who.is.it wychodzi z ukrycia :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
who.is.it

Post autor: who.is.it »

anja pisze:Miło mieć świadomość, że w naszym ślicznym mieście więcej takich MJmaniaków mieszka.
U nas akurat jakoś sprytnie się chowają i nie widać ich za dużo. Chociaż ostatnio zauważam tendencje do wynurzania się na powierzchnię ;-) Np. moja mama przy okazji całego zamieszania związanego z płytą dowiedziała się, że kolega z pracy również lubi sobie MJa posłuchać. A ostatnio nawet mój roczny siostrzeniec sam z siebie ładnie kiwał się na boczki (co nie zdarza mu się zbyt często) przy muzyce MJa. Wie dziecko co dobre :dance:

Jeszcze raz wszystkim dziękuję. Wiecie za co:) Do "zobaczenia" w innych tematach.
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Jak ja uwielbiam długie przywitania ;-) Witam serdecznie życzę miłego pobytu na forum i owocnego postowania ;-)
ODPOWIEDZ