalej ;-)
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Awatar użytkownika
7cialko7

Dziękuję bardzo :)
Teraz przez wakacje raczej nic nie wrzucę, bo raczej nigdzie tańczyć nie będę. Przez ten czas będę starał się torszeczkę rozwijać i chyba z Michaela przeskoczę na dubstep. W sumie to sam nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo dosyć to mocne jest :O Przykład: http://www.youtube.com/watch?v=nfZq-70w0uk (0:47), tak więc to nie będzie łatwe. Ale MJ też mam zamiar uskuteczniać, ale to od nowego roku szkolnego raczej. Pozdrawiam wszystkich i miłych wakacji jak najdalej od kompa ludziska! :D
Awatar użytkownika
7cialko7

Hmm, obczaiłem, że wielu użytkowników zaczęło bawić się w grafików komputerowych tworząc własne tapety. Skoro sam się wybroniłem Gimpem na informatyce to może i ja dorzucę swoje 2 grosze :] Na razie jest to moja pierwsza tapeta (pierwsza w kategorii MJ, kilka innych już mam zrobionych i zawsze mogę pokazać zainteresowanym).
Obrazek
W tapecie występuję motyw z mojej ulubionej gry: Call of Duty: Modern Warfare 2, więc jest to tapeta zrobiona bardziej pod mój gust, ale może znajdzie się ktoś komu też się spodoba :D
Oceniajcie towarzysze ;]
Awatar użytkownika
Scholl

Post autor: Scholl »

Ta tapeta jest świetna, na prawde, rób więcej takich:)
Awatar użytkownika
7cialko7

Witam :)

Za kolejne tapety się jeszcze nie zabrałem, ale powalcze ;]
Póki co mogę zarzucić mix do którego tańczyłem na moim ostatnim występie (Dangerous & Smooth Criminal & Billie Jean).
Starałem się uzyskać jak najpłynniejsze przejścia. Jak dla mnie bzmi to całkiem dobrze i zjadliwie. Komuś może się przydać, więc zarzucam :)

http://www.sendspace.pl/file/82a7b166b56977fc6fcecaa

Przy Smufie się najbardziej namęczyłem, musiałem uciąc pierwszą i drugą zwrotkę bodajże w połowie i je ze sobą połączyć, ale jakoś się udało ;]
Enjoy żołnierze! :D
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

wowwww swietnie tanczysz :D dasz mi swoj numer ??^^ ;) a tak na powaznie jakbys przyjechal na MJowisko to Maly Michael mialby rywala ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
7cialko7

A wiadomo kiedy się to MJowisko odbędzie? Bo całkiem możliwe, że może mnie nie być. 15-28 sierpnia pracuje w Szwajcarii, więc liposystem troche może wyjść. Poza tym nie mam też strojów jak niektórzy tancerze tutaj :D
Awatar użytkownika
7cialko7

Zatem mam dla Was nową tapetę :]
Wykonanie moje, jednak pomysł nie, gdyż tapetę robiłem z pomocą poradnika na forum poświęconemu programowi, w którym obrabiam zdjęcia, a mianowicie Gimp'owi :)
Rozdzielczość: 1366 x 768

Obrazek

I jeszcze swoją drogą - 10 października w moim liceum odbędą się otrzęsiny pierwszoklasistów, czyli m.in. również ja będę brał w tym udział. Moja klasa dostała kategorię "Lata '80", wybrany temat - Michael Jackson oczywiście, zatem odpowiedzialność za przygotowanie pokazu spadła na moje barki :D Więc pewnie niedługo po otrzęsinach powinienem zesłać na was chłostę na oczy w postaci tegoż właśnie pokazu. Do występu zaangażowałem niemałą liczbę osób z klasy, więc (jeśli się uda) będzie się działo :D Taka mała informacja ;)
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Chłopie, zainwestuj w kilka marynarek Michael'owych kilka garniturów, butów "antygrawitacyjnych", zrób kilka operacji plastycznych, aby bardziej przypominać Michael'a, kup perukę i leć w świat koncertować. Możesz zakończyć już edukację, ponieważ jako Impersonator Michael'owy będziesz łoił siano jak niejeden grafik komputerowy ;]
Świetnie tańczysz. W grafice też w miarę, kiedy zaczniecie Photoshopa?
ODPOWIEDZ