Twórczość Filipa
oj to chyba pomyliłem nicki. Krytykę oczywiście przyjąłem , i powiedziałem że postaram się to poprawić;) pozdrawiamZosia-MJ pisze:Nie wiem jak ty , ale ja bym wolała przyjmować krytykęMj_fan95 pisze:nie przejmuj się postami innych :)![]()
Filip tańczysz super , tylko za szybko i w tym problem . A tak wgl to nie pisałam z toba na priv .
Pozdro .

It's all for love... L.O.V.E
Mj_fan95 pisze:nie powiedziałem że nie ma przyjmować krytyki, oczywiście ma ją przyjmować, lecz chodzi mi o post że robi z siebie "mega gwiazdę " a wcale nie robi, o to mi chodziło :)
Życzę sukcesów :)
dobrze spokojnie;) Zosia MJ ma rację , kazdy powinien przyjąć krytykę i jak najbardziej to zrobiłem. Nie przyjąłbym wtedy kiedy świadomie chciała by mi dokuczyć , ale chyba tak nie było;)

A ja powiem tak:nie wierzę w to co zobaczyłam...
Mam wrażenie że wzorowałeś się na występie MJa Music Awards 1995 prawda?Pewnie najprawdziwsza...jestem pod wrażeniem twojego poziomu.Nie wiem czy do końca zdajesz sobie sprawę z faktu jak wysoko postawiłeś poprzeczkę...Genialne było wszystko-począwszy od strojów a kończywszy na tańcu.Masz w sobie to "coś",widać że włożyłeś w występ dużo pracy,emocji jak i serca.SZACUNECZEK bracie-wykonanie Billie Jean pobiło na głowę wszystkie dotychczasowe zaprezentowane na tym forum...Miałeś pomysł i o to chodzi przede wszystkim.Wspaniale wykonałeś przejścia między kolejnymi utworami.
Stworzyłeś magię-a rzadko komu to się udaje...
Jak dla mnie RZĄDZISZ na tym forum
BILLIE JEAN było REWELACYJNE
Mam wrażenie że wzorowałeś się na występie MJa Music Awards 1995 prawda?Pewnie najprawdziwsza...jestem pod wrażeniem twojego poziomu.Nie wiem czy do końca zdajesz sobie sprawę z faktu jak wysoko postawiłeś poprzeczkę...Genialne było wszystko-począwszy od strojów a kończywszy na tańcu.Masz w sobie to "coś",widać że włożyłeś w występ dużo pracy,emocji jak i serca.SZACUNECZEK bracie-wykonanie Billie Jean pobiło na głowę wszystkie dotychczasowe zaprezentowane na tym forum...Miałeś pomysł i o to chodzi przede wszystkim.Wspaniale wykonałeś przejścia między kolejnymi utworami.
Stworzyłeś magię-a rzadko komu to się udaje...
Jak dla mnie RZĄDZISZ na tym forum
BILLIE JEAN było REWELACYJNE

Powtarzałeś się bo zabrakło Ci pomysłów.. owszem znam się na tańcu, ale nagrywki której mógłbym pokazać szerszej publiczności nie mam.. Michael owszem robił szybkie ruchy bo tak czuł muzykę, natomiast Ty odklepujesz (czyli tańczysz jego ruchy, tylko w innych momentach)filip pisze:...nie wiem czy widziałaś że MJ tańcząc do tego też wszytko robił bardzo szybko , może i nawet szybciej.... Pozdrawiam ;]Zosia-MJ pisze: no . . . że powtarzałeś ciągle ruchy i robiłeś wszystko strasznie szybko!
A no i proszę o opinię od kogoś kto może i lepiej się zna co za tym idzie sam tańczy ;)
ale zaje*ista akcja była przy BOW !!
Już niejednokrotnie mówiłem że improwizowałem ;) na tym występie nie przedstawiałem kopii jego układów. A moje "szybkie" ruchy również wykonywałem w rytm muzyki tak jak ją czułem;) I generalnie cieszę się że mogłem zaskoczyć w BOW ;)firefenix18 pisze:Powtarzałeś się bo zabrakło Ci pomysłów.. owszem znam się na tańcu, ale nagrywki której mógłbym pokazać szerszej publiczności nie mam.. Michael owszem robił szybkie ruchy bo tak czuł muzykę, natomiast Ty odklepujesz (czyli tańczysz jego ruchy, tylko w innych momentach)
ale zaje*ista akcja była przy BOW !!

Jak dla mnie, wszystkie ruchy robisz za szybko, wgl. nie widac tutaj 'podzialu emocji'. Czesto bezsensownie powtarzasz te ruchy, co bardzo psuje efekt. Partie trzeba dzielic na te szybsze i wolniejsze aby taniec byl efektowny. Ty tego nie robisz. Rob wszystko z wieksza dokladnoscia. ;)
A co do :
Pokaz mi chociaz jeden, jedyny raz kiedy Michael tanczyl do tego wszystkiego robil to 'nawet szybciej'.
Przyjmuj krytyke, to jest najwazniejsze.
Nie wiem dlaczego poszedles to "Mam Talent".
Nie dziwie sie, ze Cie nawet w TV nie pokazali, chociaz ktos kto w twoim przypadku "tanczy" tak jak MJ, jest dosc atrakcyjny.
- i tutaj jest reason.
- akurat Twoj taniec by im sie nie spodobal, sam wiesz czemu. :).
Jak juz wspomniano wczesniej, przypatrz sie dokladnie, cwicz, cwicz, zanim wyjdziesz na scene.
Sam kiedys zrobilem taki blad. :)
Ja tez jak narazie nie wystepuje, bo wciaz cwicze z moim choreografem, aby pokazac cos "cenzura" dobrego, aby ludzie przezyli "szok".
To tyle ode mnie,
Pozdrawiam Cie. :)
A co do :
Chetnie bym to wysmial, ale ja utrzymam poziom i tego nie zrobie.filip pisze:nie wiem czy widziałaś że MJ tańcząc do tego też wszytko robił bardzo szybko , może i nawet szybciej....
Pokaz mi chociaz jeden, jedyny raz kiedy Michael tanczyl do tego wszystkiego robil to 'nawet szybciej'.

Przyjmuj krytyke, to jest najwazniejsze.
Nie wiem dlaczego poszedles to "Mam Talent".
Nie dziwie sie, ze Cie nawet w TV nie pokazali, chociaz ktos kto w twoim przypadku "tanczy" tak jak MJ, jest dosc atrakcyjny.
- i tutaj jest reason.
- akurat Twoj taniec by im sie nie spodobal, sam wiesz czemu. :).
Jak juz wspomniano wczesniej, przypatrz sie dokladnie, cwicz, cwicz, zanim wyjdziesz na scene.
Sam kiedys zrobilem taki blad. :)
Ja tez jak narazie nie wystepuje, bo wciaz cwicze z moim choreografem, aby pokazac cos "cenzura" dobrego, aby ludzie przezyli "szok".
To tyle ode mnie,
Pozdrawiam Cie. :)
Chciałbym powiedzieć że wysiłek filipa bardzo mi się podoba :D
Z kacprem trochę miałem co do jego "gwiazdoczenia" hehe.Chciałbym powiedzieć że kolega wyżej napisał słuszny post, mam nadzieje że przemówi on do kacpra :). Ja o swoim tańcu nic nie powiem, może nie jest najlepszy.Nawet jeśli by mi szło znakomicie to nigdy nie zrobiłbym z siebie gwiazdy.Nie wiem czy mam dalej brnąc..
Ps.
Filip szkoda że nie widziałem cb w mam talent :(, może nie pamiętam :D
Czy masz jakiś link czy wideo z mt ? :)
Z kacprem trochę miałem co do jego "gwiazdoczenia" hehe.Chciałbym powiedzieć że kolega wyżej napisał słuszny post, mam nadzieje że przemówi on do kacpra :). Ja o swoim tańcu nic nie powiem, może nie jest najlepszy.Nawet jeśli by mi szło znakomicie to nigdy nie zrobiłbym z siebie gwiazdy.Nie wiem czy mam dalej brnąc..
Ps.
Filip szkoda że nie widziałem cb w mam talent :(, może nie pamiętam :D
Czy masz jakiś link czy wideo z mt ? :)
:>
Osoby nietanczące oceniają taniec pod względem wizualnym i technicznym. Technicznym? Co mogą wiedzieć o tańcu "od kuchni" Chyba że uważają się za tancerzy, którzy ogarneli moonwalk'a i to nadaje im tytuł tancerza. Tanie jest moje zdanie, jeżeli ktoś nie tanczy to niech mowi jak to wygląda, co poprawic, "niedociągnięta ręka, za szybko, za wolno... itp. Może niektorym poprostu jest trudno opanować jakis ruch, ale sie starają... starają na tyle na ile pozwalają im warunki. Ja sam nie opanowałem jeszcze paru kroków zeby wyglądały tak Michael'owo. A tancze już od 1.5 roku